לכבוד הופעתו הקרבה של ברט בכאראך בישראל

ozitex

New member
לכבוד הופעתו הקרבה של ברט בכאראך בישראל

אחלה קטע והאמת כל כך קשה להמליץ על קטע ספציפי של הגאון הזה.

כאן בקטע קלאסי שלו בביצוע נהדר של האוקספורדס, למי שלא מכיר זוהי הזדמנות להמליץ על האלבום המצויין שלהם Flying Up Through The Sky

סוג של כייף כזה, הרגשת חופש אמריקאית בלי גבולות. מומלץ!

ozitex

New member
בתור פרוגיסט מתנשא..

האיש הזה הסביר לי בדרכו שלו למה אני אוהב פופ.

ozitex

New member
חוויה

הלכתי בלי שום ציפיות, לא להתרוממות רוח של גיטרות מנסרות ובלי תחושת של הולך לקבל בראש.

אז ראשית כל, שרשרת בלתי נגמרת של קטעים מוסיקליים שכל ילד יודע לזמזמם, מתוך סרטים, מיוזיקלס, סתם להיטים שנוטעים אותך בתוך תחושה של צמר גפן מתוק.

הכח של בכראך הוא בעיבודים במעולים, ביכולת לתזמר מקצבים ואוירה משתנה גם באותו השיר, למרות שהכוון הכללי הוא פופ, יש לו את היכולת לסחוף את המאזין לתוך חוויה רגשית חזקה.

מה שיפה אצל ברט בכראך הוא שכל ילד מכיר אותו בלי שהוא יודע שהוא מכיר אותו.. אה זה שלו? אה, את זה הוא כתב? והרשימה ארוכה ובלתי נגמרת. הוא יכול לנגן לך את מה שהוא כתב במשך שבוע ולא לגמור.. חח

הרכב מצויין, זמרים מצויינים, ברט אחד עם חוש הומור ושמחת חיים בלתי נלאית גם בגיל 85.

איש ואגדה. אין הרבה תופעות כאלה, ואין הרבה אנשים בעולם שאלוהים נותן להם מתנה נדירה שכזו.

הוא אמר שכשהחליט לכתוב שירי פופ למרות ההשכלה הקלאסית שלו, חשב שיכתוב חמישה שירים טובים ביום, בקלות ובלי מאמץ, וגילה עד כמה זה קשה..

קשה או לא, מורשת נהדרת ואני שמח שהלכתי.

modulo1000

New member
איזה כיף לא חשבתי שיהיה אחרת ממה שתארת

קלאסיקה וקלאסה

למעלה