לך...

לך... ../images/Emo7.gif

לא אני לא אוהבת אותך מעולם לא אהבתי ולעולם לא אוכל לאהוב אבל את היודע אני גם לא שונאת ולא כועסת ואולי גם לא מאשימה ואולי גם מצדיקה קשה לכעוס על אחרים קשה לשנוא אחרים כשהכל מופנה כלפי אחד אחר אלי כי אולי אחרי הכל אולי למרות הכל לא אתה אשם אלא אני ולא אתה גרמת לזה אלא אני ולמרות מה שאולי כולם אומרים ולמרות מה שאולי האמנתי בו פעם... לפני... לפני שזה קרה לפני שמתתי אז אולי למרות הכל זאת אני אני אני אני אני אני אני אני האשמה ואני באמת היחידה שעליה צריך לכעוס שאותה צריך להאשים שאותה צריך לשנוא...

ה מוזה

New member
מה קורה פה ?? בואי ,בואי כנסי לפה

אותך לא צריך לשנוא גם אם אנחנו טועים , גם אם אנחנו פוגעים , גם אם אנחנו הורסים - אנחנו ,את אנושית בדיוק כמו כולם .. בדיוק כמוהו . ואם מצאת דרך לא לכעוס עליו , לא לשנוא אותו .. עשי זאת עבורך . על כך טעות שעשית , על כל צעד שגוי , סלחי לעצמך כי אם את מסוגלת לסלוח ולהבין ולא להאשים אותו - אז מסוגלת לסלוח לעצמך ולהבין שכולנו בני אנוש שעושים טעויות ששוגים , שפועלים לפעמים בתום לב , שפשוט לא תמיד עושים את מה שאולי רוצים או צריכים או מיועדים ... אבל - החוכמה היא קודם לסלוח לעצמנו , על זה שאנחנו בסכה אנושיים . בשביל חיוך אני "אשחד" אותך עם תמונה שתבהיי בה שעות
כולנו נוסעים במסע קסום שנקרא חיים , מתפתלים בשביל, עולים עליות יורדים ירידות ..אבל בסופו של דבר אם נביט לנוף - נהנה מהדרך .

אבל

אני רוצה וצריכה (זה מה שכולם אומרים זה מה שכולם חושבים) לשנוא אותו אז למה? למה אותי היא זאת שאני שונאת אותה אותי שכבר לא קיימת כנראה...

למעלה