לכבוד הבחינות למנסה שביום שני:

מתן4ל

New member
לכבוד הבחינות למנסה שביום שני:

מישהוא חבר במנסה? מישהוא יודע מה עושים שם בכלל? (זה נשמע כמו קבוצה של אנשים לא קשורים שלא עושים כלום ביחד
) נ.ב. נדמה לי שהיה שרשור כזה - אז אני אקבל לינק לשם כתשובה לגיטימית...

pieceofmadness

New member
יש לי כמה חברים במנסה

אני שונאת את הקונספט הזה. עשיתי פעם את המבחן שלהם ו"התקבלתי", אבל החלטתי שזה לא בשבילי לשנות את העולם בדרך שלהם.

מתן4ל

New member
ומה הם עושים שם?

ז"א מה הקונספט, מה הדרך שלהם לשנות את העולם?

MajorWinters

New member
הקונספט של מנסה נשמע נורא מתנשא...

אני לא יודע אם אני יכול להתקבל, אבל אני מניח שבכל מקרה אני אהיה קרוב לסף. מלמעלה או למטה אני לא יודע, אבל נראה מוזר לעשות מועדון שתפקידו להגיד "אני חכם".

מתן4ל

New member
אני משער שאתה תיהיה מעל הסף...

יש בחינה באינטרנט שאמורה ליהיות דומה לבחינה שלהם ועניתי על 100% מהשאלות נכון - ואני משער שגם אתה תצליח (יש לי חשד שהטענה שרק 2% יכולים לעבור את המבחן טיפה מוגזמת). בכל מקרה זו *בדיוק* השאלה שלי, מה הם *עושים*. זה שזה אוסף של אנשים חכמים כבר הבנתי.

prefect

New member
מי אמר שהם חכמים במיוחד?

לשלם 100 ש''ח עבור הזכות המפוקפקת להשתייך לקבוצה בעלת מטרות לא ברורות לא נשמע לי כמו מעשה נבון במיוחד. אם פספסתם, הייתה כתבה על מנסה ישראל בחדשות לפני זמן מה: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=36066&SourceID=27 לפי מה שרואים בכתבה, בפירוש לא מדובר בחבורת גאונים, ובטח שלא נראה כאילו שהם אי פעם עשו משהו מועיל במסגרת הזאת. אבל מה אני אגיד, כל אחד ומה שעושה לו את זה..

מתן4ל

New member
אמלה איזה פסיכים.

אני תוהה אם כולם כאלה או שלצורך הכתבה המנכל החליט לקשקש משהוא על שלום עולמי, אבל אדם נורמאלי שמצטרף (והוא לא המנכל) עושה דברים יותר נורמאליים... [מי שאמר שהם חכמים זה זה שהחליט שההגדה של אינטילגנציה היא מה שמודד מבחן IQ אבל אני מסכים איתך לגבי ה100 שקל תמורת כלום
]

למעלה