לכבוד הפורום היקר-צעד אחד קדימה..(חובה קריאה)

2008dor

New member
לכבוד הפורום היקר-צעד אחד קדימה..(חובה קריאה)

שלום וחג שמח, אני רביב מעריץ שרוף של הרכב הקלאב דודי שרון& ג'ואל, מאז שהכרתי אותם היה אז לפני שנתיים שנכנסתי לשוקס שלהם ומאז אני זוכר ת'עצמי, מוריד שירים שלהם,מדבר עליהם כאילו אני היחצ"ן שלהם,חושב עליהם וכול היום אני מזמזם למורות שלי בבית הספר שלי את השיר ווקבאק ואת ווזה ווזה והמורות (בשיא הצחוקים) משתפות איתי פעולה ואפילו הן התחילו לשמוע אותה... המורה שלי אחד המורים החזקים, אפילו הוא שלא הכיר אותה התחיל להתאהב במוזיקה שלה ולאהוב אותה.. ואפילו התאהב בשיר ווקבאק.. אפרופו גם אני חולה על השיר הזה..ווקבאק אחד השירים הנדירים.. מזה של סעידה סולטנה של דנה מאז 1989 .. ג'ואל נכנסה לחיי בגלל האומץ והכוח לעשות משהו שאף אחד כמעט לא מוסגל לעבור בחייו, המלחמה היום-יומיית והכאב של הדחייה ואי נעימות מפניי הקהל החיצוני מי יגידו עליו/יי והנה ג'ואל מפתיעה ונותנת בעיטה לקהל השונא והכועס ומראה לנו מיום ליום שהיא- הדבר הגדול הבא.. לא מזרחית,לא דיכאון,לא מוזיקה זבלל..משהו איכותי ויצרתי מאוחרייו עומד המפיק המוזיקלי הדגול דודי שרון אחד היוצרים המוכשרים שהכרתי מ..עופר ניסים,אופיר מלול וכו' בסצנת המועדונים בארץ ובעולם.. אנשים ..צריכים לשמוע מוזיקה באמת איכותית ולא זבל ולא אמיתית.. ג'ואל שכתבה עשרות להיטים לשייריה המקורים ונתנה פוש עוצמתית למוזיקה המועדונים בארץ!! היום הרכב הקלאב פורץ אט אט לדרכים שהוא בדרך לפריצה.. ובאמת אם כול אהבה שלי והערצה שלי אני מאחל להם הרבה הצלחה בארץ . והמון אושר ואיחוד והרבה כוח ולפרוץ ולהתחיל לעלות פסגה מוזיקלית .. כתבתי תגובה זו היום (9.10.09 ) בגלל שהיום קרה משהו בלתי רגיל שקרה לי, אני מוקף באנשים שדוחים את נושא ההומאים ולהסביות ואפילו המוזיקה האוסית-קלאבינג בארץ ובעולם, אחותי שעובדת במקום ציבורי (מרכז למוצרי חשמל מסחרי ומוביל בשוק) שסניפו באזור חיפה אחותי לא כול כך אוהבת את המוזיקה של הרכב הקלאב אבל אחותי בהפתעה מוחלטת הביאה דיסק של כול הלהיטים המובילים של ההרכב מאלבום הראשון ועד ללהיט האחרון של האלבום החדש והמטריף , למקום עבודתה.. היום הלכתי איתה לעבודה ובמקרה סיטואציה היא אמרה לי להביא משהו לאחת העובדות שם, דלתות החשמל נפתחו אוויר צח על פניי, והכניסה לחנות הגדולה ואני מחפש את החברה של אחותי, ולפתע מוחי וליבי מחסיר פעימה, ואוזניי שומעות את הלחן של ווקבאק בקול חזק ברמקולים שמוקמים בסניף , עוצה גבוהה של צלילי ווקבאק ואז( רסא'ר היל הווקבאק ולסוק מנני תחמלא ולשוף יא רוחי והיל טי טאב אל מאק אל טאב).. והלחן העוצמתי הזה..WWWWWOOOOOWWWWW מה זה עשה לי יייי הרגשתי צמרמורת בגוף ובנפש שהצלחתי והנה יש משהו במוזיקה המטריפה הזאת..ואני המום לא קלטתי ואני מזיז את ראשו לראות אם זאת באמת ג'ואל וקולה חותך את נפשיי בקצב של השיר... ואחד העובדות קוראת לי בהלם.. רביב בוא שניה.. אני בא היא אומרת לי: אתה עשית (צרבת) את הדיסק,נכון? אני אומר כן מ-בלק אאוט שקיבלתי והשוק שאחותי בכלל הביאה להם את הדיסק הזה.. ואז היא אורמת לי אני עפהההה פה כיף לי לעבוד אני רוצה שתצרוב לי את הדיסק והיא עוד שאלה אותי מי זאת?< WOOWWW בעוצה אמרתי JOUEL המלכה... היא אמרה לי שזאת מוזיקה מטריפה ומגניבה ושירים יוצאים מן הכלל וחזקים, מ-יעקב,ווזה ווזה,אנה ג'ולה,ווקבאק,דו יו דינ'ק אים סקסי,קאט וומן,ולהיטים מאלבום הראשון .. אמרתי לה שאצורב לה דיסק..ועוד שני אנשים אמרו לי מוזיקה יפה חבל על הזמן.. התרגשתי בשביל ההרכב הענק.. בקיצור רציתי להראות לכם כמה אני מעריץ ומשווק את ההרכב הדגול הזה.. טל זה בשבילך ,תודה רבה על ההפקה והייצוג והשיתוף פעולה שלך עם ההרכב.. טל כתבתי לך משהו במייל האישי: שים לב לזה ! !! לפורום ובמיוחד להרכב הקלאב , דודי שרון & ג'ואל , הרכב הקלאב.. טל,דודי,ג'ואל אני אוהב אתכם.. ומקווה שתצליחו ב"ה . חג שמח וגמר חתימה טובה לכולכם, אוהב רביב.

hofit1234

New member
וואייי איזה כתיבה יפה יש לך נהנתי לקרוא תהודע

גם אני הרבה פעמים מרגישה שאני כמו יחצנית שלהם אני יודעת שהם הכי יתליחו בעולם והצליחו להעביר את הסצינה עוד צעד אחד קדימה כל חיפה על הרגליים מחכים לראות אותם אני שםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
דור זה ההודעה הכי מקסימה שקראתי!!

הצלחת להוציא ממני רגש שהרבה זמן היה חסום ! אתה גאווה ואני שמח שיש אנשים מסוגך שאוהבים ועוקבים אחרי הקריירה של הצמד האלוהי הזה ! אני יגיב לשאלתך בפרטי בהקדם :] הלוואי שלעוד כמה אנשים היה את האומץ להודות שהם באמת אוהבים את ההרכב בזכות מה שהם והמוזיקה המועלה שיש להם ולא יסתתרו בבית ויאזינו לאלבום בווליום חלש !!

ואי כמה פעמים כבר קראתי תהודעה הזאת...

אין דברים כאלה...! אני בטוח שכל מי שבאמת אוהב תצמד ההודעה הזאת עושה בשבילו הרבה! דור אני אוהב אנשים כמוך !!

DORAMOR10

New member
התחברתי למילה ומילה...

כמה שאתה צודק! אני מרגיש בידיוק כמוך

למעלה