לך...

לך...

לך.. הרבה זמן עצרתי את עצמי מלהגיד לך, חייתי באשליות אולי הקשר יחזור להיות כמו שהיה, אך לבסוף נכנעתי לרגשותיי והחלטתי להגיד לך מה באמת מרגישה. את התרחקת וניסית להסביר את עצמך, להצדיק. ובאמת שאני מנסה להבין. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאת פשוט לא פה. את הבטחת שלא תעזבי אותי, ומבחינתך את עדיין כאן. קשר לכל החיים את אומרת, עם עליות וירידות, כמו בכל קשר. אבל אני לא מצליחה להבין, איך ירידה שהגיעה לנתק כמעט מוחלט, יכולה להמשיך לעלייה אמיתית. אני לא אשקר לך, זה פוגע. מאז השיחה ההיא מנסה להתקרב קצת, מנסה לזרום, לא להתייחס יותר מדי לזה שאת לא פה. את לא מתקשרת, את לא רוצה לפגוש אותי. גם אם ימים שלמים לא תשמעי ממני זה לא ישנה לך. את ידעת פעם כל מה שקורה איתי, והיום אין לך מושג קלוש איפה אני עומדת, מה קורה בחיי, ואני גם בטוחה שתקני כל הצגה שלי אם אטרח בכלל "להציג" אותה. נהגתי לשאול את עצמי, אולי זאת אני, אולי אני עשיתי משהו. אבל גם משיחות שלי עם אחרים אני מבינה. זאת לא אני. זאת את שהתרחקת. הצענו לך לצאת איתנו, וכבר לא רצית. פעם אחרי פעם. אמרת "נראה" והלכת למקום אחר. חשבתי לעצמי, "בסדר, אם שם היא נהנית". אבל לא. פשוט לא. זוכרת,היינו עסקת חבילה? איפה זה ואיפה אנחנו. כל פעם מחדש כועסת על עצמי, מה אני בכלל רודפת אחרייך ככה, הרי את לא רוצה בזה בכלל. מה אני מנסה שוב ושוב. רוצה כבר לוותר, להגיד די, אני כאן אם תרצי וללכת. אבל זה פשוט לא ככה. את הרבה יותר מדי בשבילי בשביל סתם לוותר על זה ככה. רק רוצה שתגידי לי, והפעם בכנות, אם עדיין את רוצה אותי כאן. אם תגידי לא, לא תראי את פרצופי עוד לעולם, לא תשמעי את קולי. אבל אם תגידי כן, הפעם אני גם מצפה לשמוע ממך. מתגעגעת אלייך, וכואבת. _________________________________________ אני יודעת שאת תקראי את המכתב הזה, ואני משערת שתדעי שהוא נכתב אלייך. אני מקווה שהוא לא יפגע בך, ושלא תכעסי עליי שכתבתי אותו. אם רק היית מבינה.....

גמאני

New member
../images/Emo23.gif

עדיין כאן שלי היקרה.. אני יודעת כמה היה קשה לך לשלוח את המכתב הזה.. ואני באמת מקווה שהיא תקרא אותו. מכירה אותך יותר מידי טוב בשביל לדעת כמה הנפש של פגיעה. אני אוהבת אותך. ואני אהיה בשבילך תמיד. תמיד. (((((((((((((((עדיין כאן))))))))))))) שלך באהבה רבה גמאני

מזדהה1

New member
ללא נושא..........

חושבת כמוך מרגישה כמוך כואב לאבד אדם קרוב כואב שמבטיחם לא לעזוב ועוזבים גם אני פגועה גם לי כואב לא תארתי לעצמי שעסקת החבילה אי פעם תתפרק אהבתי אותכן יותר משאת עצמי ואניי עדיין אוהבת הייתן לצידי ברגעים הקשים אז למה לא להיות יחד כשכבר טוב... גם אני שואלת למה עזבת גם אני לא מבינה איך קשר כזה יכל להיפרם ככה סתם בלי סיבה ואם יש סיבה אז תספרו לי אותה אם תגידי לי שטוב לך בלעדינו נעזוב רק שיהיה לך טוב כי את חשובה לי באמת חשובה שולחת חיבוך לך גמני יקרה ולעדיין כאן תמיד שלכן ואיתכן מזדהה

ליאללל

New member
לכולכן..........

