לך...

lemongrass

New member
לך...

אתה חושב שזה פייר? להרגיש כל כך קרוב, להרגיש כל כך רחוק? להרגיש אותך בתוכי, את הנשמה שלך מלווה אותי, חיה עימי בכל דקה מהיום ועדיין למצוא את עצמי לבד. לבד כזה... בלתי מוגדר. אתה כמו משאף חמצן, זוכה באויר נקי- שלך! כשמרגישה לבד, חנוקה... אתה כמו גפרור, מבעיר את להבת הנר וכבה לך. אתה כמו כוכב נופל, משהו מרהיב שרואים אולי פעם בחיים, וגם זאת, לא רואים כל האנשים- אני זוכה לראות אותך, לגעת בך, לחוש אותך, אבל לעולם לא תהיה שלי... חשבתי שהייתי במקום הכי קר שיכול להיות- אז איך מסבירים את הקור שאני חשה עכשיו? הבטחת לי שמים מלאי כוכבים- אך מסתירים אותם העננים. הבטחת לי שתהיה שם עבורי לתמיד- אתה לא הראשון שהבטיח, כנראה שלא תהיה האחרון שיבטיח. זו לא ההבטחה שאינה מתקיימת לה, היא לא זו שמעיקה. מעיק לי הרצון שלי להאמין... הבחירה שלי להאמין- למרות היותי למודת אכזבות מהבטחות לא ממומשות. אני לא מאשימה אותך, אם שמת לב, אני מאשימה רק את עצמי. לא יודעת- כן, כמו תמיד, איני יודעת כלום. השנים והדברים שהם הביאו עימם היו אמורים ללמד אותי משהו, לחשל אותי... לא הצליח להם. הרגש מוחק את הכל. הרגשות שיש לי כלפייך- מכאיבות. אני לבד, אתה איתה. היא שלך- אתה שלה... מי שלי? של מי אני? ההגיון לא רוצה להשתייך לאף אחד, הרגש מבקש דברים אחרים. הגוף והנפש כאחד זועקים לאהוב אותך. המוח מתעורר ושואל: במחיר מה? למודת נסיון, אנשים לא נשארים לנצח בחיי, אפילו לא אהבות גדולות, אפילו לא המיוחדות שבניהן. וקשה לי עם פרידות- כל כך קשה לי. זה לא סיכום, זו לא אמירה. אולי רק העלאת שאלות- זריקתם לחלל. בידיעה שאולי לא אקבל עליהן תשובות לעולם... סתם רגע כזה של לבד, שמרגיש בודד, שמרגיש רחוק, שמרגיש לא שייך- לכלום. רגע כזה...ללא שינה. עיניים אדומות, עייפות ולב מלא רגש, רגש דוקר, מהסוג שגורם ללב לדמם. מרגישה פצועה, ללא מנוחה, ללא שלווה... ואתה שם מניח ראשך על הכר, עוטף מישהי אחרת- לא זרה לך. מישהי שלך. הבחירה שלך. ומי אני בכלל? סתם מישהי שפגשת באקראי, שנכנסה במקרה, אולי ממש בטעות לחייך. אני לא מוצאת את עצמי בתמונת חייך... מישהו כנראה צבע אותי במרקר שחור, אני לא שם... לא קיימת. כרגיל- לא שייכת, לכלום! לא יודעת... לא יודעת מה זה אומר- לא יודעת מה אני בכלל אומרת כאן. רק יודעת שלבד יכול להיות נחמד, אפילו מאוד נחמד... לא כאשר הרגש קיים. אתה החיית אותו מחדש- אני נתתי לזה לקרות. אני אשמה בבדידות הזאת! רוצה לשים לזה סוף, לא מסוגלת, אוהבת אותך יותר מידי. יותר מידי! ומחר שוב אתחבא מאחורי מילותיך:"אני אוהב אותך"...

magy

New member
מחרתיים, תשמעי שוב. מחר די קשה....

שבתות וחגים מילים: יענקל´ה רוטבליט לחן: יהודית רביץ עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם הילדים קופצים עליך הם הכי יפים בעולם אתה נמס פורש ידיים אתה מאושר ממש ועוד מעט תקרא סיפור מהספר החדש איש משפחה למופת אתה אבא מושלם בסוף אתה תמיד חוזר לא עוזב לעולם בכל פעם שנוסע לא שוכח מתנות לכולם ועכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים ותתפלאי לדעת אני מכירה אותך אני יודעת בדיוק איפה כל דבר מונח ואולי את כבר יודעת אולי שמעת את שמי או ישנה לך שם בשקט לא חושדת בקיומי אבל אני תמיד אתכם רואה אתכם ואיני נראית כשאתה שם מה נשאר לך ממני כעת לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם wellcome to the............

