לכבוד המקיאההה

לכבוד המקיאההה

אין סיכוי שאני יזכור אותך בשם הזה, לפני ששיבחת אותי, ראיתי אותך בשם הזה ונלחצתי..... אבל אני יעזור לך: הנה כתובות וטלפונים של פרחי משי - השם הוא לא אבישר אלא אלישר ואכן מושב משמר השבעה 039603381 דקל נמצאים בקיבוץ נצר סירני 089154415 לגעת במשי נמצאים בקיבוץ קרית ענבים 0502066887 עופר פרחים נמצא באשקלון 0507306892 תמר מתנות ופרחים מלאכותיים הטלפון בבת ים 035510928 אבל יש גם באיזור התעשיה בכפר סבא. אם יש לך את הטלפון שלי את מוזמנת לשאול כל שאלה ואני אשמח לעזור. דרך אגב בתחילת החודש צריכה להתקיים תערוכת כילים נאים בגני התערוכה ושם נמצאים רוב הספקים וגם הרבה אחרים מקווה שעזרתי ושיהיה לכולנו שבוע טוב

מצחיקולה...

אין מה להלחץ מהכינוי שלי... פשוט נרשמתי לתפוז כשהייתי בטרמסטר הראשון של ההריון ולא הפסקתי להקיאאאאאא
, אבל מאז הכל השתפר והעולם ורוד ומאוד לא מקיא... בכל מקרה, המון תודה על השמות והטלפונים. בקשר לשאלת העציץ, יש כמה אופציות בעיני: אפשר לקחת זרדים ולחבר מעל העציץ (צריך לחשוב על עיגון טוב, כדי שלא ייפלו). אפשר אפילו לתלות משהו בשפיץ העליון, בנקודת החיבור. אופציה נוספת היא לקחת את הזרדים, להניח אותם שתי וערב, כתחתית לעציץ ובריבועים לשים ראשי פרחים (מאותו שוג של העציץ), או אפילו נרונים קטנים. נשמע לך?? ואני מחזירה שאלה: מה עושים עם הטייפ הירוק של הפרחים? הוא הרי לא דביק...

בועז בר

New member
הטייפ הירוק של הפרחים דוקא די דביק,

אבל בעיקר כלפי עצמו, ואחרי שמותחים אותו קצת. השימוש שלו הוא בעיקר דקורטיבי, ולא כחומר הדבקה. למשל: כשעושים זר לראש על חוט ברזל, עוטפים את החוט בטייפ הזה ואח"כ את קבוצות הפרחים הקטנות מדביקים בליפוף סביב עצמן וסביב החוט המצופה. הצבע שלו דומה לגבעולים וזה נראה טבעי לעומת שימוש בצלוטייפ למשל. עוד שימוש קלאסי לטייפ הזה הוא בזרי כלה כמו פעם. כאשר היו לוקחים ראש פרח עם צמר גפן ספוג במים ומחברים לו חוט ברזל, עוטפים אח"כ את הקיטום של הגבעול ואת החוט ברזל עם הטייפ הזה. מה שנוצר בסוף הוא זר שכל גבעוליו חוטי ברזל מצופים. מדהים אבל ים עבודה. עוד שימוש הוא כשרוצים בסידור לצרף כמה פרחים לאגודה אחת, שיראו כמו גבעול אחד. אגב, הטייפ הזה קיים גם בעוד צבעים בנוסף לירוק, והוא פריט חובה בשולחן העבודה. לעומתו יש את הטייפ הדביק של אואזיס (דומה לאיזוליבנד או לגאפה) שהוא ממש מיותר, אבל על זה בפעם אחרת.

למעלה