לכבוד החורף ש(אני רוצה)יגיע.....
לכל עדה ובית יש גירסה של תבשיל הקדירה שלה תבית/צ`ולנט/חמין ועוד כמה שמות יש לזה, אז מה דעתכם השבוע השבוע שכל אחד יפרסם את הגירסה החביבה עליו לתבשיל הקדירה היהודי ומרכיביו וזאת גם הזדמנות מצוינת למי שלא מכינה בד"כ חמין לברר ולשאול סוף סוף את האמא/סבתא/חמות איך להכין את המאכל המסורתי הזה כראוי וע"י כך לשמור קצת על המסורת המשפחתית.
לכל עדה ובית יש גירסה של תבשיל הקדירה שלה תבית/צ`ולנט/חמין ועוד כמה שמות יש לזה, אז מה דעתכם השבוע השבוע שכל אחד יפרסם את הגירסה החביבה עליו לתבשיל הקדירה היהודי ומרכיביו וזאת גם הזדמנות מצוינת למי שלא מכינה בד"כ חמין לברר ולשאול סוף סוף את האמא/סבתא/חמות איך להכין את המאכל המסורתי הזה כראוי וע"י כך לשמור קצת על המסורת המשפחתית.