לך

Y A E LY

New member
לך

שנינו מסתובבים ביחד כבר כל כך הרבה זמן. כבר היו ביננו אי אלו דברים- בכל הרבדים. בכל רובד שקיים בו משהו שקשור למערכת יחסים בין זכר לנקבה, אני יכולה למצוא משהו שעשינו ביחד- אבל, למה אנחנו לא הצלחנו למצוא את האומץ לשבת ולדבר על זה? להחליט. לגבש. מה אנחנו? והם יש אנחנו פה? או שזה עוד חשבון עובר ושב- קשר שמחר עם הנץ החמה כבר לא יהיה כאן. יש ביננו כל כך הרבה יש ביננו קצת מכל דבר. ש ביננו הכל. אבל- אין ביננו כלום. כאילו חומה מפרידה ביננו- קו מגן. עוד מאט תבוא ונשב ונהיה כולנו ביחד- וביני לבינך יעמוד מתח. מעין מתח שכזה יהיה באויר- אבל נהיה כבכל הימים ונהנה מכל העולמות. ואז- תלך, וכשתלך כולם ישאלו: מה יש יבננו ואני שוב יעמוד פעורת פה- ללא מילים כי כל מה שיש ביננו- זה הכל. זה כלום... אומץ אם רק היה לנו אותו- כבר ממזמן היינו נשואים מאמצים עשר בנות חמודות, קטנות. נפלאות.

וואו

איזה מכתב יפה, איזה כשרון איזו התבטאות. אני בטוחה שהוא רוצתה זתהיי שלו את הרי כל כך נפלאה... שבי איתו, דברי איתו, אל תתבישי- מה כבר יקרה?!? אם הוא לא רוצה אותך- הוא טיפש...

לך אין אומץ?! ../images/Emo8.gif

לך אין אומץ?! יש לך ועוד איך!! את רק צריכה דחיפה קטנה,והנה אני דוחפת אותך,נו זה הגיע
יש לי רעיון ,שכולם ילכו,תבקשי ממנו שישאר איתך,וכך תוכלו לדבר אל תוך הלילה,ותפתרו את כל התעלומות. אל תתכנני את השיחה יותר מדי,הכל יזרום מעליו. מה את אומרת,תלכי על זה יא מאוהבת אחת?

ה מוזה

New member
"מילים לא אומרות מאום ..."../images/Emo79.gif

יש לפעמים ששפת הרגש היא הטובה מכל המילים . ישנם מצבים שאין צורך במילים .. תני לאש שבוערת אצלך ואצלו לבעור ובזמן הנכון הוא יאמר את המילים שאת כל כמהה לשמוע ואת תמצאי את הדרך לומר לו את מה שהוא כמהה לשמוע . לא כל סיטואציה בחיים צריכה הגדרה של מילים . חומה שקיימת היא טבעית בהחלט , כי כשהרגש חזק הפחדים יוצאים החוצה ובונים להם מין חומה שקופה ..שנופלת מעצמה . אני בעד לתת לדברים לזרום מעצמן ובנתיים תהני מכך שיש לך את המישהו המיוחד שלך - אפילו שאין לו עדיין שם תואר או הגדרה.
מוזה.

Y A E LY

New member
עדיין לא היה לי אומץ

הלילה אני רואה אותו שוב- אולי נדבר?!? ולגבי "בזמן הנכון הוא יאמר את המילים שאת רוצה לשמוע": א. אין לי סבלנות. ב. למה הוא יאמר? מה זה השובניזם הזה- מה יקרה אם אני אמר? ג. אני אפילו לא בטוחה מה אנני רוצה שהוא יגיד לי... אבל- באמת תודה לכולכם. אני פשוט מפחדת לשחק באש- אולי אני באמת אחכה, אלי, אולי- אין לי מושג מה אני רוצה...

ה מוזה

New member
כנראה שלא הבנת ..

"ואת תמצאי את הדרך לומר לו את מה שהוא כמהה לשמוע ." ציטוט מהתגובה שלי . בשביל טנגו צריך צריך 2 - לא אמרתי שתחכי שהוא יאמר לך , אמרתי שהזמן יבשיל את שניכם. בוקר טוב.

Y A E LY

New member
הבנתי

פשוט תהתי עם עצמי- האם אני רוצה שזה יהיה הדדי- או האם אנ באמת מחכה שהוא יעשה משהו.... בוקר נפלא.

Y A E LY

New member
דיברנו

רק בזכות הדחיפה אתם נתתם לי דיברנו- ועכשיו אפשר להגיד מזל טוב- אני חושבת שמתחיל להיות לנו פה זוג- איזה כיף....

למעלה