לכבוד השידורים החוזרים בערוץ 2

rony143

New member
לכבוד השידורים החוזרים בערוץ 2

אם מישהו מכיר אתרים שיש בהם את רשימת הפרקים של הסדרה אני אשמח לכתובות

rony143

New member
לא להוריד

אני רוצה את הרשימת פרקים וגם תקצירים אם יש, אני רוצה לוודא שאני באמת רואה את כל הפרקים של הסדרה. מן שיגעון שכזה

אוקיי, אז הנה.

את שלושת הפרקים הראשונים, אין לי.
פרק 4 - אני רק יודעת שקראו לו "התואר", לא זוכרת תקציר. משהו על זה איזו עבודה שדפנה כתבה פעם, לפני הנישואים, וזה איכשהו קשור לקנובלר. פרק 5 - לא זוכרת את השם, אני זוכרת שהיה משהו עם אורלי, שהיא נשואה למיקי ולעוד אחד, והיא לא מצליחה להחליט עם מי להישאר או משהו. פרק 6 - לא זוכרת.
פרק 7 - נקרא "הומלס", תקציר: ההורים של גדי מתכננים נסיעה לחו"ל, והוא מחליט לגור אצלם באותה תקופה, על מנת לחסוך בשכר דירה. אורלי שולחת את מיקי לטיפול פסיכולוגי. מיכל אומרת את המילה הראשונה, והדבר יוצר מתח בין גדי לדפנה. פרק 8 - גדי עדיין גר עם ההורים שלו והוא ודפנה מסכימים לא לנהל קשרים רומנטיים, עם בני/בנות זוג אחרים במהלך הפרידה הזמנית. השניים מתקשים לעמוד בהסכם. קנובלר מתאהב בשכנה של דפנה. פרק 9 - גדי גר עם ההורים שלו. אורלי מחפשת את מיקי לאחר שזה בילה את הלילה בטעות עם דפנה. דפנה וגדי נרתמים להציל את מיקי מידי אישתו. הדרמה כולה מתחוללת בביתם של מאיר ובתיה. פרק 10 - דפנה הופכת לאלכוהוליסטית בעקבות כאב שיניים. גדי מנסה להילחץ ממצוקה כלכלית ואף להתעשר, וזאת על ידי מכירת אוסף הקומיקס הישן שלו שמתגלה כאוצר. מאיר ובתיה מובילים מבצע חשאי לחילוץ הקומיקס. פרק 11 - גדי חוזר לגור בדירה השכורה שלו ומיד מעקלים את תכולתה. בניסיון להתחמק מחוב לביטוח לאומי הוא מתאשפז. מאיר משלם על צנתור פרטי ומקבל משהו אחר. דפנה גורמת להתמוטטות עצבים לבעל הבית של גדי. פרק 12 - דפנה מאבדת טבעת נישואין, ובעקבות כך מתפתה לרמות את הביטוח. קנובלר וגדי מנסים להכשיל את תוכנית הטלוויזיה של קנובלר כדי להשתחרר מחוזה מעיק. חברתו של קנובלר כמעט מכניסה את דפנה לכלא. פרק 13 - בניסיון אחרון להציל את הנישואין שלהם, גדי ודפנה נוסעים לצימר בצפון ומגלים אויב משותף. אורלי ומיקי מציינים ארבעה חודשי נישואים על ידי רכישת מתנות מקוריות. פרק 14 - פרק סיום העונה, גדי ודפנה מתגרשים ברבנות. תהנה.

rony143

New member
נהדר תודה

אם מישהו יכול לעזור להשלים את שאר הפרקים מכל העונות- בבקשה

למעלה