עצרתי את עצמי מלהגיב כי עדיף שלא להגיב ממקום של פגיעות וכעס... אבל לא בא לי כהרגלי לשמור דברים בבטן... וכן אני כועסת וכן אני פגועה מהעליהום הזה... קודם כל זה לא המקום ולא הדרך, תמיד אמרתי שעדיף לדבר איתי ישירות ועשיתן את זה והסברתי את עצמי, שזאת תקופה לא קלה, שאני צריכה קצת לבד.. קצת להתרחק מהכל, הסברתי שזאת לא אף אחת ספיציפית, שאני צריכה קצת שקט, קצת חשבון נפש עם עצמי, ואין לי מושג למה אני צריכה להרגיש רע עם זה למה למרות כל ההסברים אתן נותנות לי תחושה שנטשתי שעזבתי שלא איכפת לי... זה כל כך לא פייר מצידכן, נתתי לכן את נשמתי, את ליבי, ימים ולילות הייתי לצידכן, הייתי אוזן קשבת, כתף להישען עליה, לקחתי את הכאב הפרטי שלכן עמוק עמוק לתוך הבטן, בכל פעם שלמישהיא ממכן היה קשה וכואב, כאב לי כפול ומכופל, הייתי נותנת לכן את חיי אם הייתי צריכה, בכיתי מתוך ליבי מתוך אהבתי אליכן... עכשיו שאני מתרחקת ולא בגלל כל הסיבות שהמצאתן לכן בגלל סיבות שאני לא מסוגלת להתמודד איתן, וכן גם אתן במקום שאתן נמצאות לא תהיו מסוגלות להכיל אותן, אז לקחתי צעד אחורה כדי להרים את עצמי מהתחתית אליה נפלתי, כדי לתת כוחות לעצמי, להיות פעם אחת ב-ש-ב-י-ל-י מותר לי? סליחה אבל אני לא צריכה לשאול, וכחברות ניסיתי להסביר אתן לא ניסיתן להבין... אתן מדברות על הצגות, אספתי את עצמי ויצאתי איתכן, שמתי אחלה של מסכה על פניי, שרק לא תחשבו שמשהו לא בסדר, והמסכה לא תמיד החזיקה מעמד, קשה שרואים שכואב לך ואין לך תשובות לתת למה, אז התרחקתי, על מנת להתחזק ולאסוף את השברים... התרחקתי ממכן אתן אומרות, אתן לא מבינות שהתרחקתי מעצמי, שהלכתי לאיבוד ואמרתי שזה כנראה מה שצריכה כרגע, רחוק מהכל קרוב לעצמי... שמחה שאתן חושבות שטוב לי ככה, אבל יש לי שאלה אם חשבתן שטוב לי אז כחברות לא אמור להיות לכן טוב בכך שטוב לי... יש לי עוד המון מה להגיד, אבל כל מילה מיותרת כל מי שיקרא כאן את מה שכתבתי לא יבין מה הייתי בשבילכן בשביל כל מי שאפשר, רק לא בשבילי, עד כדי כך שאיבדתי את עצמי... אין לי שום רצון או צורך להתנצל או להצטדק על מי ומה שאני כרגע יותר מתמיד בטוחה בכך שלא עשיתי שום דבר רע... תבדקו את עצמכן... אמרתי לכן אנחנו עסקת חבילה לכל החיים, אוהבת תמיד ולעד תמיד פה, תמיד חושבת עליכן, תמיד תהיו חלק ממני... אבל אחרי המכתב הזה, עדיף כרגע המרחק הזה ושתניחו לי בשקט... עד שתבינו כמה טעיתן... סורי, שלא משתמשת בשם בדוי, אין לי שום סיבה להתחבא מאחרי כינוי כרגע... ליאל

ליאלי...

קודם כל כתבתי את זה פה כי פחדתי להגיד לך הכל בפנים, פחדתי שתיפגעי,פחדתי שתכעסי, פחדתי שתנתקי את הקשר. פחדתי שתדעי שזאת אני שכותבת אלייך ואולי קיויתי שתדעי. לא יודעת מה להגיד לך שיכנס לך ללב, שתדעי כמה אני אוהבת אותך וכמה לא התכוונתי לפגוע בך. איבדתי כל כך הרבה אנשים, אני מכירה את הכאב הזה. לא רציתי לאבד אותך, את כל כך יקרה לי שאין מילים להביע את זה אפילו. אני יודעת מה שאמרת. אבל הגיון ורגש לא תמיד הולכים יחד. מהרגע שהגבת לי באייסי אני בוכה. מפחדת כל כך לאבד אותך, כואבת כל כך שפגעתי בך. זה הדבר האחרון שרציתי לעשות לך. ואת יודעת את זה. את עשית בשבילי המון, את היית בשבילי תמיד. תמיד רציתי להיות פה בשבילך. לצחוק איתך ולבכות איתך. היה לי מפחיד שפתאום נעלמת לי. הייתי עושה הכל כדי להעלות אפילו חיוך אחד קטן ואמיתי על פנייך. דואגת לך. מאד. ותמיד פה בשבילך. לא יודעת עוד מה להגיד. מפחדת לאבד אותך. אוהבת כל כך.. אין מילים לתאר ועוד משהו אחרון, רוצה אותך כמו שאת, בלי מסיכות, בלי הצגות. לדבר, לשתוק, מה שתגידי. לא מוצאת את המילים. סליחה, על הכל. מקווה שהקשר שלנו באמת חזק יותר מהמשבר הזה, שתתני לי צ´אנס נוסף, שתזכרי שנתתי את הנשמה בשבילך, שתזכרי שהבטחתי שאני תמיד איתך, יד ביד, לא משנה מה, שהבטחתי שאני לא עוזבת. ואני מקיימת הבטחות. אוהבת יותר משתדעי אי פעם. אני

