לך......

י ו ל י ק

New member
לך......

לך.... שנתתי לך להכנס לחיי ולנשמתי בלי להתאמץ. לך.... שבאמת האמנתי שאתה האחד שלו חיכיתי. לך.... שהרגשתי איתך חיבור כל כך חזק, כל כך מהר, מהר מידי, כנראה. לימדת אותי שהחיים, ובעיקר האהבה, היא משחק שיש לו כלליים מאוד ברורים: לא לתת, לא להתמסר, לא להפתח.... להיות מסתורית, אגוז קשה לפיצוח, כדי שיהיה אתגר, כנראה. נורא מוזר, איך בתחום הכי חשוב בחיינו, אנחנו משחקים כל כך הרבה משחקים.. לא מסוגלים כנראה לקבל את החיים כמו שהם, ולחטוף אותם בשתי הידיים... לא מאמינה שמה שהיה לנו היה הצגה, זה היה יפה,ומיוחד,ומרגש,ומבטיח... רק שאתה נתת לראש לשים את המעצורים, ואני ,כמו מטומטמת, הלכתי שוב עם הלב, ונפלתי....... הפעם חזק. מתחילה לחשוב שאולי האהבה לא נועדה בשבילי? אולי אני פשוט צריכה להשאר לבד ולהתמסר לילדים,בלי לתת לשום גבר להכנס לחיי ולטלטל אותם כמו עלה נידף ברוח....? רוצה מאוד להאמין שהמחשבות האלה תחלופנה לי ושביום מן הימים אמצא את "האחד",שלא יבהל וירוץ איתי בשדה החיים הרחב....עד לקו האופק. רציתי, קיויתי,האמנתי שאתה האחד. כנראה שטעיתי. תשמור על עצמך.........

ה מוזה

New member
אל תפסיקי להאמין לקוות ולחלום אהבה

אמיתית שבאה מן הלב ללא שיקולי הראש וההגיון היופי האמיתי הוא ללכת בעקבות הלב יבוא היום שבו "האחד והיחיד" יעריך את היופי הזה וירצה להיות לצידך בלי משחקים ושיקולים אכן ...יש את אלו שאהבה עבורם היא משחק של כוח ושליטה ,של פיצוח תעלומה ומרגע שפוצחה ממשיכים הלאה לתעלומה הבאה ... אבל - אין לי ספק שיש גם את אלו שהולכים עם הלב שרואים בחול זהב ..ואוחזים בו בשתי ידיים אל תפסיקי להאמין , אל תפסיקי להאמין ביופי הפנימי שלך ללכת עם הלב ולהאמין זה לא טמטום ..זו הדרך הכי אמיצה לצעוד בה ..ואני מאמינה שלא תצעדי בה לבד . רוצה להקדיש לך שיר מכל ה
הנה באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך הם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה נצא זוגות זוגות נביט אל השמים נחכה ביחד ליונה הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש גם קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר. (מילים: ירדן בר-כוכבא) ברוכה הבאה לפורום

למעלה