לך תבין אנשים

נופר30

New member
לך תבין אנשים

ממש התעצבנתי עכשוו ( למרות שאני לא צריכה ) אישתו של גיסי ( שחיים בחו"ל ) מתנהגת כמו ילדה קטנה אני לא מבינה על מה יש לה להתלונן. היא כעוסה ופגועה מאיתנו שאנחנו לא בקשר איתה בכל השנתיים שלי עם שלומי מעולם היא לא התקשרה אילנו וכשכבר ניסיתי להיות בסדר ולהתקשר אליה פעם בשבוע תמיד היה לה תירוץ למה אין לה זמן אילנו עכשוו. אז הבנתי את הרמז והפסקתי להתקשר. עכשוו מקבל שלומי טלפון מאחיו שהיא נפגעה מאיתנו ושנשתדל יותר שלומי ביקש ממני לנסות ולהתחבר אליה קצת ( מה לעשות היא לא ניסתה מההתחלה אז גם אני לא ) אבל הוא יבין אותי אם לא בקיצור הבטחתי לנסות אבל גם התעצבנתי על הדרך ומאחר ואין לי למי להגיד את זה אז אמרתי לכן תודה

uti

New member
אם היא רוצה להיות בקשר אז...

למה היא לא מתקשרת ויוזמת למה הכל מאחורי הגב... זה ממש מרגיז אותי שעושים כאלה דברים. היתה לי חברה שהתנהגה ככה כל הזמן התחמקה וליד אחרים דיברה כמה היא רוצה להתקרב אליי...ממש מרגיז, מכעיס, מעצבן ושות´. באמת לך תבין אנשים

אתי@

New member
באמת לא ברור ../images/Emo4.gif

את צודקת שהדרך קצת עקומה אבל אני מקווה שמעכשיו היחסים בינכן יתחממו וישתפרו

נופר30

New member
שלא תביני אתי לא חסר לי שאנחנו לא

בקשר אני בקשר נפלא עם אחותו ועם ההורים שלו ועם אחיו הקטן הבחורה לא בקשר עם אף אחד מהמשפחה כבר כעסתי עליה פעם שההורים של שלומי ( להזכירם בני 60ו 70 ) היו צריכים לנסוע בשני אוטובוסים כאשר היא והנכדה היו בארץ כי לא היה מכבודה לבוא אליהם הבייתה אבל אחיו אדם נהדר וחבל לי שיהיה בלאגן במשפחה בגלל טימטום של מישהי אז היום בערב אני אתקשר אליה ונראה מה יהיה

אתי@

New member
אני מבינה אותך

אבל עוד חברה זה תמיד טוב, לא? וכמו שאת אומרת... למען האחים והמשפחה! מגיע להם, לא?

נופר30

New member
תלוי איזה חברים

ולכן אני אומרת שלמען המשפחה אני אעשה מאמצים

danonit

New member
נשמע שיש לה דרכים משונות...

אז אם היא עושה דברים קצת עקום, לך יש הזדמנות לעשות אותם יותר טוב, במקרה הרע המצב ישאר כמו שהוא, הם בחו"ל ואתם לא בקשר ובמקרה הטוב היחסים יתחממו ביניכם וזה תמיד יכול להיות טוב

kisses

New member
נופרוש שולחת לך ../images/Emo24.gif

ואין מה לעשות בשביל משפחה עושים הכל

רחלילי

New member
WELCOME TO THE CLUB

של אלה שיש להן גיסות ***** לפני שניה היתה רשומה כאן מילה שבטח המחשב היה מוחק לי. והכוונה אצלי לא למשפחה של בעלי כמובן שם יש גיסה מקסימה שחבל שבעלי לא מספיק בקשר עם אחיו. והמבין יבין.

למעלה