לך

לך

אני לא יודעת איך לפתוח את המכתב הזה אפילו, כי כל מה שיש לי בראש זה רק קללות, קללות וקללות. אם היית מולי עכשיו, הייתי בלי בעיות רוצחת אותך, ואפילו מתעללת בגופה שלך ! כי מגיע לאנשים כמוך למות ! אני יודעת שאתה כבר זקן היום, אני יודעת שריצת את עונשך בכלא, אבל אני מלאת כל כך הרבה שנאה וכעס כלפייך, איש ! אני שונאת אותך ! 80% מהעולם המחורבן שלנו מורכב מאנשים כמוך. אנשים שחושבים שהם משהו מיוחד : שאומרים "סיפורים כאלה לא יקרו אצלנו... " והכל נראה להם כל כך רחוק . אז בגלל האשליה הזאת הרשת לעצמך לשתות. אל תכחיש איש ! כבר הודת במשפט, וכבר נגזר עליך עונשך. מגיע לך יותר.... מנוול אחד ! איך העזת בכלל לשתות, ולעלות לכביש המהיר ? מילא שהעזת לסכן את עצמך ; אבל לסכן אחרים ? איזה מן מפלצת אתה ? אנשים העידו במשפט אפילו, שיצאת מהבר עם בקבוק של ויסקי . בקבוק גדול מאוד... ושתית. נהגת ושתית. נכנסת למכונית עם בקבוק שתיה חריפה, יודע טוב מאוד שאתה עומד לנהוג ולשתות, לסכן נפשות של אחרים. של ילדים ! בלי משפחה אני גדלתי-בגללך. בגללך זוג תאומים בני 14 מתו. בגללך אמא שלי מתה. בגללך אבא שלי מת. אני זוכרת אותך ; אני זוכרת את ההבעה על הפנים שלך. יצאת מהאוטו שלך מבוהל, לעבר המכונית שוקקת הדם. הוצאת אותי משם... החזקת אותי בידך, מנוול ! אני חיה היום- ומוכנה לנקום בך איש ! בדיוק כמו בימי התנ"ך, נקמת דם. ככה אני רוצה לנקום בך. הבעיה היא שהית מספיק חכם כדי לזכור אותי. לזכור את הילדה שהייתה בת 11 כולה.. היחידה שניצלה. אז ברחת. אני לא יודעת איפה אתה, אני לא יודעת כיצד לאתר אותך, אני רק יודעת שמגיע לך למות. אני אעשה הכל, הכל כדי להבטיח את זה. אני מאחלת לך לעבור את ה-2 שניות של המעבר בין החיים למוות, ולא לחזור משם, כמו שאני חזרתי.

מסכנה שלי......./images/Emo23.gif

הלב נקרע ואין מילים לנחם !! בכל זאת, מחבקת אותך בחום.. ורוצה רק לאמר לך, להישאר חיובית כפי שאת ! שלך, גולשת

ה מוזה

New member
"האל ייקום דמם " מכתב לכל אוחז הגה

מה לא נאמר עדיין ..על תאונות הדרכים?? כמה פרסומות נעשו ..על תאונות הדרכים?? כמה שלטי חוצות..בגלל תאונות הדרכים?? ומכתב אחד שלך. שאומר את הכל. ועדיין..קוראים לכך "תאונה"? זהו רצח בכבישים.. רצח בדם קר ואין זעקה קורעת לב יותר מהזעקה שלך , ילדה .. אל תבקשי לך נקמה.. האל יקום דמם . בקשי לך חיים ,אהבה ,אושר ,צמיחה ... אל תתני לנהג שקטל חיים , לקטול שנית את נשמתך .. תהא זו נקמתך הטובה מכל - תפרחי לך !!

ביאטה

New member
כל הכבוד !

וואו. אין מה להגיד. כל הכבוד על האומץ להוציא את זה החוצה. יש לי כמה שאלות אלייך, איך גדלת אחרי זה ? בת כמה את עכשיו ?

נוש23

New member
../images/Emo41.gifנשמה.........../images/Emo41.gif

כל מה שיש לי להגיד לך אחרי שקראתי את מכתבך שוב ושוב זה ממי תההי חזקה !!!!!!!!!

אורנה ר

New member
../images/Emo14.gif ליבי יוצא אלייך, מקווה שכל

משאלות ליבך במכתב יתגשמו...

zovik

New member
משתתפת בצערך ואובדנך.....

