לך. תהיה באשר תהיה..

Anne 32

New member
לך. תהיה באשר תהיה..

אני מתגעגעת אליך. אני לא יודעת אם טוב לי או רע לי. אם שמח לי או עצוב לי. אני מרגישה לא ברורה, מתוסכלת. כ"כ מפחדת לעבור את אותו המשבר שוב... אני חושבת עליך לא מעט לאחרונה. דמותך השלווה, הניצחת חרוטה בי עמוק כ"כ. זכרונות מימים טובים מציפים אותי עד כדי החנקות רגעית. אינני יודעת אם אי פעם אחוש את אותה אהבה בשנית כמו שאינני יודעת אם אי פעם אחוש את חום גופך בשנית כמו שאינני יודעת אם אי פעם מישהו יאהב אותי כמו שאהבת אתה... אהבת? ברור לי כמו השמש הצורבת שלעולם לא אהיה שלך יותר אך אין אני יודעת לאן תישא אותי הרוח. רוצה להיות במחיצתך רק עוד פעם אחת, לחבק אותך חזק כדי להרגיש כמה אני לא צריכה אותך יותר. לא יודעת כבר מה נכון.. בזרועות אחר אני עכשיו וטוב לי. טוב לי כך. ברור לי שטוב לי כך יותר. אך ה"אחר" שלי לא ברור לי עד כדי חדות. ימים שלמים של אי שקט פנימי והתבודדות, סרובו של המח לאהוב,, ואולי של הלב? מוצפת עד כלות. לילות שלמים של מגע ריקני. אתה לא מאמין, אני כ"כ ביחד עכשיו והשינוי כה עצום וככל שהשינוי יותר עצום כך לא ברור לי לאן אני הולכת ומה יהיה בסופי..?. מחוזות הדיכאון שואבים אותי לתוכם בנחישות שטנית, יש רגעים בהם אני נעלמת ורק אתה שוב מזכיר לי- מה זאת אהבה...(?).. חשופה עד כלות. שרויה בתרדמה של תאוות הביחד. מה אתה מרגיש עכשיו? זאת אף פעם לא אדע. אתה כ"כ רחוק. כ"כ כ"כ רחוק.. איפה אתה??

*קיידר*

New member
לך.באשר תיהי..

דרך המילים יכולה להבין את געגוגועיך,את תסכולך,אני יכולה להבין. באמת שיכולה. ועוד יותר יכולה להבין מאותו ערב שישבנו שם על החוף והוא הופיע.. והמבט שהיה לו בעינים אלייך. ואיך שהוא התקרב. אני יודעת שהוא מרגיש את אותו הדבר.אני פשוט יודעת. ונכון,את עכשיו עם אחר וזה שונה. תמיד דברים שונים מפחידים אותנו.תמיד. אבל אנחנו חייבים ללמו דלחיות עם השוני הזה. אני גם יודעת שה´אחר´הזה גורם לך גם אושר. אני לא יודעת מה להוסיף עוד,האם אני אפגע או לא.. רק רוצה לומר שאוהבת אותך כ"כ. ומצטערת שקראתי,הייתי חייבת..מקווה שאת מבינה. שלך תמיד, אני.

alon59925992

New member
לא מאמין באהבה חד צדדית

מאוד הבנתי והזדהתי עם מה שכתבת מסתבר שהמון אנשים חווים את אותן חוויות (כמובן עם אנשים אחרים) אני אישית, חושב שאם מישהו מרגיש כלפי אחר את מה שאת מרגישה אז זה חייב להיות דו צדדי וגם הוא , למרות שהוא רחוק ממך מרגיש כך כלפיך אם היתה אהבה גדולה, ונסיבות מכאיבות גרמו לה לא להתממש ואין סיכוי שתתממש , אז אני מקווה שלפחות עשית את כל שביכולתך כדי לממש אותה ושהיית כנה עם הצד השני ואם כך הוא הדבר אז עם כל הכאב לפחות את שלמה שאין ברירה וכך היה צריך לקרות ועשית כל שביכולתך וצריך להמשיך הלאה להצמד לחיים, לנסות להנות ואני בטוח שעם הזמן הדברים יהיו קלים יותר אם כי אף פעם, אף פעם לא ישכח העבר כפי שצלקת לא נעלמת, אלא לכל היותר לומדים לחיות איתה, לפחות בגלגול הנוכחי...

לך (מנסה בפעם החמישית לשלוח..)

את לא יכולה להכריח מוח לאהוב.. גם לא לב. את לא יכולה באופן תמידי לזכור לשכוח.. את צריכה אותו ורוצה להרגיש שאינך צריכה. ולמרות הביחד שלך עכשיו - חלק בך חסר.. זה אחד הדברים הקשים יותר, ללמוד לחיות עם חלק חסר שהותיר מישהו, עם ריקנות בתוכך. הזמן מקהה, וה"אחר" שלך ממלא חלק מהריקנות, מסב לך אושר. רק את יודעת אם זה מספיק. טוב לך. טוב לך כך יותר. אך את גם לא שקטה, מתגעגעת וכואבת. לילות שלמים של מגע ריקני.. טוב לך כך יותר? יכול להיות בכלל אחרת? כשמש הצורבת ברור לך שלא. ואת עדיין מהרהרת אם כן.. מה הוא מרגיש עכשיו.. ואם תדעי? אינך יכולה למחוק רגש, אך את כן יכולה ללמוד להרפות.. יש אנשים שנוגעים בך עמוק כ"כ - שאף אחד אחר לא יכול לגמרי למלא את מקומם. אבל לפעמים הקשרים הכי נפלאים לא מסוגלים להיות. ואת בזרועות אחר עכשיו, בקשר שכן יכול להתקיים. השינוי הוא עצום, ואת ביחד, וטוב לך.. רק את יודעת. אני מקווה שתמצאי את הדרך הטובה לך.

Anne 32

New member
...../images/Emo60.gif

חשוב היה לי לקרוא את כל זה טרם חלקתי את הרהורי בנושא הנ"ל ולמעשה רק עכשיו אני מבינה כמה מהורהרת אני (שלא נאמר מעורערת...)... ישנן נקודות שציינתם שעושות לי לחשוב, וזה מרגיש טוב. אני מאושרת עכשיו רק רדעים של משבר לוקחים אותי רחוק. רחוק מדי. תודה על מילות החוכמה. על ההבנה. ותודה לך ילדתי היפה. אני מעריכה את המצאותך לידי, דווקא עכשיו, שלא קל גם לך מסביב.

למעלה