לכאן עוד לא הבאתי את זה..

ז י ג ז ג

New member
לכאן עוד לא הבאתי את זה.. ../images/Emo3.gif

הגב לאחר הנישואין...
לאחר 7 ימי נישואין: "אני אוהב אותך!" לאחר 7 חודשי נישואין: "נו.. ברור שאני אוהב אותך.." לאחר 7 שנות נישואין: "אם לא הייתי אוהב, מזמן הייתי מתחפף מפה!" לאחר 7 ימי נישואין: "ערב טוב אהובתי" לאחר 7 חודשי נישואין: "אהלן, ערב טוב" לאחר 7 שנות נישואין: "ערב טוב, יש דואר?" לאחר 7 ימי נישואין: "אל תטרחי מאמי, אני אענה לטלפון!" לאחר 7 חודשי נישואין: "רוצה שאני אענה?" לאחר 7 שנות נישואין: "נו?? היום?????" לאחר 7 ימי נישואין: "יקירתי, אמא שלך בטלפון" לאחר 7 חודשי נישואין: "קחי, זה בשבילך" לאחר 7 שנות נישואין: "טלפוןןןןןןןן לעזאזל!" לאחר 7 ימי נישואין: "חשבתי שטבעת תשמח אותך" לאחר 7 חודשי נישואין: "כד זה תמיד דבר שימושי" לאחר 7 שנות נישואין: "קחי, קני לך מה שבא לך..." לאחר 7 ימי נישואין: "לא קרה כלום! זה לא משאיר כתמים" לאחר 7 חודשי נישואין: "תשימי לב, נו באמת!" לאחר 7 שנות נישואין: "סעמק איזה שלומיאלית!" לאחר 7 ימי נישואין: "אני מסכים איתך לחלוטין!" לאחר 7 חודשי נישואין: "אהה לא.. פה את טועה!" לאחר 7 שנות נישואין: "מה את סתומה או שאת עושה את עצמך?" לאחר 7 ימי נישואין: "אהה יופי.. זה ממש טעים!" לאחר 7 חודשי נישואין: "מה יש לאכול?" לאחר 7 שנות נישואין: "פפפפףףףף עוד פעם אטריות???" לאחר 7 ימי נישואין: "מתאימה לך השמלה!" לאחר 7 חודשי נישואין: "עוד פעם שמלה חדשה?" לאחר 7 שנות נישואין: "כמה עלתה השמלה?" לאחר 7 ימי נישואין: "אופס, דפקת לי ת'הרד-דיסק מאמי" לאחר 7 חודשי נישואין: "נו מה? את לא יכולה להיזהר?" לאחר 7 שנות נישואין: "זאת פעם אחרונה שאת מתקרבת למחשב שלי!" לאחר 7 ימי נישואין: "כיסחתי ת'דשא, נחמד לא?" לאחר 7 חודשי נישואין: "נגמר הדלק למכסחת דשא" לאחר 7 שנות נישואין: "תורך לכסח ת'דשא היום!" לאחר 7 ימי נישואין: "אחחחח הבושם שלך משגע אותי!" לאחר 7 חודשי נישואין: "חזק מידי הדבר הזה שלך" לאחר 7 שנות נישואין: "ראבק מסריח החרא הזה!" לאחר 7 ימי נישואין: "מאמי הבאתי ת'סרט שרצית" לאחר 7 חודשי נישואין: "את בטוחה שזה מה שאת רוצה לראות?" לאחר 7 שנות נישואין: "לא יעזור לך כלום! יש משחק היום!" לאחר 7 ימי נישואין: "אהה לא! הלילה אנחנו יוצאים לבד.." לאחר 7 חודשי נישואין: "לא יפריע לך אם יוסי יישאר לישון כאן?" לאחר 7 שנות נישואין: "אנחנו 10? אז מה? אלו חברים שלי!" תהנו...
ואגב.. חזרתי!

למעלה