לך.........

r o n i1

New member
לך.........

22.6.2002​
לידור ~~~~~~~~~~ אולי תחשוב שאני מפגרת מטומטמת או סתם פאטתית אבל נמאס לי אני חייבת להוריד את זה מהלב!אני אהבתי אותך במשך 3 שנים אפילו שמידי פעם נדלקתי על אחרים. אתה הבן שאהבתי הבן שתמיד הצחיק אותי שתמיד כל פעם מחדש התרגשתי כל פעם מרק לראות אותך. אתה בטח חושב למה נזכרתי להגיד לך את זה רק עכשיו כשאתה עוזב? כשרות סיפרה לך שאני מחבבת אותך ואשמח אם נהיה יותר מרק "ידידים" אתה פתאום התחלת לבחון אותי,אבל אני בכלל לא יודעת אם אני רוצה שנהיה יותר מרק "ידידים" אני לא יודעת מה אני רוצה!אף פעם לא אמרתי לך עד עכשיו כי לא חשבתי שיש לי סיכוי איתך.חשבתי שאתה רוצה רק "כוסיות מושלמות עם חזה גדול"(טעיתי)אז נכון אני לא מושלמת לא כוסית אבל לכל אחד יש פגמים. כשליטל הייתה חברה שלך כלל כך קינאתי בה.אבל עכשיו אני לא בטוחה שאני מקנאת יותר (אתם כבר לא יחד). ביום שישי התיישבת לידי ואמרת "רוני תנצלי את החיים,חיים רק פעם אחת" וש"שימי זין על כולם קודם כל תאהבי את עצמך ואחר כך תקשיבי למה שאחרים אומרים" אה וגם... "כשתעזבי את מצפה תביני מה זה חברים" אז תקשיב לזה אני מתה לעזוב את מצפה ואת העולם המסריח הזה! אז זהו תחשוב מה שבא לך עלי שאני" מטומטמת מפגרת ואולי שרוטה או קרועה רגשנית" אבל כמו שאמרת לי אני שמה זין על כולם וכותבת לך מה אני באמת מרגישה וזהו! אתה יכול פשוט לזרוק את המכתב אתה גם לא חייב להתיחס למה שכתוב בו אתה גם יכול להתייחס ההחלטה שלך. רוני נ.ב לשלוח?

r o n i1

New member
לך...2

1.7.2002​
לידור ~.~.~.~. אולי תחשןב שאני מפגרת הרי למה אני לא פשוט באה ואומרת לך את זה בפנים. אז התשובה שלי זה בגלל שזה יותר קל ככה פחות כואב. אתה זוכר כשישבנו בצל מדבר ואמרתי "אני לא יודעת איך להגיד את זה.... אני נורא מחבבת אותך אבל יודעת שאתה לא מוצא בי כלום ככה שכלום לא יכול לקרות בנינו" ואתה אמרת שאתה פשוט לא רוצה חברה? אתה יודע איך זה פגע בי כמה ימים אחר כך שהלכת והתחבקת והתנשקת עם שקמה לידי? היית יכול פשוט להגיד לי שאתה לא רוצה כלום איתי ושאתה לא מרגיש כלום כלפי או שאתה אוהב מישהי אחרת. אולי אז זה היה פוגע אבל זה היה עובר ככה פגעת בי הרבה יותר! אני לא יודעת אולי הייתי צריכה לקחת אותך למקום שהאחרים לא ישמעו אותנו אולי הייתי צריכה קצת יותר "ביטחון עצמי" ופשוט לתת לך נשיקה או משהו. אבל אני יודעת דבר אחד והוא שזה הרס את הקשר שהיה בנינו (לא שהיה כזה קשר) ושסתם תתעלם ממני יותר (לא שזה היה שונה אי פעם) אבל זה כן הרס את הקצת שהיה! אז סליחה אולי לא הייתי צריכה להגיד לך את זה! רוני

r o n i1

New member
לא ממש קשור וגם קצת קשור

1 לשלוח לו את אחד מהמכתבים? שימו לב לתאריך... 2. חברה שלי בספרד שלחה עכשיו מכתב והכי נפגעתי מהקטע הזה זה שהיא רשמה את השם של אחותי התאומה אבל לי לא יענו המכתב לאחותי ולא לי.... כשהיא עברה לפה אני זאת שקיבלתי אותה הכי יפה... אחר כך היא הכירה ת´אחרים והתחילה להתעלם ממני וכשהיא צריכה אותי אני הכתף שלה אז לחמה היא כה רעה אלי למה?!?!?!?!?!

r o n i1

New member
זה ממש מעצבן מה שקורה פה!!!!!!!!!!

