לכבוד הקיץ : סוס ים......
I iris3111 New member 23/3/06 #2 ניכנסתי להציץ וניפגעתי... יואו איזה חמוד. זה גם לחולצה? כי את עם הרעיונות שלך ..... אבל מקורייים ויפים יש לציין
ניכנסתי להציץ וניפגעתי... יואו איזה חמוד. זה גם לחולצה? כי את עם הרעיונות שלך ..... אבל מקורייים ויפים יש לציין
I iris3111 New member 23/3/06 #4 באמת יצא יפה עם איזה חוט עשית ? כותנה קייצי או חוט ריקמה? וגם אשמח לתרשים
ח חתולת זבל המקורית New member 23/3/06 #5 סרגתי בחוטי ריקמה..אני לא מצליחה להעלות את התרשים, תרשמי לי את הפקס ואשלח לך את התרשים .....תראי את החתול הזה.....
סרגתי בחוטי ריקמה..אני לא מצליחה להעלות את התרשים, תרשמי לי את הפקס ואשלח לך את התרשים .....תראי את החתול הזה.....
I iris3111 New member 24/3/06 #8 וואלה יש היצלחתי ותודה לטעים מאוד שלימדה אותי איך לעשות זאת. ועוד חתולים....
H haya53 New member 24/3/06 #11 סוס ים אנא בבקשה האם ניתן לקבל את התרשים של הסוסון המקסים בכדי שאוכל לעשותו ולחברו למכנסי ג'ינס שמחכות לשידרוג
סוס ים אנא בבקשה האם ניתן לקבל את התרשים של הסוסון המקסים בכדי שאוכל לעשותו ולחברו למכנסי ג'ינס שמחכות לשידרוג
ח חתולת זבל המקורית New member 24/3/06 #13 תרשמי לי את המייל שלך דרך המסר על מנת שאשלח לך את תרשים הסוסון, כיוון שאני לא מצליחה להעלות את התרשים, עשית מס'ניסיונות ולא עולה התרשים.....בכייף אשלח לך...
תרשמי לי את המייל שלך דרך המסר על מנת שאשלח לך את תרשים הסוסון, כיוון שאני לא מצליחה להעלות את התרשים, עשית מס'ניסיונות ולא עולה התרשים.....בכייף אשלח לך...
H haya53 New member 24/3/06 #15 סוסון תודה על הרצון הטוב וכתובת האיימיל שלי היא [email protected] שבת שלום ושוב תודה.
ס סתם מבקרת Active member 24/3/06 #19 אחרי נסיונות כושלים להעלות את התרשי התרשים לכאן העליתי אותו עבורכן לאלבום שלי ותמצאו אותו
H haya53 New member 25/3/06 #24 סוסון אלפי תודות על הרצון וההשקעה והצלחתי להדפיס לי את התרשים ומבטיחה לעשותו לאחר סיום סריגת הבובות (רותי סמרטוטי) שהתחייבתי לנכדות של אחותי
סוסון אלפי תודות על הרצון וההשקעה והצלחתי להדפיס לי את התרשים ומבטיחה לעשותו לאחר סיום סריגת הבובות (רותי סמרטוטי) שהתחייבתי לנכדות של אחותי