ה מוזה

New member
../images/Emo82.gifעכשיו אתה בבית ,עכשיו אתה שם

וואי מגי פשוט אמרה הכל בשיר אחד מופלא , שתמיד ריגש אותי עד דמעות . לימונית - ברוכה הבאה אלינו "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר "... שורת המחץ , נכון ? ועל הלמה הזה אין תשובה - כי ללב רצונות משלו ודרך משלו . כי להקשיב לראש כשהלב רוצה "לשם " .. זו מלחמה קשה . קראתי פעם ספר " ללכת בעקבות הלב " .. ומה לעשות כשהלב הוביל אותנו לדרך ללא מוצא ? ועדיין , האיש נשוי , חולק לילותיו ומיטתו עם אישה שאותה נשא גם במסע של הלב .. תמיד יש את השאלה הנצחית מה יכאב יותר ללכת או להשאר.. הרבה שאלות - התשובות אצלך בלב ובבטן , רק את יודעת מה יעשה אותך מאושרת ואני מפה אאחל לך שדרך הלב , מסע הלב שלך יוביל למקומות שתדעי בהם אך ורק אושר אמיתי .

שקדי

New member
ללכת שבי אחרייך..........

גם הוא שיר על אהבה קשה מיוברת מאכזבת אבל עדיין האוהב שבחר בה שלא בהכרח מדעת ממשיך לאהוב את אהבתו היחידה.......מדינת ישראל

m a l i 26

New member
כ"כ מבינה אותך, גם אני הייתי שם....

גם אני יצאתי עם גבר נשוי ואני יכולה להבין ולהסכים עם כל מילה שכתבת, אני גם הרגשתי שהחיים עוברים לידי ושמקומי לא פה, חייתי בתחושה עצומה של כאב מהמחשבה איפה הוא , והכי כאב בלילה מייד כשהחשיך נבהלתי מעצם הידיעה שהוא ישן איתה באותה המיטה ומה יכול להתפתח מזה..... שילמתי מחיר כבד של אובדן התמימות וההנאה שבאהבה הראשונה בצורה הכי פשוטה והכי יפה סרבתי להודות שאני מאוהבת בו שכנעתי את עצמי שאני רק מעבירה זמן עד שאמצא את האחד והיחיד והחודשים עברו ושנה ועוד מא ימים ואני עדיין איתו מחכה לו שיבחר מחכה לעצמי שיהיה לי אומץ לוותר על החום והריח שלו, על השעה החטופה שהיתה לי איתו פה ושם......... למה זה מגיע לי? הייתי בסכ"ה ילדה ... בסוף ניצחנו כי הסתבר שיש ביננו אהבה אבל זה לקח הרבה זמן, הרבה אנשים נפגעו בדרך אבל התחתנו לא מזמן ואנחנו חווים יחד רגעים מאושרים מאוד אך עדיין יש קשיים (אחרים אמנם). אם את חושבת שהוא זה שאת רוצה ואתם אוהבים אחד את השניה תלחמו על אהבתכם תלכו אחרי הלב אם לא אז חבל על כל שניה מחייך שתבזבזי בהתלבטות ובכאב, תאספי את עצמך תתנתקי מכל מה שקושר אותך אליו לחלוטין, זה לא יהיה קל יותר אם תשמעי את קולו בטלפון מידי פעם - תאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת.... אני שולחת לך חיבוקים חמים ורגשות עצומים של השתתפות המון אהבה ואם תרצי לשוחח איתי אני אשמח... שלך מלי

magy

New member
שיר שמתאים?

את חשבת שניצלת שהעסק נגמר ששילמת על הכל וביוקר ועכשיו הוא חוזר שואל מה נשמע ואת שוב מרגישה כמו תינוקת את אוהבת אותו את שלו לתמיד אבל הוא מי יודע של מי הוא תחייכי שיגיד לך את מה שיגיד שילך הדמעות כבר יגיעו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור ובוקר אחד תקומי פתאום עייפה מדמעות ומסליחה הוא ישמע את כל מה ששתקת עד היום כשתאמרי לו לא אוהבת אותך הוא יגיד שאת לא מבינה יבקש הזדמנות אחרונה אם תרצי יתחנן רק תגידי לו כן ישבע שתמיד הוא יאהב שאת לא יכולה בלעדיו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור תשמעי בקולו שוב שבכי בגללו או שכן או שלא או שכן או שלא ריטה צריך לעשות מחקר כמה שירים יש בנושא..... I left the club, thank god

clairvoyance

New member
וכל כך מזדהה, ועוד ורסיה של אהבה..

