לכבוד אמנון לוי

rotemsusa

New member
לכבוד אמנון לוי

שלום רב חזרתי מראיון עבודה משונה במיוחד לפני כחודש מילאתי קורות חיים למשרה במכירות לחברה x שמתמחה בתוספי מזון. החברה יצרה עימי קשר והגעתי לראיון במלון בתל אביב מלווה בקורות חיים. הרושם הראשוני היה טוב ,היו מספר נציגים כולם מעונבים עם חליפות וקבלת פנים הוגנת. הכל קרה כל כך מהר,קראו בשמי לאחר שמילאתי את פרטיי בקבלה ונכנסתי לחדר שבו היו מספר נציגים של החברה וישבתי מול נציג אחד על אחד. כבכול ראיון עבודה שיגרתי הוכחתי את עצמי מול החברה בשאיפה ליצור רושם חיובי לנציג. יש לציין שיש לי ניסיון רב עם אנשים לסוגם ... לקראת סוף הראיון חל המפנה ,התבקשתי להמתין בחוץ לתשובה "האם אני מתאים להם" . התשובה לא איחרה לבוא ,חיובית,ומיד הועברתי לנציג נוסף שהתעקש לרשום אותי לסמינר מחייב שכרוך בתשלום על סך 275 ליומייים . לא שילמתי ודחיתי בטענה שאין עליי כרטיס אשראי ואמרתי שאשלם ביום שאחריי..... אשמח עם המערכת תחזור אליי ,יש לי הרגשה אינטואטיבית שמשהו לא כשר קורה בחברה זו ויש שאלות שיש לתת עליהם דין בתודה רותם

SuperKeren

New member
שלום רותם!

איך אומרים אצלנו בעיר? אם רוצים לקחת ממך כסף - סביר להניח שרק את זה הם רוצים ממך. תמיד אנחנו שומעים בעסקי הדוגמנות הבטחות שונות ומגוונות לצעירות משרלטנים ברחוב תמורת "עלות מינימאלית" ש"כולם לוקחים" (לשם צילום ה"בוּק" המפורסם ומה לא). בדרך כלל כששומעים דבר שכזה- העיצה המיידית שנותנים לך היא להתרחק ולהזהיר אחרים כי כנראה יש משהו מעוות בעניין. כנראה שאם באמת רוצים אותך- ישלמו עליך תחילה. אך מכיוון שאיני בקיאה בנושא והחברה שבה ראיינו אותך ובהחלט יכול להיות שהכל כשר, (ובגלל שאני חושבת שתמיד כדאי לבסס או להפריח כל חשד שנע לך על הלב) - אנא פנה אל מערכת התכנית בצירוף פרטיך האישיים וספר בדקדוק על נסיבות ומהלך האירוע אותו הצגת. >באימייל: [email protected]

rotemsusa

New member
היי

המערכת פנתה אליי... אני מבין מדברייך שאת דוגמנית סחטיין לידעתך ,המערכת הכירה בחברה המדוברת ואף עשתה עליה כתבה בנושא,רק חבל שהכתבה לא הצליחה לגרום לשנוי מהותי בחברות כאלו.

SuperKeren

New member
דוגמנית?../images/Emo12.gif

נה, יש לי דברים קצת אחרים לעשות בזמני הפנוי
ולגבי פעילות המערכת- לנסות זה תמיד עדיף מלוותר

למעלה