צריך פה את ההודעות שיעל הציעה שכל מי שקורא יכתוב קראתי או יתן תגובה אני פה תמיד מגיבה אם אני יכולה ואם יש לי זמן ואתם פשוט מתעלמים זה ממש מעצבן וכואב בלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה מוזה

New member
רוני - לא תמיד מגיבים מיידית

קוראים , חושבים , מפנימים .... אני בטוחה שלא תרצי תגובות של "לצאת מדי חובה " אלא תגובה של הלב אז אומר לך ולכולם ... כל מכתב זוכה לתשומת לב - בזמן הנכון לאחר שהתגובה הבשילה בפנים . אז , לא להתעצבן ולא לכאוב - יש מספיק מזה שם בחוץ .. אנחנו פה כדי להקל על הכאב והעצבים , ואכן עושים זאת בצורה מדהימה - גם את .. זו לא התעלמות - זה לקחת נשימה עמוקה ..לחשוב .. ואחכ להגיב. אז .. התאזרי במעט סבלנות , טוב ?

ה מוזה

New member
רוני................

רגשות בכלל הם דבר מורכב שלא לדבר על אהבה .. אני לא אגיד לך אם לשלוח או לא כי רק את מכירה את כל הסיטואציה .. אבל אני כן אגיד לך - לעולם אל תפחיתי בערך שלך ובמי שאת . אל תשתלי מחשבות שאולי לא קיימות בראשו -" אולי תחשוב שאני מפגרת מטומטמת או סתם פאטתית." מאוד הפריע לי לקרוא את זה .. למה שיחשוב כך? היי גאה ברגשותייך ועוד יותר היי גאה על כך שיש בך את העוז לומר זאת בגלוי , זו לא בושה ולא טימטום ולא פאטתי להתאהב במישהו - וזה בהחלט לא בושה לומר זאת. עצה קטנה : אם תחליטי לומר לו בין אם במכתב ובין אם באופן אישי תתחברי לרגש של אהבה - משם תכתבי . במכתב שלך יש סערת רגשות ..תתמקדי בזה שאת אוהבת אותו ...לפעמים 3 מילים " אני אוהבת אותך " - הן המכתב המרגש ביותר שניתן לקבל .

נפש הים

New member
אני בדיעה של מוזה.

גם בעיני חורה המשפט שכתבת. בעיני, הכסילים הם אלו שלא מביעים או חיים לפי מה שהם מרגישים. הם מהלכים כאילו כבשו את העולם, אך מעולם לא נגעו בתוכם פנימה, לא כבשו את העולם הכי חשוב- את עצמם. לכבוש את עצמך , זה לחיות לפי הדרך שמתאימה לך, שתעשה אותך מאושר. לגבי המכתב, לפי דעתי הוא חושש לאמר לך את האמת, אולי כי הוא כבר חש שאת רוצה שיאמר לך שהוא אוהב אותך, כי את מרגישה שאת אוהבת אותו. לכן לא היה מסוגל לאמר לך את האמת. לא מצדיקה זאת, פשוט מסוגלת להבין אותו. יודעת, בפעם הראשונה בחיי התחלתי עם בחור שמצא חן בעיני. הסתכנתי בקבל תשובה שלילית וקוויתי לקבל תשובה חיובית. הוא לא העניק לי אף לא אחת מהתשובות, נראה כאילו ´לא נעים לו´. בגלל שאני מודעת לחולשה של אנשים לאמר ´לא´, אולי כי הם מכירים את התחושה שנובעת מקבלת תשובה שלילית ולא רוצים שאדם אחר ירגיש את ההרגשה שמתלווה לזה, הם בוחרים בהתחמקות. אני מבינה זאת ולכן עשיתי את הבחירה שלי. ברגע שתביני שהוא לא התנהג ברשעות כלפייך, אלא רצה למנוע ממך את התחושה שבאה עם סירוב תוכלי לסלוח לו ולהבין שלא כל מי שאנו אוהבים אוהב באותה צורה או מידה, זה לא אומר שלידור לא אוהב אותך, להיפך. הוא אוהב ומעריך אותך- רק לא באותו אופן שאת אוהבת.

למעלה