לכבוד החורף שחזר - מרקיות עממיות ששוות תשומת לב
1. אצל בטי - ברח' סירקין - שוק תלפיות חיפה - המסעדה בה אוכלים אנשי השוק עצמם ופחות אורחים מהכרמל שבאים להרגיש אוטנטיים. בין 1 ל- 3 מרקים ביום שנגמרים כבר בסביבות 13:30.
20 ש"ח לצלחת מרק (30 למרק קובה) למרק ביתי סמיך עשיר מאוד טעים במיוחד.
לפעמים יש מרק קובה אבל הוא לא מוצג על הדוכן אלא נעשה מאחורה בשושו וצריך לשאול במיוחד אם יש ולעבור סלקציה קשה.
רח' סירקין 33 חיפה
2. שניצל טוב - בקצה רח' החלוץ במקום בו פעם היו המון דוכני פלאפל והיום העזובה שולטת - יש דוכן שניצלים בבגט נחמד מאוד אשר בימי החורף מכין מידי יום מרק נהדר. 14 ש"ח לצלחת מרק + לחמניה למרקים עשירים ומאוד מאוד טעימים.
3. מזנון שלום - הרצל 33 קרית ים - (תודה לסמואל שגילה לי את המקום) תכניסו ב- WAZE הוא מכיר את המקום ולמרות שהוא יביא אתכם למקום הנכון לא תאמינו שזה שם. מקום קטן מאוד בלב שכונת מגורים המכין גם מרקים תימנים (רגל), שעועית בשר וכו'... 26 ש"ח למרק צמחוני 38 - 40 ש"ח לבשרי המוגשים ביחד עם לחם לבן - סלטים בהגשה עצמית פלאפל וחילבה. המרקים הם מרקים על בסיס מרק תימני ומוגשים בנדיבות בצלחות העולות על גדותיהם. המרקים דלילים יותר מאשר המרקים שהזכרתי קודם אבל טעימים מאוד עם טעמים יותר מודגשים (תיבול לא חריף אבל דומיננטי)
1. אצל בטי - ברח' סירקין - שוק תלפיות חיפה - המסעדה בה אוכלים אנשי השוק עצמם ופחות אורחים מהכרמל שבאים להרגיש אוטנטיים. בין 1 ל- 3 מרקים ביום שנגמרים כבר בסביבות 13:30.
20 ש"ח לצלחת מרק (30 למרק קובה) למרק ביתי סמיך עשיר מאוד טעים במיוחד.
לפעמים יש מרק קובה אבל הוא לא מוצג על הדוכן אלא נעשה מאחורה בשושו וצריך לשאול במיוחד אם יש ולעבור סלקציה קשה.
רח' סירקין 33 חיפה
2. שניצל טוב - בקצה רח' החלוץ במקום בו פעם היו המון דוכני פלאפל והיום העזובה שולטת - יש דוכן שניצלים בבגט נחמד מאוד אשר בימי החורף מכין מידי יום מרק נהדר. 14 ש"ח לצלחת מרק + לחמניה למרקים עשירים ומאוד מאוד טעימים.
3. מזנון שלום - הרצל 33 קרית ים - (תודה לסמואל שגילה לי את המקום) תכניסו ב- WAZE הוא מכיר את המקום ולמרות שהוא יביא אתכם למקום הנכון לא תאמינו שזה שם. מקום קטן מאוד בלב שכונת מגורים המכין גם מרקים תימנים (רגל), שעועית בשר וכו'... 26 ש"ח למרק צמחוני 38 - 40 ש"ח לבשרי המוגשים ביחד עם לחם לבן - סלטים בהגשה עצמית פלאפל וחילבה. המרקים הם מרקים על בסיס מרק תימני ומוגשים בנדיבות בצלחות העולות על גדותיהם. המרקים דלילים יותר מאשר המרקים שהזכרתי קודם אבל טעימים מאוד עם טעמים יותר מודגשים (תיבול לא חריף אבל דומיננטי)