לכבוד חברי הפורום ההנהלה והנהלת תפוז שלום רב

• פותח הנושא 7575
  • פורסם בתאריך

7575

New member
לכבוד חברי הפורום ההנהלה והנהלת תפוז שלום רב

ברצוני לצערי להודיע שבהעדר הודעה מפורשת וכתובה מהאחראים לפורום זה. על לקיחת אחריות מלאה ומוחלטת לתמונות שאני 7575 שולח בנושא השואה בלבד ואני מדגיש שנית השואה בלבד. על כל בעיה שתצוץ או תתעורר מכל גורם ובכל זמן שהוא. לא אוכל לצערי הרב. והאבסורד הנוראי להמשיך לשגר חומרים נוספים .בכבוד רב ושבת שלום לכולם 7575

schlomitsmile

Member
מנהל
אולי יש אפשרות לשאול את מנא"ש האמנם יש בעיה עם התמונות האלה? בכל מקרה של ספק, היא/הוא יכול/ה להתייעץ עם היועצים המשפטיים של תפוז.

7575

New member
לא ידעתי באמת לא ידעתי

מה הייתה אומרת משפחתו של אבי זל שנורו איש איש לבורו שאותו במו ידייהם חפרו. זכויות יוצרים כל הזכויות שמורות סימן רשום האם על פחית קוקה קולה חלילה אנו מדברים כאן. במכירה הפומבית נמכרו בערך 170 או 180 תמונות במחיר התחלתי של 20 יורו לתמונה. חלמתי לרוכשם ולהקים מעין תערוכה ניידת שתעבור ממקום למקום מעיר לעיר ומכפר לכפר. לא היה לי סיכוי מחירם הרקיע שחקים כל תמונה נמכרה במחיר שבין 200 ל 300 יורו ויותר תכפילו ב 180 תקבלו סכום נכבד.עסק טוב למוכר וגם לקונה השקעה בטוחה.ומדוע זה נלין על אי ביי שמוכר פירטי שואה הרי אתה בעצמך אמרת שמוזאונים רוכשים תמונות.אני אישית לעולם לעולם לעולם לאחר שעכשיו אני יודע לא אמסור פריטים אם יפלו לידי לשום גוף או גורם שמשתמש במילים כל הזכויות שמורות. הייה לי כייף לשלוח את התמונות לשלוף אותם אחת אחת מהתיקיה הוורטואלית ולשגר אותם למרחבים האין סופיים של רשת האינטרנט. צאו תראו את עצמכם לעולם כייף כמו שלא הייה לי בחיים. אני יודע שהנהלת האתר אינה אחראית לחומרים שמועלים לפורום. אבל הנהלת האתר אחראית לאדם שפונה ואומר שעקב טעות בשוגג ואי ידיעת החוק כהלכה נעשה משגה ולכן הייתי מבקש בכל לשון של בקשה להסיר הקבצים עד שמכרה זה התברר באופן יסודי. תודה רבה ושבת שלום לכולם

למעלה