לך wildflower

לך wildflower

מצטער שאני פותח הודעה חדשה אבל רק עכשיו חזרתי אחורה לבדוק אם יש תגובות וחשוב לי שתקראי . . . אני גם שונא את אמא שלי על זה ואני תמיד (לא משנה באיזה נושא) פועל לפי הלב והראש שלי ולא לפי החברה שלנו כי אני שונא את החברה של היום, חברים שלי קוראים לי "המתנגד" בגלל שאני מתנגד לכל מה שמנסים לכפות עליי, אם זה כפיה דתית או חוקים לא יעילים או המורה מהכוערת שלי לאנגלית שמנסה לגרום לנו לחשוב ש- first impression זה דבר טוב, לדוגמא הנושא הזה, אני שונא ולא מתקרב לאנשים ששופטים אותך לפני שהם מכירים אותך ! ! ! והנה עוד נושא שמעצבן אותי, רכילות, לפי דעתי רכילות=שטחיות, זה כ"כ לא אכפת לי שפעם ידידה שלי באה ואמרה לי שכל הילדים בכתה שלי חושבים שאני משוגע, מגעיל וחושב על עצמי, אז אמרתי לה שלא אכפת לי ושהם יכולים להמשיך לחשוב ככה . . . . . ויש את הרכילות על מפורסמים(זמרים וכו´) שזה השיא שבשטחיות, נקח לדוגמא את מעריב לנוער או ראש 1 וכל המגזינים האלה, שחצי מהם מאוד נחמד (אפילו אני נהנה לקרוא את זה לפעמים) בעיות של נערים/ות, מזלות, סקרים וכו´ אבל החצי השני כולו רק על רכילויות, זה מגעיל (יותר נכון אני מרחם על כל המפורסמים) שכל פעולה שהם עושים (צובעים שיער, סוג לבוש וכו´) רשום 4 עמודים של ביקורת, זה ממש מעורר רחמים, מילא רושמים ביקורת על אריק שרון, הפעולות שלו משפיעות עלינו אז לא אכפת לי שיפרשו את הדברים שלו אבל מה אכפת לי מזה שבריטני בתולה והיא מתגאה בזה, שתשמור את זה לחבר שלה כי זה ממש לא מעניין אותי . . . או שניקח לדוגמא את משפחת המלוכה באנגליה, בעולם מודרני של היום למה צריך מלך/ה ??? הם צריכים לנהל מלחמות או לשפוט אנשים ??? יש מוסדות מיוחדים בשביל זה. משפחת המלוכה זה פרי העיתונות, כולם עושים עניין מזה שהנסיך נשא למישהי, יופי שהוא נשא אבל למה צריך לרשום על זה 20 עמודים ומסכנה הכלה כי עכשיו יבררו עם מי היא יצאה בכתה ד´ וכמה זמן בילה הבן דוד שלה בכלא ! ! ! ! אחרי ששפחתי פה את כל השיעמום שלי (ובטח גם שעממתי אתכם) אני רוצה לשאול אותכם מה אתם שונאים בחברה של היום ??? DJ made in israel

לך....dj

אני אגיד לך מה אני אישית שונאת בחברה של ימינו, שני שונאת שהם מחרימים מה שיוצא דופן שונאת את הביקורתיות שלהם, שונאת שהם יכולים להרוס דברים לאנשים רק בלל שהם חושבים כך או אחרת, ח´ברה הציבה נורמה אבל זה לא אומר שזה המקבול אני אומרת כל אחד יעשה מה שטוב לו ועושה אותו מאושר,,,, ענת

night_wish

New member
סטלין, לנין ושאר הקקות ../images/Emo3.gif

כן...זה מה שאני שונאת בחברה של ימינו! <אהה...אני צוחקת, אני מנסה ללמוד למבחן בהיסטורה ולא ממש מצליח לי להתרכז
> אז, מה שלומכם הערב? אני חייבת להגיד לך, d.j made in israel שאני ממש מסכימה עם דעותייך לגבי הרכילות והשיטחיות, באמת לאיזה מצב העולם הזה הידרדר שיותר אכפת להם מחיי האהבה/המין/המשפחה וכו´ של איזשהו אייקון מלכותי או טלוויזיוני ולא מהחיים שלהם?! בקיצור, הדבר אשר מרגיז אותי בחברה כהיום הוא הרחבה של דיברי החוקרת, זה מפריע לי שהחברה אינה מוכנה לקבל את השונה מכלל החברה. שהחברה אינה מוכנה להבין שהיא הורסת את הסביבה שלה, ובסוף אנחנו רק ניפגע מזה. וכול מלחמות האחים המטופשות שקורת בגלל הדת (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אתאיסטית. אך אני חושבת שהדת מפריעה לאמונה האמיתית) ןלגבי השונה, קרה לי היום מקרה מעניין ומכיוון שאני חייבת ללמוד או שאחרת יהיו לי שני ניכשלים מחר. אני אכתוב על כך בהודעה אחרת. ערב טוב וחיבוק גדול לכולם
*משאלת לילה*

wildflower!

New member
מה אני שונאת?????? ../images/Emo35.gif

יותר נכון מה אני לא שונאת... אני שונאת את כל העולם המסריח הזה שחושב רק על עצמו! שונאת אנשים אגואיסטים. שונאת אנשים צבועים. שונאת אנשים שאומרים לך שלום ושואלים "מה נשמע" וממשיכים ללכת כי התשובה בעצם לא מעניינת אותם. שונאת אנשים שעושים כאילו שהם חברים שלך רק כדי לההשיג ממך דברים. שונאת את ההורים שלי שלא מבינים אותי. וגם שונאת את ההורים שלי ומתביישת שנולדתי במשפחה שלהם כי הם גזענים מסריחים ולא מבינים שאני אעשה מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ואם יש להם בעיה עם זה..הם לא חייבים לדעת... שונאת את עתוני הנוער המגעילים....שכמו שאלעד אמר כל מה שיש שם זה רכילות.. לא יודעת אם זה אכפת למישהו.אבל ממש לא מעניין אותי מה ברטיני ספירס אכלה בארוחת הבוקר שלה... {במיוחד אחרי שראיתי את הקליפ המושפל שלה........} יש עוד מלא דברים שאני שונאת וזה ייקח לי 10 דפים אם לא יותר לכתוב את זה....... אבל בתחום האישי אתם יודעים מה הכי מעצבן אותי? תעזבו מעצבן.מה הכי מעליב.... שאתה סומך על בן אדם..ונותן לו את כל הלב שלך.... והוא מאכזב אותך. שונאת שמאכזבים אותי. אוהבת אתכם.... בר

peace and love

New member
קומוניזם זה אחלה חומר....../images/Emo13.gif

תלמדי להעריך את זה.... הלוואי עליי עכשיו קומוניזם במקום בית שני...

RoadKill

New member
סוציאליזם

קומוניזם זה חרא דבר אתם מתכוונים לסוציאליזם

peace and love

New member
לא, אני באמת מתכוונת לקומוניזם

שוויון זה המוטו שלי בחיים, וגם צ´ה גבארה

למעלה