רק אתמול דיברנו. רציתי שזאת תהיה הפעם האחרונה שנדבר. הפעם האחרונה שאראה אותך, כדי להמשיך הלאה, כדי לשכוח, אם זה אפשרי בכלל. כדי לאהוב אהבה חדשה, אהבה בלי סיבוכים, אהבה שיכולה להתממש. הייתי כל כך נחושה בדעתי, כל כך בטוחה שאצליח לשחרר אותך, ואותי. וגם אתה ידעת שזה מה שצריך, לשחרר את האהבה העזה שלנו, ולתת לה ללכת. היא הייתה שלנו למשך 4 שנים, היא התחילה כל כך טוב,ולעולם לא נגמרה, אך משהו השתבש, ואתה כבר לא בידיים שלי. ועכשיו, צריך לתת לה ללכת, ואתה מענת ממנה ללכת - לא יכלת ואמרת שאתה לא מסוגל לוותר עליה, לא מסוגל לתת לה ללכת. אבל בו זמנית עדיין לא יכול להיות שלי. ואני - אני הקשבתי לקול הלב, ולא לקול ההיגיון שזעק שעלי לגרש אותך. ונתתי לך עוד חודש, בידיעה שזה לא ישנה שום דבר, אבל שביב של תקווה, שביב של חלום - אולי, אולי בכל זאת יש לאהבה סיכוי. האהבה הנאיבית. והיום קמתי, והשיר הראשון ששמעתי, כל כך מתאים, כל כך שלנו. מעולם לא סיכמנו כי השיר אמנם שלנו בזמן שהיינו יחד, שהיינו אחד של השני. אך שנינו ידענו, שזה השיר שלנו - בלי מילים, שיר שכל כך אהבתי - שיר שהייתי מבקשת פעם אחר פעם שתשיר לי בעודנו שוכבים במיטה, מחובקים: Close your eyes, give me your hand, darling do you feel my heart beating, do you understand do you feel the same, am I only dreaming is this burning an eternal flame. I believe it´s meant to be, darling I watch when you are sleeping, you belong to me do you feel the same, am I only dreaming or is this burning an eternal flame. Say my name, sun shines through the rain a whole life so lonely, and then you come and ease the pain I don´t want to lose this feeling. Close your eyes, give me your hand do you feel my heart beating, do you understand do you feel the same, am I only dreaming is this burning an eternal flame ...

magy

New member
אפילו אלכסנדר פן, בשנת 1929

ידע שלא.....לא הוא האיש....... לא אני /א. פן 1929 לא אני הוא האיש, לא אני - אל בואו משכבר מצפה את. את קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת. במבט אל תצודי יגון - הוא חלף אך לא מת עדיין. התקרבי וראית בחלון על מצחי העייף אות קין. מה איכפת לך אני או הוא או אחר יתנבא ביער ובחצות תוך דממת- הרהור לך ירקום אגדת הסהר. והשחר בשחוק עת יקרא ויחרוק שן מבעד לדלת אז יופיע אחר, ושירה לך ישיר משכימה ונבדלת מכלם מנת-חלקך תקחי בו יגון, בו הצחוק, בו הכח ובמותך לא ידעו למי את הקדשת את לבך המנוח. אל תבכי, תעבורנה שנים ואחר לך יביא טבעת. ואני - לא אני, לא אני הוא האיש אל בואו מצפה את. ובמקרה הפרטי שלי, המוטו שלו, היה אחר ומיוחד.....אבל כוזב לא פחות. וגם של אותו פן.... את חכי לי ואחזור את חכי היטב את חכי לי גם בקדור מסגריר הלב את חכי לעת כפורים את חכי בחום את חכי חכי ולו לא יבוא מכתב את חכי עת גם יתהו המחכים לשווא את חכי לי ואחזור וארור השח בביטחה גמורה לאמור מת הוא ונשכח יאמינו אם ואב כי אינני חי ייעפו חכות לשווא כל רעיי אחיי וישתו כוס יין מר זכר נשמתי את חכי וכוס נמהר אל נא אל תשתי את חכי לי ואחזור חי אחזורה חי המה ישתאו לאמור נס הוא בודאי המה לא חיכו ואיך בין תבחן נפשם כי רק את בחכותך הצלתיני שם איך ניצלתי זאת נדע רק אני ואת כי יותר מכל אדם לחכות ידעת........................ אלכסנדר פן אז חיכיתי..... ולמה אני מאמינה לשירים? נו, זה כבר ענין למחקר אחר ופורום אחר. כי אני בעצמי כותבת..... ולמילים יש עצמה.... אני כותבת תכנים צמודי מציאות ואמת. לא דימיונות. חיזקו ואימצו בנות..... היו דברים מעולם, ..... זה הקשר הקשה מכולם, והבלתי שיוויוני ביותר.... ושלא ייספרו לכן, כמה הם מבינים את הקושי שלכן..... הם לא..... אבל היכן תמצא אישה כל כך זמינה ????? שכל רצונה הוא טיפת חיבה,,,,,,וכל היתר...בטל בשישים...... אין צורך לדאוג למחסורה , רק להגיע כשמזדמן, משהו כמו המקום שזכתה בו שרית חדד באירוויזיון....... האישה הזו, את, אני, אנחנו......נמצאת במקום........18 ברשימת החשיבות........של חייו...... וכשנבין את זה..........נדע מה לעשות...........

למעלה