לך

לך

אכפת לך? אכפת לך באמת? כן אני יודעת שאומר שכן. אני יודעת שעובר בעצמך עכשיו הרבה דברים. אבל לא יודעת כמה יותר אני יכולה לספוג בלי להוציא. פאק שלי, אני יודעת, אבל אתה האדם ביחיד שאיכשהו הצלחתי להגיד לו משהו ממני. האדם היחיד שאיכשהו מסוגלת לשלוח לו הודעה כשרע. "למה לא מתקשרת?" "שלחתי הודעה" "כן, אבל למה לא מתקשרת?" לא יודעת למה.. כי לא יכולה כי לא מסוגלת כי לא רוצה להעיק וחושבת שאם היית יכול היית שולח לפחות הודעה חזרה. אז ניגשת לטלפון כל שתי דקות לבדוק אולי במקרה לא שמעתי את הביפ של ההודעה. אבל לא, ההודעה לא הגיע. אז לא מדברים כמה זמן, אבל אז מגיעה השיחה הארוכה יותר. רוצה לנסות איכשהו להוריד קצת מהלב. ממש קצת. מספיק קצת שלא תעיק. אבל לא הולך לה. בשלב מסויים התסכול עולה יותר מדי, ומתחילה לשתוק. שואל אם הכל בסדר. היא נכנסת אוטומטית למסיכה שלה "כן" שואל אם בטוח. היא מנסה לא לשקר. לא להגיד לגמרי כן, אבל גם לא מאפשרת לעצמה להגיד "לא" או משהו בסגנון. אז אומרת "אל תדאג, יהיה בסדר". מקווה בתוכה שלא ממש יאמין לה.. שיבין שמשהו באמת לא בסדר.. כמו שהיה פעם. שינסה קצת לדבר איתה. לאו דווקא עלמה שמציק, אלא כללית. הרבה זמן לא דיברו ממש. היא מתאכזבת. הוא אומר לה "לילה טוב חמודה אוהב". היא שוב מרגישה את הצד הזה שבא שהיא לא אוהבת לתת לו לצאת. הצד שבוכה. הצד שרוצה שידאגו גם לו לפעמים. הצד שהיא מחביאה יותר מידי טוב. רוצה למצוא את אותו המישהו שיראה את הצד הזה.. למרות שהיא מנסה כמה שהיא יכולה להסתיר אותו. משום מה.. לא מאמינה שתמצא את המישהו הזה.

אופה3

New member
להכניסו שם, הלוואי ותמצאי אותו מהר

הצד שבוכה, הצד שאת לא אוהבת, אולי הוא שם, כי את נפש שבירה ועדינה, את רוצה מישהו שיאהב באמת, את רוצה מישהו שיראה את הצד השני, את הצד שזקוק לכתף חמה, לחיבוק למילה אוהבת, ולצד שיכול להתגלות, להראות את הרגישות ואת הפחדים, את האהבה שרוצה לצאת, את עצמך האמיתית, אני משערת לעצמי שאת מסתתרת מאחורי מסכה כזאת של הכי חזקה בעולם, הכי פחות שבירה, דואגת לכל העולם ואחותו גם, דואגת קודם כל לאחרים, אבל לא לעצמך, אז יקירתי, אני ואת די דומות, אבל למזלי, מצאתי את המישהו הזה שרואה גם את הצד החלש והפגיע, את הצד הרגיש, הצד הילדותי, מאחורי מסכת חיינו, יש הרבה בלב, מקווה שתמצאי אותו בקרוב, אבל עד אז אנחנו פה, כדי לתת לך מילה חמה, חיבוק, וגם אהבה שבת שלום האופה

כל מה שאמרת

עלי.. נכון.. אני שמחה בשבילך שמצאת את המישהו הזה..ומאוד מקווה שאני גם אמצא אותו. תודה על התגובה.

אופה3

New member
ואני יודעת שיום יבוא ואת תמצאי לכל

אחד יש את האדם שנועד לו בעולם, גם עם זה כרוך בהמתנה שנראית אין סופית, גם אם באהבה שנראת כאילו אינה אפשרית, בסוף זה יגיע אל תאבדי תקווה, ותמצאי אותו במהרה שבת שלום האופה

למעלה