לכבוד המנהלת החדשה: שרשור בקשות

לכבוד המנהלת החדשה: שרשור בקשות

*מנהלת יקרה - אם הכתוב בהודעה זאת אינו מוצא חן בעיניך - אנא למחוק. אני לא אכעס
* לכבוד שהעובדה שסופסוף יש בפורומנו מנהלת חדשה ויש מי שיעזור לארגן את הפורום, חשבתי על השרשור הזה, בו כל אחד יוכל לבקש דבר שיוכנס לקהילה, דוגמת סקר, מאמרים וכו'. למי שיש רעיון לסקר חדש, למשל, מוזמן לכתוב פה, ובמידה ויהיו יותר מהצעה אחת, אני מציע הצבעה.

OzzzzzY

New member
הצעות...

אממ...: * סקרים (אפשר לעשות בלי סוף). * אפשר להמשיך את פרוייקט האלבומים שתקוע , או להתחיל אותו במתכונת שונה. * לעודד את חברי הפורום לכתוב מאמרים שונים. * וסתם כל מיני שרשורים שיעשו קצת יותר עניין (ויש כאלה מלא סוגים!!!)

FaceLessMor

New member
../images/Emo45.gif

רק ש... לפי מה שהיא אמרה.. יש לה עוד 3/2 פורומים לנהל אז בכל זאת נראה לי שזה יהיה לה קצת קשה בכל מקרה מסכימה עם ההצעות של אוזי ואני תומכת שציףציף תנהל את הפורום
(אני זוכרת שבשירשורים לא קשורים העלו את זה)

למען הסדר הטוב...

שאלתי את רויטל האם היא מעוניינת שננהל את הפורום ביחד. קבלתי ממנה תשובה לא ברורה. בקשתי ממנה הבהרות, ואז היא נעלמה. זה היה לפני כמה ימים. יתכן שהיא מעוניינת לנהל את הפורום לבד. יתכן שהיא מעוניינת לפרוש, ויתכן שהיא רוצה לנהל את הפורום עם ידיד שלה, שבשמו לא נקבה. לא הצלחתי לרדת לסוף דעתה. בכל אופן, רויטל היא כיום המנהלת של הפורום.

הצעה אישית שלי

אני תומך בכך שציףציף תהיה או כחולה (מנהלת), או אדומה (מעמד כבוד שניתן למשתמש שמפגין בקיאות רבה בנושא הפורום). אני חושב ששניהם מגיעים לה, ואם המנהלת לא רוצה/צריכה עזרה, לפחות נכתיר את ציףציף כגורו הרוחני של הפורום
.

amirnissim

New member
תוכתר לאלתר !! ../images/Emo47.gif

אני כבר לא יכול לחכות לתשובות החידון..

מה ז"א מחכים לתשובות???

הרעיון היה שאתם תמצאו את הפתרונות... אחרת אני סתם מדברת לעצמי.

RevitallicA

New member
מממ... ../images/Emo4.gif

סליחה! חשבתי שהבהרתי את עצמי... אמרתי שאני אפרוש ברגע שיגיע מיש'ו שיסכים לנהל במקומי... פשוט תנו לי כמה ימים לסדר פה את הפורום (זה יקרה ברגע שהאדמין של תפוז יחזור לעבוד...) ואני אמסור אותו...! רוצים את ציףציף? בכיף!
אני סה"כ באתי על תקן "מצילה"...

edlessme

New member
מרגיש דינוזאור...

היה פה פרוייקט ביקורת על שירים ואלבומים (דיי גדול אגב.. ואחלה ביקורות!) לפני השצף מגוייסים האחרון שפוקד אותנו... אבל אני חושב שכל הביקורות והכל נישמר אצל מיאנדמיאנדמי (אק"א יאיר) שהיה מועמד להיות מנהל הפורום... בכל אופן... זה הכל שם אצלו במחשב (אני מקווה... אחרת הרבה עבודה התבזבזה).. וזה היה אמור להיתווסף למאמרים של הפורום.... הוא תקוע... אני חושב.. בעיקר בגלל שאין זכר למר מיאנדמיאנדמי... וגם אני חושב שבגלל שחלק מהשירים לא קיבלו ביקורות..

OzzzzzY

New member
שום דבר לא אבוד...

הכל נמצא בארכיון של הפורום , רק צריך לחפש...

rainbow demon

New member
אין לי בעיה לארגן הכל במקומו...

ולנהל את "משנה (כמו משנה תורה) פינקפלוידזאורוס - תיקונים והשלמות" שזה אומר להשלים את כל הביקורות החסרות , ויש המון כאלה. אין ספק שהכוחות החדשים לפורום יכולים לעזור מאד בביקורות לשירים שהקאדר גולשים הקודם בחר לא לבקר.

edlessme

New member
איפכא מיסתברא... (ההפך הוא הנכון)

אני חייב להפסיק עם הלימודים לפסיכומטרי האלה!!! בכל אופן... אני חיפשתי את 'פרויקט' בדבר הזה מימין למעלה וזה נתן לי רק חלק מההודעות של מיאנדמיאנדמי (שם ארוך)...

OzzzzzY

New member
אאמממ...

אפשר למצוא את כל הפרוייקט בארכיון הפורום , אבל זאת עבודה לא קלה...

OzzzzzY

New member
תיכנס ל"חיפוש מתקדם"...

אתה יכול לחפש הודעות של משתמש מסויים ומתאריך מסויים , וכשתראה הודעה עם הכותרת של הפרוייקט תפתח את כל השרשור...יש כמה שרשורים כאלה (אחד לפחות לכל אלבום...ויש אלבומים שזכו ליותר משרשור אחד) יש עוד דרכים למצוא את זה...תיכנס ל"חיפוש מתקדם" , ואתה תראה כבר את שאר האפשרויות...

edlessme

New member
קווי מתכת יקרה מכים שנית...

החיבור המטומטם שלי זוחל לו לאיטו ואני לא ממש מקבל שום מענה מהמנוע חיפוש של תפוז... אז... ירדתי מיזה... שמישהוא עם אינטרנט מהיר יעשה את זה...

למעלה