לכבוד החג - אני יוצאת מהארון!!

Shellylove

New member
לכבוד החג - אני יוצאת מהארון!!

אז לאחר מספר שבועות של השתתפות פסיבית בפורום החלטתי שזו הזדמנות טובה לצאת לאור ולהציג את עצמי. אז ככה, אני אמא לשלי, תינוקת מדהימה בת 13.5 חודשים, שעדיין יונקת (כידוע לחברות פורום הנקה). חוץ מזה, אני מתפקדת כאמא חורגת במשרה חלקית לילדה בת כמעט 12 וילד בן 14, שהם הילדים הגדולים של בעלי, עליהם יש לו חזקה משותפת עם גרושתו (או בעברית - חצי מהזמן הם אצלנו). אז באמת, שיהיה לכולנו חג שמח ור-גו-ע!!!

ברוכה הבאה

גם אני די חדשה פה בפורום, אבל כבר קלטתי שמדובר באמת בפורום מוצלח ביותר.

ברוכה הבאה ואני לא כל כך חדשה ואני

יכולה להגיד שזה פורום מדהים אני ורד אמא לשירה בת שנה וחודש

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לשרשר את תאריך הלידה (ואולי אפילו השם) של המדהימה שלך ואצרף אותו לימי ההולדת של שאר ילדי הפורום וחג שמח

Shellylove

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

השם של המדהימה הוא שלי והיא נולדה ב-8.2.01

Shellylove

New member
ראיתי, אבל

הכנסת אותה משום מה לינואר והיא נולדה בשמיני לפברואר, 2001

jole

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

ובאמת לא יכולת לבחור חממה גדולה יותר מהפורום הזה. אני עצמי גיליתי את האפיקומן הזה לפני כחודשיים והתמכרתי. לאט לאט תכירי את הבנות ומהר מאד תרוצי למחשב בכל רגע פנוי לשתות
עם הבנות. חג שמח

מנצלת את ההזדמנות להציג את עצמי

גם אני חדשה כאן ולא הצגתי את עצמי באופן פורמלי. הגעתי לכאן מפורום הריון לאחר טיפולים ואני אמא לזיו בן החודשיים. אשמח אם רותי תוסיף גם אותנו לרשימה 8/01/2002 . מעניין שיש לנו מצב משפחתי דומה. אני מתפקדת כאמא במשרה מלאה לשלושת ילדיו של בן זוגי מנישואים קודמים (17,16,9). אנו חיים כמשפחה כבר כמה שנים ועכשיו זיו הצטרף לחגיגה. יהיה מעניין להחליף אתך חוויות מהמצב המשפחתי המשותף! מאחלת לכולנו חג שמח

אז גם לגאיה - ברוכה הבאה

מקווה שגם את תמצאי כאן אוזן קשבת והמון עיצות נהדרות. זהירות - מתמכרים

../images/Emo51.gif חגית - ספרי לי על ההתמכרות..

אני משתתפת למעלה משנה בפורום פוריות ואח"כ הריון לאחר טיפולים ועכשיו עברנו לפורום הנהדר שלכן. אני מכירה את טעמה המתוק של ההתמכרות לפורומי תמיכה נעימים ומשפחתיים.... גאיה וזיו

Shellylove

New member
נשמע שיש לנו הרבה מן המשותף

ואולי באמת נדבר על זה בהזדמנות. בכל אופן, מזל טוב להולדת זיו
, איך הגדולים/ות מקבלים אותו?

שלי

תודה על האיחולים החמים. שולחת גם לך מזל טוב ורק כיף ונחת. אצלנו לא נצפו בעיות מיוחדות אצל הגדולים. הבן הצעיר קצת מקנא בתינוק החדש שגנב לו את ההצגה, אבל הוא מקפיד לקרוא לו אח שלי. הבת - כצפוי - מתלהבת מאוד מזיו ולוקחת חלק בטיפול בו, אנו מעודדים אותה. הבן הגדול עסוק מאוד בעצמו ולא מגלה עניין. לסיכום אין אצלנו בעיות מיוחדות שאין בכל משפחה ביולוגית רגילה! ואיך אצלכם? גאיה

Shellylove

New member
אצלנו שלי התקבלה

בהמון אהבה. הבת חכתה וביקשה אחות עוד לפני שהתחתנו וממש נדנדה בעניין. כשהייתי בהריון היא אמרה לי: "אבל היא תהיה אחות שלי ולא אחות חורגת, נכון?" וכששלי נולדה ההתייחסות היתה שעכשיו אני ממש קרובת משפחה שלה כי אני אמא של אחותה, נכון שזה נחמד?. בכל אופן, שניהם ממש כרוכים אחריה וכנראה בגלל שהבדל הגילים הוא די גדול גם לא נראו סימני קינאה.

למעלה