קראתי את מכתבך אני חשתי את הכעם , האובדן ורציתי לומר לך איני יודעת בת כמה את היום אבל חבל לבזבז חיים שלמים שלא יחזרו על כעס והרגשת הנקם למרות שאני מבינה אותו ולא מתיימרת או חלילה שופטת אותך מאחלת לך הצלחה בחיים ושתנסי להפיק מהחיים את המיטב בדרך שתעשה לך טוב

R-E-L

New member
תחשבי על עצמך שניה...

כל הכבוד שהוצאת את זה, אבל אני לא תומך בנקמה, אלוהים כבר ינקום בו, את צריכה להמשיך בחייך. אולי זה ישמע שאני נגדך, אך אל תסיקי זאת כי אני בעדך: הוא חשב שיהיה הכל בסדר, שתה ונהג - בסוף הוא הרג אנשים ונכנס לכלא, ויצא. ואת, אם תנקמי בו ותרצחי אותו? את תמצאי את עצמך בכלא במאסר עולם - לכל חייך. אז, למה לך להרוס לעצמך את חייך בשביל נבלה? גם ככה המחשבות מייסרות אותו שהוא הרג משפחה(אני מקווה). אז, תחשבי חיובי.

אניהו

New member
ילדה...אישי לך.

קראתי את המכתב.אני מעט מזועזע.לא ידעתי גם את זה ובכלל אני ממש לא מכיר אותך הרי... אני לא יודע למה ניתקת פתאום.אני גם לא אנסה לנחש או לרמוז או כל דבר אחר אנחנו לא מכירים ואין צורך שתרגישי לא נעים ורק מתוך אי נעימות תכתבי לי או תתקשרי אלי. אבל אם בכל זאת ניתקת רק מחוסר זמן ואת כן מתכוונת לשוחח איתי דעי לך שהתגעגעתי. רציתי נורא לדבר איתך כשהיית בטיול אבל לא היה לי טלפון ולא מחשב, שהתקלקל. אני עובד הלילה משמרת לילה ובסוף שבוע אני פנוי.נכון שאנחנו לא מכירים אבל אני אשמח ...רק אם בא לך...להרים טלפון.לבוא או כל דבר אחר. מעניין אותי מי את ואיך את חיה ואיך הדירה שלך ומה את אוהבת לאכול ומה את עושה ברגעים פנויים ומה מרגש אותך ומה יכול להפתיע אותך ומה מעלה חיוך על פנייך. אני יודע שקשה לך...בכללי...ואני לא עושה את זה מרחמים כלפייך אלא מתוך סקרנות והמון איכפתיות.המון. כך או כך...אם לא נשוחח דעי לך שנורא נהניתי לדבר איתך אז...באותו לילה. ילדה.. חפשי את היופי בדברים.זה פשוט מאוד. והפרח היפה ביותר...הוא זה שיפרח לי כשאהיה שלם. עידן.מתגעגע וכוונותיו טובות ולכולם ולמנהלת: אני מצטער שזה פה ולא בהודעות אישיות.באמת.אבל אני פשוט לא מצליח לשלוח לה הודעה אישית וזה חשוב לי להעביר לה את המסר.סליחה.

../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה לומר, אנחנו לא מכירות בכלל, ובכל זאת, לא יכולתי להתעלם ממה שכתבת. דודה של אמא שלי נדרסה בגיל 22 גם ע"י נהג שיכור, ולמרות שלא הכרתי אותה (וחבל), שמעתי הרבה סיפורים על זה, וכואב שאנשים באמת מסוגלים לעשות כאלה דברים מזעזעים. אני מקווה שאת מרגישה מעין הקלה (עד כמה שאפשר), אחרי שכתבת את זה. נרקיס.

Armagedon

New member
מוקדש לך באהבה

הזכר הוא בכי על תם ואיולת, על פלא ניחוח מראות ומילים, .... הבכי הוא קטורת כיסוף מתאבכת, מיתר ששרד לתזמורת חושים, הוא מוות השר את חייו בשלכת,- הוא זכר הזמר כבדולח השיר... -אלכסנדר פן: רישום- שלא תדעי עוד צער Armagedon

NKD

New member
הייתי שם גם לי זה קרה

שלום לך. ממרומי גילי אני יכולה להציע לך לא "להתמכר" לנקמה. היא חסרת תועלת ותביא אותך רק למצבים עו יותר קשים. אספר לך מניסיוני אבי נהרג בתאונת דרכים.הייתי ילדה. רציתי רק לפגוש את הרוצח חשבתי שלו נית לי הייתי רק רוצה לראות אותו, וזה אולי יקל עלי. לימים בסיוע יועצת בה"ס הבנתי שלא יצא מזה כלום ואני צריכה לפנות את הרגשות לעתיד ולחיות כמו שאבי היה רוצה שאחיה. היום אני נשואה יש לי 5 ילדים ולמרות העצב שמלווה וילוה אותי תמיד כי אחר כך גם אימי נפטרה אני יודעת שאלמלה נפטרתי מהצורך לנקום ולראות את הרוצח לא הייתי היום כמו שאני. קחי עזרה טפלי בעיניין ונסי למצוא את הדרך הכי טובה לחיות את חייך. בהצלחה .

