לך

merav5000

New member
לך

הילה. הילה שלי. חברה שלי. התגעגעתי הילה כבר ארבע שנים חלפו, ואני בלעדיך. וכאילו רק אתמול היית פה וחייכת, כאילו רק אתמול צחקת במצפה עודד ואהבת. הילה, כל כך הרבה זמן, והכאב לא מתאחה, הפצע מזוהם. אני אותך זוכרת, ואת? אזכה לראות אותך שוב?, מתישהו? הילה, תמיד השעות הקטנות של הלילה מזכירות לי את חיוך שלך, שנרמס, ערב אחד בידי מכונית חולפת. את הפרח, שנרצח בלי כוונה, את הקורבן. ואת שלי, לא של הרדיו והחדשות, שלי את.של כולנו. ואנחנו נותרנו לחכות עם דמעות, לשובך.

Y A E LY

New member
אמנם כבר שמתי את השיר הזה כאן היום

פתאום העולם נהיה כל כך קטן. פתאום העולם נהיה כל כך קטן. הכל מתגמד ותופס פרופורציות אחרות. הקרקע המוצקה נשמטת מתחת, לועגת לכל המובן מאליו. קפצנו ישר לשלב שאחרי. אין טעם להבין, והחלל בתובנה עומד על שלו להשאר בריקנותו. פתאום, ואולי, וכלום, ושוב, ושתיקה. ומביט מהצד משתאה מול אובדן בעל אלף פנים. עומד בקצה הצוק בידיים פרושות. לא גיבור תהילה או קרבות. לא אנשים, לא מילים. נחתם בחותמת הזמן אדם וחיוך. והלך. אין מילים שיעבירו את הכאב- אך זכרונה, זכרון החיוך שלה יהיה חקוק בליבך עד יום מותך

ה מוזה

New member
תאונה הופכת לסטטיסטיקה ..עצוב

כמה עצוב .. כמה שצודקת "לא של הרדיו והחדשות" .. מתחת להודעה יבשה של קריין עלום שם מסתתרים חיים שלמים שנגדעו בפרק זמן של שניה ,חלקיק זמן אחד אשר שינה מסלול חיים שלם . מאחרי הידיעה בחדשות מסתתר אותו חיוך שאת כל כך מתגעגעת אליו , חיוך שלא יימחה מליבך .. החיי את הפרח בנשמתך שם היא תשכון לעד . הלוואי ויכולתי לומר שלא יהיו עוד תאונות שלא יהיו קורבנות .. אבל לצערי זה קורבן שנמצא בידינו ..כל נהג האוחז הגה בידו אם יחשוב לרגע שהוא עלול לגרום לעוד חיוך של ילדה תמימה להעלם מהעולם אם יחשוב .. אם יחשוב שמאחורי כל ידיעה על תאונה יש משפחה כואבת חברים המומים וצלקת שלעולם לא תגליד .. אולי אז הקטל בדרכים ייפסק . מירב - תודה על המכתב
ברוכה הבאה לפורום

למעלה