לך......

בל בל

New member
לך......

אני לא יודעת מאיפה להתחיל, אז אני אתחיל בזה שאני אגיד לך כמה אני מצטערת. כן אני יודעת שכבר שמעת את זה ממני הרבה בכמה ימים האחרונים אבל אני לא יודעת מה אני יכולה לעשות על מנת לכפר על שעשיתי או ליתר דיוק לא עשיתי. את תמיד היית לצידי, תמיד נתת לי כתף תומכת ואני כשלתי. ברגע שהחלק שלי בחברות שלנו עמד למבחן כשלתי, את עברת את היום הכי קשה בחיים שלך ואני לא זכרתי. אני מצטערת אני כל כך מצטערת. אני יודעת שסלחת לי אבל אני לא סלחתי לעצמי. אני פגעתי בך כל כך כי הייתי עסוקה מדי, כי שכחתי. אני יודעת שזה לא תירוץ שהייתי עסוקה כי אם המצב היה הפוך גם אני הייתי מצפה ממך לזכור. האשמה כולה עלי. אם היה אפשר לחזור אחורה בזמן הייתי חוזרת ומתקנת הכל אבל לצערי זה לא אפשרי, כל שאני יכולה לעשות זה להבטיח לך שאני תמיד אהיה כאן בשבילך ואני אשתדל לזכור הכל, את חשובה לי יותר מכל עיסוק שבעולם, אני אוהבת אותך כל כך ואני מקווה שאת יודעת שאני מצטערת, שאני באמת מצטערת שאני לא סתם מבקשת סליחה שמאוחריה אין כלום, אלא זאת באמת בקשת סליחה, מחילה על הטעות שעשיתי. אוהבת המון ענבל

את חברה אמיתית...

את יודעת כמה דברים עבדך הנאמן שכח??? ולא סתם דברים, אנחנו בני אדם אף אחד לא מושלם. קורה שלפעמים שוכחים דברים חשובים עם כל הרצון הטוב ועם כל החברות החזקה. תשמעי סיפור: לפני שנה שכחתי את יום ההולדת של חברה נורא טובה שלי. באותו היום דיברנו ואני, אני המשכתי לדבר ולספר לה דברים כאילו כלום-שכחתי, פשוט ברח לי מהראש. הרגשתי כל כך חרא והיא נורא נפגעה אבל אני עם כל הצער שבזה לא ראית לנכון לרשום מכתב כל כך יפה עם זה לה או עם זה פה לפורום... את חברה אמיתית . אל תרגישי אשמה ,אף פעם אל תחפשי אשמים... אני מעריץ אותך על מכתב אמיתי וכן

בל בל

New member
ללעיתים ירח

אני מסכימה איתך שאף בן אדם אינו מושלם. אני פשוט מאוכזבת מעצמי שלא זכרתי ועצובה שדווקא היא היתה צריכה לחוש את האי מושלמות שלי. אני יודעת שהיא מאוד נפגעה וחבל לי. אני מודה לך על התגובה המרוממת ועל כך שהקדשת מזמנך לקרוא שלך ענבל

siglits

New member
כמה רגישות..כמה כנות...

קשה שלא להרגיש מבעד למילים עד כמה את אמיתית, עד כמה את מתכוונת כותבת כל כך בבהירות ובכנות ובהמון אהבה. חלק מלהיות אנושי זה לטעות.. חלק מלהיות אנושי זה לשכוח.. חלק מלהיות אנושי- זה גם לדעת לסלוח. נשמע שהיא כל כך יקרה לך נשמע שאת כל כך לה שגם מהכאב הנקודתי הזה אני מאמינה ומקווה שתמצאו את הדרך חזרה. מקווה, בל.. שהיא תקבל, שהיא תבין, שהיא תראה מבעד לכאבה עד כמה את מושיטה לך יד בסליחה. מסכימה עם ירח, את בהחלט חברה נפלאה.

בל בל

New member
אני חייבת להגיד שלא ציפיתי לתגובה

כזאת. באמת גרמת לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי. בקשר לחברה היא אמרה שהיא סלחה לי מההתחלה ושהיא מבינה, אבל אני עדיין מרגישה ממש רע כי אני יודעת שאני לא יכולה לעשות שום דבר כדי לפצות אותה על זה. תודה שקראת והגבת שלך ענבל

למעלה