לכבוד החגיגות ליציאת המארז BAD25

GM1988

Well-known member
לכבוד החגיגות ליציאת המארז BAD25

אנשי בידור מדברים על המוסיקה של מייקל והאלבום BAD - בקישור

GM1988

Well-known member
ואוו כבר קיים עותק מקורי של 3 הCD

מהמארז החדש שיצא היום! איזה תענוג

GiveInToMe85

New member
מישהו כבר קנה את המארז פה?

אני מתלבטת מאיפה להזמין. אפשר כבר להשיג בארץ בכלל?

EB10000

New member
אפשר להוריד מטורנט

גם ההופעה וגם שלושת הדיסקים זמינים כבר באיכות FLAC (איכות דיסק מקורית). לא לקנות כלום מסוני...

EB10000

New member
בכללי חוץ מההופעה, הדיסקים לא משהו

סתם סקיצות לשירים לא מוגמרים שלעולם לא ניו נכנסים לאף פליליסט של אלבום סופי... השירים היותר טובים כבר יצאו (FLY AWAY ו STEETWALKER). השאר לא מספיק טובים בשביל שיהיה ניתן לשמוע אותם מהתחלה עד הסוף מבלי להעביר לשיר הבא... ממש לא שווה להשקיע אף שקל.. מקסימום להוריד..

GM1988

Well-known member
מצאתי את ההורדה

מחכה ממש לצפות בהופעה המלאה של הBADT שכבר המון שנים אני עוקב אחרי העדכונים לגביו, והנה זה קרה, הוא יצא רשמית!
את הדיסקים שמעתי עוד אתמול, באמת לא משהו שעורר בי צמרמורת והתרגשות אחרי שניגנתי כמה רצועות.
סך הכל יש 2-3 רצועות שמעניינות שם, והדיסק "רמאסטרינג" - No thanks, מעדיף את האלבום המקורי בסאונד הייחודי שלו ושום חידושים אחרים.

טוב אני כבר בהתרגשות לקראת הDVD, אאעהאעהאעה

mjj2010

New member
לאותה תקופה הוא היה ממש מלא בגוף חח

וחתיכת תחת בולט , גם הפנים ממש מלאות ונראה שזו התקופה הכי שמחה כול החיים שלו ושהוא ממש נהנה ומחוייך
ונותן את כול כולו שם (קצת התנועות מגושמות ונבלעות אחת בשניה , הוא ממהר מתנועה לתנועה והקצב בשירים מהיר פי 2 מהמקור
יכולת וקואלית מהממת , בסך הכול המופע של מסוכן הרבה יותר טוב מייקל שם יותר רזה וקליל והתנועות יותר חדות ומבוצעות בצורה קלילה בלי שיראה שהוא מתעמץ
הגיוון של התנועות גדול יותר (במופע באד הוא חוזר על המון תנועות בהמון שירים.....בכול מקרה מופע טוב לשנות ה 80 אבל אין על מסוכן

GM1988

Well-known member
מההה???

את רצינית במה שכתבת פה... "מלא בגוף, תחת בולט, תנועות שחוזרות על עצמן" ...?!?!

מייקל היה מאד רזה בתקופת BAD בסיבוב ההופעות הראשון שלו. מדהים שכל מה שכתבת בהודעה, זו דעתי בדיוק על תקופת "מסוכן" חיחי
אני מאד אוהב את Dangerous Tour, אבל מייקל ב"באד" היה מייקל האולטימטיבי מבחינתי מכל בחינה!
זו תקופת האלבום הכי אהוב עליי, המראה הכי אהוב עליי, הסגנון של ההופעה הכי אהוב עליי, ביצוע השירים והתנועות בריקודים הכי אהובים עליי. פשוט קסם של תקופה ומתנה באמת לקבל את זה היום בDVD שאני אצפה בו מאוחר יותר.

GiveInToMe85

New member
דווקא אהבתי את I'm So Blue

ו Price Of Fame. בהופעה עדיין לא צפיתי, אך אין ספק שזה יהיה הכי מלהיב. מייקל היה במיטבו ב- Bad Tour

Johnny707

New member
שאלה

מה הקולות המוזרים האלה שמוציא מייקל בתחילת השיר ספיד דימון?

משהו כמו: צ'ופ צ'ופ צ'ופ

מה זה?

למעלה