NKD

New member
הייתי שם גם לי זה קרה

שלום לך. ממרומי גילי אני יכולה להציע לך לא "להתמכר" לנקמה. היא חסרת תועלת ותביא אותך רק למצבים עוד יותר קשים. אספר לך מניסיוני, אבי נהרג בתאונת דרכים. הייתי ילדה. רציתי רק לפגוש את הרוצח חשבתי שלו ניתן לי הייתי רק רוצה לראות אותו, וזה אולי יקל עלי שהוא יראה אותי שאחרט בליבו איך הוא השאיר יתומה בת 9. לימים בסיוע יועצת ביה"ס הבנתי שלא יצא מזה כלום ואני צריכה לפנות את הרגשות לעתיד ולחיות כמו שאבי היה רוצה שאחיה. היום אני נשואה באושר יש לי 5 ילדים ולמרות העצב שמלווה וילוה אותי תמיד (אחר כך גם אימינפטרה, זה לסיפור אחר) אני יודעת שאלמלה נפתרתי מהצורך לנקום ולראות את הרוצח לא הייתי היום כמו שאני. קחי עזרה טפלי בעיניין ונסי למצוא את הדרך הכי טובה לחיות את חייך. בהצלחה .

hufh

New member
מתוקה שלי

אני מזועזעת ממכתבך אני מאחלת לך שאלוקים בשמים יתן מרגוע לנפשך.עיזבי הנקמה .חישבי רק על הדברים היפים שהיו לך עם הורייך.ומה הם היו רוצים ממך. אני בטוחה שלא היו רוצים שתבזבזי את חייך בנקמה.אלה שתהני מהן .

hufh

New member
../images/Emo50.gifמתוקה שלימנ

אני מזועזעת ממכתבך אני מאחלת לך שאלוקים בשמים יתן מרגוע לנפשך.עיזבי הנקמה .חישבי רק על הדברים היפים שהיו לך עם הורייך.ומה הם היו רוצים ממך. אני בטוחה שלא היו רוצים שתבזבזי את חייך בנקמה.אלה שתהני מהן .

מפוכחת

New member
מתוקה

שכחי מין הנקמה . הורייך בודאי לא היו רוצים שתבזבזי את חייך בנקמה. מלאי את ליבך באהבה. לא לבן עוולה.אלה לעצמך. אני יודעת מה רב כעסך. תסתכלי מה קורא בארצנו משפחות שלמות נרצחים.את לא לבד כועסת.אחייני היא עדות לתאונה נשאר משותק עד הצוואר.וכולו בן 18 וכול יום מאחל לעצמו מוות.כולנו כועסים אבל חייבים להמשיך לחיות.תמשיכי לחיות נערה מתוקה אל תבזבזי את חייך לנקמה

אני מצטערת על שקרה אבל גם אני ככולם חושבת שהפתרון לא יהיה בנקמה. הנקמה אינה מתוקה כמו שאומרים ולאחריה לא תרגישי טוב יותר. הכעס שבך לא ישתוק כי בנקמה תעצרי את הסבל שלו ולא שלך. אדם שהורג משפחה שלמה לא מסוגל לחיות חיים רגילים ואם הוא מסוגל אז הוא לא כל כך שפוי וכנראה עברה עליו איזושהי חוויה זוועתית שגרמה לו להיות ככה. על מנת להרגיש יותר טוב את צריכה לעבוד על עצמך , להנציח את משפחתך ולספר את סיפורך לכמה שיותר אנשים כדיי שיזהרו קצת בכבישים. חיזקי ואימצי ואל תשכחי שתמיד אנחנו כאן בשבילך ענבל

evil puki

New member
תרגעי

בנאדם שיכור לא תמיד יכול לדעת שהוא שיכור והוא לא עשה את זה מתוך כוונה רעה תאונות קורות אין מה לעשות לכעוס זה הדבר האחרון שיעזור לך

למעלה