לך.........
22.6.2002
לידור ~~~~~~~~~~ אולי תחשוב שאני מפגרת מטומטמת או סתם פאטתית אבל נמאס לי אני חייבת להוריד את זה מהלב!אני אהבתי אותך במשך 3 שנים אפילו שמידי פעם נדלקתי על אחרים. אתה הבן שאהבתי הבן שתמיד הצחיק אותי שתמיד כל פעם מחדש התרגשתי כל פעם מרק לראות אותך. אתה בטח חושב למה נזכרתי להגיד לך את זה רק עכשיו כשאתה עוזב? כשרות סיפרה לך שאני מחבבת אותך ואשמח אם נהיה יותר מרק "ידידים" אתה פתאום התחלת לבחון אותי,אבל אני בכלל לא יודעת אם אני רוצה שנהיה יותר מרק "ידידים" אני לא יודעת מה אני רוצה!אף פעם לא אמרתי לך עד עכשיו כי לא חשבתי שיש לי סיכוי איתך.חשבתי שאתה רוצה רק "כוסיות מושלמות עם חזה גדול"(טעיתי)אז נכון אני לא מושלמת לא כוסית אבל לכל אחד יש פגמים. כשליטל הייתה חברה שלך כלל כך קינאתי בה.אבל עכשיו אני לא בטוחה שאני מקנאת יותר (אתם כבר לא יחד). ביום שישי התיישבת לידי ואמרת "רוני תנצלי את החיים,חיים רק פעם אחת" וש"שימי זין על כולם קודם כל תאהבי את עצמך ואחר כך תקשיבי למה שאחרים אומרים" אה וגם... "כשתעזבי את מצפה תביני מה זה חברים" אז תקשיב לזה אני מתה לעזוב את מצפה ואת העולם המסריח הזה! אז זהו תחשוב מה שבא לך עלי שאני" מטומטמת מפגרת ואולי שרוטה או קרועה רגשנית" אבל כמו שאמרת לי אני שמה זין על כולם וכותבת לך מה אני באמת מרגישה וזהו! אתה יכול פשוט לזרוק את המכתב אתה גם לא חייב להתיחס למה שכתוב בו אתה גם יכול להתייחס ההחלטה שלך. רוני נ.ב לשלוח?