בשמחהאני מעדכנת שוב את רשימת תאריכי ימי ההולדת של החברים בפורום...
מי שכבר ישנו ירענן את הזיכרון, ומי שחדש או שעדיין לא רשם את תאריך יום ההולדת שלו,
אני מבקשת לעדכן בשירשור זה, כדי שנוכל לשמח אתכם ביום חגכם...
תודה
תודה רבה, אך יום ההולדת שלי עבר לא מזמן ושרדתי ללא איחולים מהפורום הזה.אני מעדכנת שוב את רשימת תאריכי ימי ההולדת של החברים בפורום...
מי שכבר ישנו ירענן את הזיכרון, ומי שחדש או שעדיין לא רשם את תאריך יום ההולדת שלו,
תודה
יענו אין מצב שתגיע לעוד שנה?!תודה רבה, אך יום ההולדת שלי עבר לא מזמן ושרדתי ללא איחולים מהפורום הזה.
חישוב גס לפי מס' החסימות שעברתי בקומונה מראה לי שעד ליום הולדתי הבא אעבור בערך בין 40 ל 50 חסימות למרות אמצעי זהירות קפדניים שנקטתי!יענו אין מצב שתגיע לעוד שנה?!
ממש גאווה, המשך כךחישוב גס לפי מס' החסימות שעברתי בקומונה מראה לי שעד ליום הולדתי הבא אעבור בערך בין 40 ל 50 חסימות למרות אמצעי זהירות קפדניים שנקטתי!
אכן גאווה, בזכות הממשק החדש של תפוז נקתטי אמצעי ביטחון, ומבטיח לך שהוא יעבוד.ממש גאווה, המשך כך
אם נקטת באמצעי זהירות, למה תיחסם?!חישוב גס לפי מס' החסימות שעברתי בקומונה מראה לי שעד ליום הולדתי הבא אעבור בערך בין 40 ל 50 חסימות למרות אמצעי זהירות קפדניים שנקטתי!
אי אפשר לדעת, בכל מקרה הספיק לי שהשנה לא הוזכר יום ההולדת שלי ואין לי עניין שיוזכר בעתיד, איני אוהב צביעות.אם נקטת באמצעי זהירות, למה תיחסם?!
כלל לא בטוח. יש גולשים שהם כל כך אהובים שחברות וחברי הקומונה משדרים להם איחולים כל השנה, בין אם הם כאן ובין אם לאו, בין אם הם יודעים את התאריך המדויק של יום הולדתם ובין אם לאו.תודה רבה, אך יום ההולדת שלי עבר לא מזמן ושרדתי ללא איחולים מהפורום הזה.
24 אוגוסט תודה רבהתודה רבה, אך יום ההולדת שלי עבר לא מזמן ושרדתי ללא איחולים מהפורום הזה.
יישר כוח צביוש . תאריך יום הולדתי אצלך.אני מעדכנת שוב את רשימת תאריכי ימי ההולדת של החברים בפורום...
תודה
תחילת קשת23.11 תודה צביוש
22.11?תחילת קשת
שלחתי את התגובה לצביה והיא לא קשורה אליי22.11?
זה התאריך שלך שמלת תחרב22.11?
דיברגנט, 22.11 זה תאריך יום ההולדת שלך?שלחתי את התגובה לצביה והיא לא קשורה אליי
לאזה התאריך שלך שמלת תחרב
דיברגנט, 22.11 זה תאריך יום ההולדת שלך?
30 ל אפרילאני מעדכנת שוב את רשימת תאריכי ימי ההולדת של החברים בפורום...
תודה
יש לי קולגה שנולדה ב1 באפריל, היא טוענת שכמעט תמיד שוכחים את יום ההולדת שלה.30 ל אפריל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.