לכבוד החג יפתי מחלק לכם את הסינגל שלו

לכבוד החג יפתי מחלק לכם את הסינגל שלו

לאחרונה יצא ליפתי הסינגל "באמצע החורף" כפי שאתם יודעים. לפניו יצא לו סינגל עם אניה בוקשטיין,לסינגל קוראים "אני לא יודעת" אז נשארו לנו מהסינגל כמה ויפתי נורא רוצה לפנק אתכם עם עותק.... רק 4 זכו בתחרות האחרונה שהיתה אז עכשיו יש הזדמנות שניה לזכות. לכבוד החג,חג פסח יפתי מצ'פר אתכם...אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור איזה שיר הכי אהבתם ולספר למה אתם הכי אוהבים אותו או מה הוא מזכיר לכם....איזה רגע בחיים או אדם מסויים. וכמובן שלנמק למה. השירים שיצאו כסינגלים הם: בוא לים הלילה יעבור נגמר בחזרה אני לא יודעת באמצע החורף ובנוסף מי שרוצה יכול לבחור שיר אחר אחר מהאלבום שלו... תבחרו שיר,תגידו למה הכי אהבתם אותו\מה הוא מזכיר לכם ...ואולי תזכו.! לאלו שלא מוצאים נימוק טוב ומשכנע אל תשברו את הראש,ספרו למה אתם אוהבים את יפתי-זה גם יתקבל. לשמיעת הסינגלים: http://www.mp3music.co.il/music/ifty

kombinaizer

New member
אני אלך על הלילה יעבור

מדוע? הסינגל השני של יפתח מצליח לעורר בכל מי ששומע אותו רגשות והזדהות. אין ספק שהטקסטים של יפתח והלחן של חגי מזרחי מעבירים צמרמורת בגב כאשר שומעים. מה גם שהרמיקס שלו יצא מעולה, ולכן אבחר בלילה יעבור כסינגל הטוב ביותר (ולדעתי גם המצליח ביותר) בין שיריו של יפתח.

קמינסקי

New member
סחתיין על הפרגון אבל...

חגי אומנם הפיק את השיר בשיתוף עם יפתי אבל יפתי כתב והלחין את השיר.

פסח!חרא חג בחיי

יש !!נגמר בחזרה תמיד מזכיר לי מישו וגם בכללי זה השיר שאני הכי אוהבת שלו וגם בכללי זה אחד השירים המועדפים עלי..למרות שמשפיעים עלי מאחורה אנשים שאני צכ'ה לאהוב שירים אחרים לא מזיז לי למה זה השיר שאני הכי ואהבת!!!!

roey406

New member
אני

בחרתי בשיר "הלילה יעבור" המילים שלו נורא מיוחדות ולא שטחיות את השיר שמעתי בפעם הראשונה עם דודה שלי בערוץ 24 וכל פעם שאני שומע אותו זה מזכיר לי אותה ומאז לא הפסקתי לשמוע אותו חוץ מזה,יפתי הוא זמר נהדר עם קול מיוחד בהצלחה

למעלה