בייליס המקורית
New member
לכבוד החג...../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif...
קבלו מתכון ללחם סודה אירי: 250#|גר' קמח רגיל # 250 גר' קמח מלא טחון{להשיג בבית טבע} # כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה # 2 כפותסוכר חום # 1 כף שמן תירס 2 כוסות לבן * אפשר לקשט עם שיבולת שועל אופן ההכנה: 1. לחמם תנור ל 220 מעלות ולשמן בתבנית 2. לערבב כל החומרים היבשים בבלנדר כדי לנפות ולאורר אותם. 3. מוסיפים את השמן והלבן וממשיכים לערבב בבלנדר.בודקים מרקם: נוטלים מן הבצק בכף עץ.אם הוא אינו נופל ממנה ב"פלופ כבד" מוסיפים עוד טיפל'ה לבן, אם הוא ניגר ממנה- מוסיפים עוד מעט קמח. 4. שמים בתבנית ומפזרים שיבולת שועל{קווקר}.אופים במרכז התנור 50דק'. מניחים להצטנן .אחרי שהנתם תתפנקו ותוסיפו לזה ריבה וחמאה. שיהי לכולכם בתאבון וחג שמח! נ.ב
ותספרו לי איך יצא...
קבלו מתכון ללחם סודה אירי: 250#|גר' קמח רגיל # 250 גר' קמח מלא טחון{להשיג בבית טבע} # כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה # 2 כפותסוכר חום # 1 כף שמן תירס 2 כוסות לבן * אפשר לקשט עם שיבולת שועל אופן ההכנה: 1. לחמם תנור ל 220 מעלות ולשמן בתבנית 2. לערבב כל החומרים היבשים בבלנדר כדי לנפות ולאורר אותם. 3. מוסיפים את השמן והלבן וממשיכים לערבב בבלנדר.בודקים מרקם: נוטלים מן הבצק בכף עץ.אם הוא אינו נופל ממנה ב"פלופ כבד" מוסיפים עוד טיפל'ה לבן, אם הוא ניגר ממנה- מוסיפים עוד מעט קמח. 4. שמים בתבנית ומפזרים שיבולת שועל{קווקר}.אופים במרכז התנור 50דק'. מניחים להצטנן .אחרי שהנתם תתפנקו ותוסיפו לזה ריבה וחמאה. שיהי לכולכם בתאבון וחג שמח! נ.ב