לכבוד חברי הפורום!

לכבוד חברי הפורום!

היום נערכה לאוטובוס שלנו חזרה ראשונה על הטקס באוושויץ, וניתן לכול המשתתפים בטקס את קטעי קריאה שלהם או השירים שהם צריכים לשיר, רציתי לשאול, וזה אולי נשמע קצת דבילי אבל, איך קוראים בטקס של מחנה השמדה? הרי, זה לא עוד טקס בבצפר . כשאני קולטת שאני הולכת להקריא משהו מול מחנה השמדה שנרצחו שם מיליונים אני לא בטוחה איך לקרוא ברגש, ברשמיות .. דבר נוסף שרציתי לציין , לי אישית אין אף אחד מהמשפחה שהיה בשואה ואני הייתי רוצה להשתתף בטקס "לכול איש יש שם" לכן הייתי רוצה לקבל (אם זה מקובל עליכם ,כמובן) שמות של בני משפחה שלכם שכן נספו בשואה כדי להזכירם בטקס הזה. תודה מראש נטע (אם בא לכם ליצור איתי קשר אז אפשר במסרים או במסנג'ר שינתן במסרים
)

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא יודע איך מקריאים בטקס כזה

את שמות הדודים שלי אני יכול לתת: חיים גולדנברג ובני משפחתו רפאל גולדנברג ובני משפחתו הירש גולדנברג ובני משפחתו

תקראי איך שאת מרגישה רק שיהיה ברור

יש כאלו שהתחילו לבכות באמצע הטקס זה קורה להרבה ואני בטוחה שזה יקרה לי שנה הבאה בטקס בבית הספר כשאני יזכר בפולין...

Pukipsey007

New member
נטע../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

נכון, זה במחנה השמדה והכל..
אבל את מקריאה למשלחת שלך, לא? כלומר, לחברים שלך ולאנשים שאת מכירה. יש לי הרגשה שכשתגיעי לשם ותתחברי לאנרגיות והכל תדעי איך להקריא. בכל מקרה, את עושה רושם רציני ונראה לי שתקריאי מצוין. מסע מוצלח, תפיקי ממנו את המירב

למעלה