לא מוצאת מילים....

מעולם לא התכוונתי לפגוע בך כן אנחנו חזקות מכל משבר את היית איתי ברגעים הכי נוראיים שהיו לי ואני כל כך רוצה שתיהיי איתי כשקשה לך אני אוהבת אותך ואני מוכנה לצעוק לך את זה בכל העולם אני אוהבתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הלוואי ואת תשמעי את זה מבין הקירות שכיסו את ליבךךךךךךך את החיים שלי וכואב לי לאבד אותך את יקרה לי מידי אני רוצה אותך חזרה כמו שאת ללא מסכה אני רוצה אותך עומדת עם מה שיש לך להגיד ואם כואב לך אנירוצה לחבק רוצה שתתני לי לחבק שתתני לי להיות איתך מקווה שתביני רוצה להתקשר ופוחדת שלא תעני רוצה לעזור כפי שעזרת לי ואף יותר אם יש כזה בכלל כי נתת לי תנשמה ואני מוכנה לתת לך חזרה תמיד אמרנו שאנחנו יחד בהכל ואנחנו נשאר יחד לא מוותרת עלייך לעולם סליחה שפגעתי אמרתי לך שהתרחקת אמרתי לך שזה כואב בפנים אבל בכתב אני הרבה יותר טובה סליחה אולי זאת לא הייתה הדרך אבל הדברים נעשו מכאן צריך רק להיבנות אוהבת ותמידד שלך אני

....

... אני מגדירה את עצמי כבן אדם חברותי. יש לי דיי הרבה ידידם וחברים <אני מאמינה לפחות.. :p>. הטלפון שלי לא מצלצל כל היום, אני לא שורפת שעות על גבי שעות בלהסתובב עם אותם חברים. אני לא מבלה איתם את כל שעות יימיי ועדיין מרגישה שהם החברים שלי. וייתכן מאוד שהכי טובים. ולפעמים, אני מריגשה שאני טובעת בתוך עצמי, אם זה בגלל הזמן שנוזל לי מבין האצבעות, או הנפש שלא נותנת מנוח או סתם, כי אין מצב רוח. והחברים שלי, בזמן שאני טובעת אני רואה אותם על החוף.. יש כאלה שרוצים לשחות אליי--באמצע סערה. אני אומרת להםש לא כדאי. יש כאלה שרוצים לזרוק גלגל מרחוק.. ואף פעם לא מצליחים להגיע אליי.. יש כאלה שפשוט עומדים על החוף וצופים בי. לא בגלל שלא רוצים לעזור, או שלא איתי. או שהם שכחו. אולי זה בגלל שהחוף שלי-זה בעצם הים שלהם. אני לא מצפה מהחברים שלי לבלות איתי כל דקה מחיי, למצות אותם עד תום במחיר חיי. שטוב לי, אני רוצה שהם ישמחו בשבילי. ידעו כמה הם חשובים לי. כמה היה לי קשה בטביעה.. כמה רציתי להגיע בחוף והנה אני שם. ונכון, שאולי המיי מלח שינו אוי קצת אבל עודני אותה אחת. אוהבת אותם. דואגת להם. מוקירה אותם לא רוצה שילכו לי. רוצה להיות בשבילם. וזה שאני מתובדדת לי עם העץ קוקוס שם בצד, לא אומר שלא יכנס עמוק יותר לחוף, לסבך היערות.. לא רוצה להריגש מתנצלת על זה שטוב לי. רוצה שיהיו איתי. ישמחו אותי. כפי שאני שמחה איתם. אווחחחח.. הרחקתי לכת?! הרחקתי לכת!
. הבעיות יפתרו, אם תתנו להם להפתר.. פיקחו עיינים, ראו את האופק שמעבר לחוף שלכם--לים של החברים שלכם. תלמדו להבין-ולאהוב. לילה טוב

למעלה