לכבוד השנה החדשה..

צביה.ש

Well-known member
הכנתי 2 עוגות דבש..
הראשונה, עוגת דבש רגילה..
והשניה עוגת דבש עם תפוחים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

משתפרת1

Well-known member
הכנתי 2 עוגות דבש..
והשהחנ עוגת דבש עם תפוחים.
ואני הכנתי עוגת דבש בתבניות אינגליש קייק, אחת- למחר, שתים למקפיא.
בנוסף הכנתי עוגיות טחינה עם תחליף סוכר, כי גם לאיש המתוק שבבית מגיע פינוק לחג. זה פרופר עבורו, אני אינני סובלת טחינה בגירסאות מתוקות (כולל חלבה) והוא מת על זה.
עוד מעט אכניס את שוקי העוף למרינדה (דבש-יין-רוטב סויה בתוספת מעט חרדל, פלפל שחור ושום כתוש) וכמה שוקיים למרינדה בלי הדבש (עבור האיש המתוק). אצפה את שוק הכבש בתבלינים ואנעץ שיני שום לתוך הבשר, ואשאיר ללילה. הסלמון במקרר. מחר אכניס מה שצריך לתנור, אבשל תוספות ואכין סלטים מכל מה שצריך.
הבת שלי תקלף רימונים ותביא גרגרים.
הבן שחזר היום ממילואים ישב בקצה השולחן (נפתח אותו לאורך מלא) כדי לא לסכן אותנו במקרה שמישהו מחבריו יתגלה כנשא קורונה בימים הקרובים.

צביה.ש

Well-known member
בנוסף הכנתי עוגיות טחינה עם תחליף סוכר, כי גם לאיש המתוק שבבית מגיע פינוק לחג. זה פרופר עבורו, אני אינני סובלת טחינה בגירסאות מתוקות (כולל חלבה) והוא מת על זה.
עוד מעט אכניס את שוקי העוף למרינדה (דבש-יין-רוטב סויה בתוספת מעט חרדל, פלפל שחור ושום כתוש) וכמה שוקיים למרינדה בלי הדבש (עבור האיש המתוק). אצפה את שוק הכבש בתבלינים ואנעץ שיני שום לתוך הבשר, ואשאיר ללילה. הסלמון במקרר. מחר אכניס מה שצריך לתנור, אבשל תוספות ואכין סלטים מכל מה שצריך.
הבן שחזר היום ממילואים ישב בקצה השולחן (נפתח אותו לאורך מלא) כדי לא לסכן אותנו במקרה שמישהו מחבריו יתגלה כנשא קורונה בימים הקרובים.
גם העוגות שאני הכנתי הם עם תחליף סוכר... וקמח כוסמין.
טעים מאוד.

טלה נעים

Active member
עוגת דבש עם גזר?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הכנתי 2 עוגות דבש..
והשניה עוגת דבש עם תפוחים.
הכנתי עוגיות טחינה לפני המתכון של אפרת שלנו.
ועוגיות גמישים לפי המתכון של תיקי שלנו( הבנות שלי קוראות לעוגיות "מחייה נפשות")

למעלה