לך .....8-(......SBS

LovEly15

New member
לך .....8-(......SBS

אז ככה... אני יודעת שאנחנו לא נוכל להיות זוג . אולי אתה לא מכיר אותי בכלל אבל אני בהחלט מכירה אותך אז אל תחשוב שאני איזו אחת מטורפת כי הטירוף היחידי שלי זה עלייך. ניסו כבר לעשות משהו בגלל זה אבל זה לא הלך... אני אוהבת אותך מכל הלב וכל הזמן אומרים לי שבחיים זה לא ילך אבל יש פינה בליבי שמחכה לך....מקווה שאולי פעם אחת תשים לב לילדה שרוצה אותך כל כך... היינו במסיבה יחד עם כל הבית ספר והיינו דיי קרובים אך ללא הצלחה........ עוד מעט אני לא אראה אותך כי כבר לא תהיה בסביבה, אתה תלך לדרכיך ותיקח את החלום היחידי שהיה לי....... לא עובר יום מבלי שאלפי מחשבות, רגשות והמון כעס על זה שאתה לא שם לב אליי , עוברות בראשי ובליבי. כשראיתי אותך היה שקט לכמה דקות ולא האמנתי שאתה קיים, נסיך החלומות של כל נערה עם מפל של הורמונים שטופי רגשות אהבה רבים... לסיכום אהובי רק דבר אחד לומר....אני אוהבת אותך. ממני ... LovEly15

LovEly15

New member
אז הבעיה היא....

שאני לא יכולה להגיד לו...זה מה שכל כך כואב ומעצבן. קודם כל אני טיפוס ביישן ולא ממש בטוח בעצמי וממש קשה לי לעשות את הצעד החשוב הזה. גם נראה לי שפשוט דבר כזה ``נעלה`` ולא ירצה אחת כמוני....למרות שאני ממש בן אדם טוב. נכון זאת גישה לא נכונה לחשוב שהוא יותר טוב ממני ולא ירצה אחת כמוני אבל מה לעשות זה המצב... זה ממש אבל ממש מעצבן אותי ומכניס אותי לדכאונות כאלה.... קודם כל שמחה ודפיקות לב שאני רואה אותו וחושבת עליו אבל אז שאני מבינה שכלום מזה לא ייצא אז הדיכאון בא...אז הוא מן ``מחלה`` כזו. אחרים ניסו לעזור לי בכל מיני דרכים בקשר לזה..אבל לא עוזר רשמתי את ההודעה בגלל שידעתי שהוא לא נמצא פה ושהוא לא יקרה את זה... פשוט הייתי חייבת להוציא את זה ממני. ביי

רותי ב.

New member
חמודה, אני לא מכירה אותך,

אבל, כפי שכתבת בעצמך, זו גישה לא נכונה לחשוב שהמישהו הזה הוא יותר טוב ממך. למה? בעיניך את - את צריכה להיות הכי שווה שבעולם, ואוי, כמה שאני מכירה את דפיקות הלב, והבישנות להגיד דברים, ובכל זאת, לוקחים נשימה ארוכה, ואומרים. כי אחרת עלולים להפסיד, וחבל. מדמיינים את התסריטים הכי גרועים, ומקוים לטוב, ובדרך כלל זה תמיד משהו באמצע, אחרי שמעיזים ואומרים. שיהיה בהמון הצלחה (-:

למעלה