לך..

לך..

בחושך טוטאלי אני יוצאת החוצה..שמה את מקפי השמש שלי כדי לא להסתנוור.. תוהה איך אני לא מכניסה אף אדם לבועה שלי..יוצרת מונולוג עצמי.. הרי הרבה מכירים אותי, אבל מי באמת.. אתה?... כבר לא..מאז שנגמר הכל שיניתי את עורי, כמו זיקית הסתגלתי לצבע, אבל הצבע הזה נקרא אצלי מצב רוח.. מצחיק, אני שומעת את הקול שלך ממרחקים וכבר אין בי תחושה..סגורה בפניך..לא נותנת לך לחדור, לעולם לא שוב.. לא לך ולא לאף אחד.. להשיל מסיכות, כך אני קוראת לתהליך..כל אדם יודע מה שאני רוצה שהוא ידע, חלק בשלם..כל אחד חלק אחר, החלק שמתאים לאותו רגע..והרגע הזה הוא שלי. אני בעלת השליטה. אומרים שעם שינויי השם בא גם שינויי האישיות, הכרת אותי בתור שקד.. שם אקזוטי ומפתה בעיניי..ועכשיו עכשיו אני כבר סתיו..סתיו יותר חזקה,סתיו יותר שולטת.. ערפל של סתיו, סתיו אוהבת אופל, אוהבת מצבים לא מוסברים..מצבים אפורים.. בניגוד לשאר העולם שחייב להיות או בשחור או בלבן, מצאתי את הנקודה שלי..את האמצע, נקודת בניים.. וטוב לי שם, עם כל הכאב שאני חווה וממש לא קשור אליך, אלא לכל התהליך שעברתי, החשיפה, חווית הרגשות, אני זוכרת שרק גיליתי את הרגש, נדהמתי מהעוצמה..אבל זה מצחיק, לא הספקנו להגיע לשלב ששולטים ברגש, שחווים אותו במידה הנכונה..בנתיים אני לא מצליחה למצוא את האיזון, אבל זה יגיע, בזה אני בטוחה.. אוהבת אותך על המחווה, ועל השנים הנהדרות.. נשיקה

ה מוזה

New member
בין השורות שלך מצאתי תקווה ../images/Emo142.gif

"מצאתי את הנקודה שלי..את האמצע, נקודת בניים.. וטוב לי שם" הנקודה הזו ..האמצע - נקודת האיזון שקופה הנקודה וקשה למצוא אותה ואת מצאת ..וטוב לך שם .. הצבעים כלל לא משנים .. אם זה שחור או לבן או צבעוני החשוב הוא להיות במקום שעושה לנו טוב לעבור תהליכים ..להשיל נסיכות ..לגעת בכאב ..לא לפחד מעבר לכאב נמצא את מחדש את הרגש שפוחד לו לצאת מעבר לבועה .. עם הזמן לא תצטרכי את הבועה .. כמו הסיפור על דמבו ונוצת הקסמים הוא הרי האמין שהוא עף בזכות הנוצה .. ובסכ"ה...נוצה היא נוצה .. בועה ..היא בועה .. ואת האיזון ..נראה שכבר מצאת .. האפור ..מאוזן ..לא?

סתיו...

תנסי לשתף אותו, תנסי לשתף אותם... האנשים הקרובים אלייך ירצו להיות לידך ברגעים הקשים שלך. סתיו, לא הבנתי במה את שולטת, באחרים? בעצמך ? במצב ? סתיו שולטת באופל ? במצבים הלא מוסברים ? לא לתת לאנשים לחדור נקרא לשלוט ? מסירים מסכות כשמסתגרים ? סתיו ילדה אופטימית, "אבל זה יגיע , אני בטוחה" סתיו יודעת להעריך את האנשים שאיתה " אוהבת אותך על המחווה, ועל שנים נהדרות, " סתיו יודעת להביע רגשות, ( עיין שם ) ( מוכנה להתערב על זה שלסתיו בדר"כ יש חיוך על השפתיים ) אבל סתיו מתעקשת לברוח מעצמה, להסתתר, להסתגר, לסתיו קשה, והיא חושבת שזה הפיתרון... נראה לי שסתיו טועה...

למעלה