לך...

לך...

כבר כמה חודשים מאז הכרתי אותך אני חייבת להגיד שבהתחלה ממש חשבתי אותך למשוגע אבל לאחר כמה זמן ראיתי את יחסך לאנשים היחס החם והאוהב הזה הדאגה והפרגון וכל מה שחשבתי עליך בהתחלה כאילו לא היה כלל מאז עברה תקופה מחכה ומצפה לראותך כל שבוע לדבר איתך להרגיש את מגעך המלטף לראות את מבטך אבל הכי הכי רק לראות את חיוכך כל שבוע אני מקווה שזהו זה זה יהיה השבוע שתיגש אליי תחייך ותגיד לי למה שלא תתני לי את המספר שלך? אבל עוד שבוע ועוד שבוע עוברים במהירות...ולך חלק גדול בזה וכלום לא קורה ועכשיו אני מרגישה תחושה של שחיקה כלשהי אומרת לעצמי דיי...תפסיקי אם זה נועד לקרות הוא היה ניגש אליך ישר ולעניין ומבקש ממני את הדבר הקטן הזה אני לא יכולה לגשת אליך אכזבות העבר רודפות אחריי אני מפחדת שאם אגש אליך תגיד לי סורי לא חשבתי עליך ככה הפחד אוכל אותי אני אפילו לא יודעת אם יש לך מישהי שמחכה לך בבית רק יודעת שלא הכרתי בחור כמוך וכל זאת אפילו לאחר הכרות שטחית לא יודעת איך אוכל להתמודד לראותך עכשיו לא יודעת איך אקבל את תשומת לבך מעכשיו הרי אם תהיה כמו שאתה...כ"כ חם אני בסופו של דבר אנמס אחשוב שאולי יש עדיין מצב אבל אתה עדיין לא תעשה כלום ואני רק אשקע יותר ויותר בעצבות לא נותר לי להגיד לך עוד משהו עכשיו אני צריכה לנסות ולהוריד אותך ממחשבותיי אבל איך לעזאזל עושים זאת?

ה מוזה

New member
אני מודה - בילבלת אותי לגמרי ../images/Emo4.gif

התחלתי לקרוא ..ואכן חשבתי מדובר באיזו התחלה של רומן "מחכה ומצפה לראותך כל שבוע לדבר איתך להרגיש את מגעך המלטף לראות את מבטך אבל הכי הכי רק לראות את חיוכך "... ובהמשך ..קראתי .."זה יהיה השבוע שתיגש אליי תחייך ותגיד לי למה שלא תתני לי את המספר שלך? ".... ובאמת חשבתי ..אולי הבחור מעוניין הרי ככלות הכל אם יש שם מגע מלטף ..ומבט ישיר ..וחיוך .. יש שם ניצן זעיר של רגש מתפתח .. אבל - אז העלילה הסתבכה לי לגמרי
כי ..."אותי אני אפילו לא יודעת אם יש לך מישהי שמחכה לך בבית " הייתכן שהתאהבת בבחור שאינך מכירה כלל וכלל? הרי גם היכרות שטחית ..מובילה לשיחות שבהן ניתן להבין האם יש עניין משותף .. ואם קיים שם מגע מלטף ..והכרות שטחית .. מה שנותר לי להסיק יקירתי ...שאת מאוהבת בפנטזיה ..של אהבה ולא תמיד זה רע ..לפעמים מותר לנו לשקוע בעולמות הדימיון ..רק לדעת את הגבול בין דימיון למציאות ... אז .. או שתתגברי על הפחד - ותהפכי דימיון למציאות או שזו אהבה שתשאר ותזכר כדימיון מתוק ..

../images/Emo5.gif

כן שמתי עין על בנאדם שיש לי קשר אליו של רק היי מה נשמע וכן יש לטיפות מבטים וחיוכים אבל כלום לא קורה... אני אכתוב לך בפרטי משהו ואז תביני את הכל הרבה יותר טוב.

למעלה