לכבוד הצטרפותי למשפחה הכחולה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהנה המנהל החדש שלכם../images/Emo9.gif

עכשיו חזרתי מהראיון במשרדי 'תפוז' אשה נחמדה מאוד בשם אפרת נהלה אותי. אז אני מקווה שיהיה לנו פורום מצויין, לפחות כמו עכשיו...ואתם, האנשים פה תשארו האנשים הכי מקסימים שיש
אוהב אתכם, ובהצלחה לי

vito256

New member
../images/Emo6.gifאמממ אמממ צחר מזל טוב!

חחחחחח אמממ כמו שאמרתי חחח מזל טוב על הניהול בפורום! חחחחח איזה חמוד הסמיילי עם החיבוק אז קבל חיבוק!
-הבלונדינית חחחחח- ורוד רולז ובזה זה נגמר!

dori9

New member
צחר, מזל טוב.

אין לי ספק שתעשה את זה מצוין ויקיר...למה עזבת אותנו?

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo165.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif../images/Emo163.gif../images/Emo50.gif

למי שלא הבין-זה אייקונים כחולים לצחר הכחול
צחר- שיהיה לך המונמון בהצלחה בתפקיד החדש, וכמו שאני מכירה אותך-אתה תעשה את זה טוב
אז ממש ממש ממש בהצלח (אנל'א טובה בברכות
) -
- מיכל

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ../images/Emo50.gif צחר,../images/Emo24.gif

את כל מה שהיה לי לומר לך אמרתי כבר בטלפון. ותזכור, למרות שאני כבר לא מנהל אני תמיד לצידך.
אל תחשוש לפנות לעזרה תמיד...
ואל תדאג, שבוע יש לי, אני אחרוש איתך את האדמין...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מ'זתומרת "אני כבר לא מנהל"
מ'זתומרת "שבוע יש לי"
שאני אבין, אתה כן עוזב בסוף
כי אם כן... אנ'לא יודעת מה אני אעשה לך.
אז תגיד שלא, בשבילך.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif איזה מתוקיםםםםםםםםםםםםםם

ענק לפורום המדהים הזה
אבל אין מה לעשות. לא אני ולא צחר רצינו בכך.... ב
מסכימים רק למנהל אחד, והצחר התותח הרגיש לא כ"כ נעים. אני רוצה שתגידו לו, כי אני אמרתי לו מאה פעם שזה בסדר וזה מגיע לו והוא יהיה מנהל אחלה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifמה שקרה-->

הגעתי כבר עד למשרדים של תפוז, אפרת אמרה לרינת (מנהלת הפורומים, שאגב גם מנהלת פורום כוכב נולד) שהייתה שולחן מולה להוריד את Golden apple מניהול, ואמרתי לה שלא, ושהוא בסוף החליט לא לפרוש, היא נכנסה לפורום ואמרה שלפורום הזה לא מתאים 2 מנהלים בגלל שהוא לא מספיק פעיל, אמרה:"אם ליקיר אין זמן לנהל את הפורום אז הוא לא יכול להשאר בתור מנהל"... אז הרמתי טלפון ליקיר סיפרתי לו כל מה שהיה, ושאפרת רוצה לדבר איתו,,,,,הם סיכמו שהוא נשאר שבוע מנהל כדי להסביר לי על האדמין בקטע הזה לא היה לי כבר מה לעשות, סורי לכל מי שהתאכזב מזה שיקיר פורש מהניהול, זה כבר לא היה באחריותי כי אפרת אמרה שאם אין לו זמן הוא לא יכול לנהל פורום....אז זה גם לטובה אחרת הפורום היה נסגר בהצלחה בהמשך יקיר, אתה נשאר חבר פורום

new2noam

New member
צחר, אני מתנצל על האיחור...

אבל הרבה אנשים יודעים שאני קצת עסוק לאחרונה... אז שיהיה לך המון בהצלחה!!!!! ואני תמיד פה בשבילך, ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה