לך....

ילדונת~

New member
לך....

את תפתחי תהודעה הזאת ותדעי שמדובר בך ואני אוהבת אותך הרבה יותר משמראה סליחה אחות יקרה שלי סליחה שאני כזאת בימים האחרונים הקפתי סביבי חומות כדי לא להרגיש ומתייחסת אלייך מגעיל למרות שזה לא מגיע לך מדברת בקור רוח מנתקת שיחות לא עונה להודעות תמיד אמרתי לך להיזהר ממני כי אני אדם רע אבל מתחבאת תחת אלפי מסכות של טוב לב הלוואי והיית יודעת כמה את יקרה לי וכמה אני יעשה הכל למענך יושבת עכשיו ובוכה כי כל כך לא מגיע לך היחס שאת מקבלת ממני אני פוגעת ואז מתנצלת תתרחקי ממני אל תשארי לא מגיע לי אנשים כמוך סביבי את מבינה את לא רוצה לראות אותי נופלת את מפחדת מזה ואני כל מה שיש לי בראש עכשיו זה המשקל ואת יודעת כל החיים המשקל עיניין אותי יותר מהכל כנראה שעכשיו הוא מעניין אותי יותר מחברות אמת אני לא רוצה לפגוע בך את מקסימה אני נשבעתי לא לעזוב אותך לעולם והייתי איתך ברגעים הכי קשים שלך הסתכלתי עלייך ובכיתי בלב שלא יכולה לתת לך יותר תביני אני אוהבת אני באמת אוהבת אבל לא יכולה להתמודד עם זה שאוהבים אותי בחזרה אני מפחדת מהקרבה הזאת ואנחנו התקרבנו שברת אצלי כל מחסום כל הגנה את יודעת עלי יותר משאני יודעת על עצמי את מלווה אותי ברגעים הכי קשים לי תעזבי עכשיו לפני שיהיה מאוחר אני אוהבת ולעולם לא אשכח אותך אבל אל תתני לי להמשיך לפגוע בך שלך אני

ילדונת

קודם כל את לא בן אדם רע.. ואני יודעת כמה עשית למעני, עשית המון ואני מעריכה את זה מאד יודעת שאת אוהבת וגם יודעת כמה קשה לך עכשיו בתקופות הכי קשות שלי עמדת לצידי וגם אני לא התייחסתי אלייך כל כך טוב... אז מה? את הבנת והיית שם בשבילי כמו שאני בשבילך ואני כאן בשבילך אני לא מוכנה לראות אותך נופלת ולהתעלם אבל את צריכה לרצות להלחם על החיים שלך, אני אהיה שם בשבילך, אני אלחם איתך אבל אני לא אלחם בך! את נופלת ילדה, את נופלת עמוק ואני רוצה שתראי את האמת את מיוחדת את יודעת לאהוב לך מגיע להיות נאהבת ואת לא שמנה קשה לך עכשיו ואת בורחת לאוכל, לדיאטות המטורפות, זה לא ממלא אותך, זה לא גורם לך אושר אלא רק מסית את תשומת ליבך ממה שבאמת כואב, ממה שיש שם בפנים. אני לא נעלבת מהיחס שלך אליי כי אני יודעת מהיכן הוא נובע, אבל אני כן נפגעת מהיחס שלך לעצמך. כמו שרומא לא נבנתה ביום אחד, וכל דרך ארוכה מתחילה בצעד אחד, כך גם המלחמה שלך. אבל זאת המלחמה שלך, אני שם בשבילך, אני אצעד איתך, אבל הצעד הראשון הוא שלך.. כשתהיי מוכנה את תעשי את זה ואני יודעת שאת תעשי, אני מאמינה בך. אני יודעת מי את, אני מכירה אותך לא מהיום. אבל זה הדדי, כי את מכירה גם אותי לא? אז, אני לא עוזבת אותך ולא הולכת לשומקום אני כאן, כמו תמיד איתך
אני

ילדונת~

New member
אל תחבקי...

לא מגיע לי חיבוק לא רוצה חיבוק ולא מרגישה חיבוק ולא אוהבת חיבוקים

ילדונת~

New member
אהמ............

קוראת אותך ולא מרגישה דבר לא מצליחה להתחבר הכל עובר לידי ולא נוגע פעם הייתי בוכה מהודעות כאלה היום מסתכלת לא מבינה בכלל על מה את מדברת תוותרי חבל עלייך לא מרבה במילים

ילדונת~

New member
אולי ואולי ואולי...

אל תתאמצי כל כך... לא מתחברת מצחיק אותי התגובות שלך לא יודעת למה... ציניות חוגגת איזה כייף

הרשו לי להדחףף זוזו קצת תעשו מקום

ואולי אין קשר בכלל בין מגיעע ללא מגיע ואולי לא צריך לברוח אחת מהשניה לשתיכן יש מה לתת אחת לשניה ואולי כדאי לנסות לשים את האנרגיות בדברים שכל אחת מכן זקוקה להם ולא בויכוחי מגיע או לא מגיע החזקתן אחת את השניה בתקופות נוראיות אתן יכולות להמשיך צחקתן ביחד בכיתן ביחד נהנתן ביחד וילדונת כשרע לא צריך לברוח אין טעם זה לא מוביל אני בטוחה שהחברה שלך שניראה לי שיודעת מי היא מספיק בוגרת כדי לבחור אם היא רוצה להיות חברה שלך ולעבור איתך את התקופה הזאת ולנסות להבריח מך את כולם כדי לא לרסק אותם זאת דרך מוכרת להוכיח לעצמך את לבד אז מניסיון בסוף את נשארת לבד ואז ואבת על הלבד אמממ זה עוד משהו הרסני זה לא פחות מלחתוך ניראה ליי אוהבת את שיתיכן שמרו על עצמכן {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ילדונת}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} ו {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ניראה לי}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
אני

למעלה