לכבוד חג האהבה..בברכת חג שמח

Lady D R

New member
לכבוד חג האהבה..בברכת חג שמח../images/Emo20.gif

נורית גלרון עם המילים החכמות של אביב גפן... אתה פה חסר לי גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי טפטוף מקומי כי יש סדק בלב האהבה כשהלכת מכאן לא ידעת לאן מסגרת פניי בחלון אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לטקטוק השעון ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אלייך וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן הכל די רגיל בלעדייך הייתי בכיף מחבקת אותך מחכה לך בין הסדינים אני שונאת אנשים אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי מה יקרה אם פתאום תבוא אליי ותייפה את הכל רגע של שקט בחוץ שוב הגשם ממשיך על הכביש עוד ליפול ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי אתה פה חסר לי

חג אהבה גם לך ולכולם ../images/Emo24.gif

אז המסקנה שעדיף לדבר מאשר ללכת. מה כבר יכול להיות נורא אם נשוב פתאום ונייפה את הכל וכאילו כלום לא קרה ושהכל קטן עלינו, פשוט להניח לחיים לשטוף. גם לי יש הרגשה שמשהו נחסר. תודעה רבה לך על ה"רמדי" הזו, דיר ליידי. אליש

"אותות ומפות"

מסגרת לימודית המיועדת לפיתוח וטיפוח יכולת "הראיה", ההבנה והפרשנות של תהליכים ומאורעות. זאת בעזרת רכישת ידע עיוני וחווייתי מקיף המומחש בדוגמאות מהקליניקה ומחיי היום יום. נקודת המוצא היא כמובן הומיאופתיה קלאסית.

האר את עיניו - לזכר שושנה דמארי

שיר מופלא שכתב והלחין עידן רייכל ושרה אותו בעומק, נוגות והיופי המיוחד כל כך שלה שושנה דמארי כאילו שרה לעצמה שיר מצמרר, עמוק, נוגע שיר פרידה האר את עיניו האר את עיניו שירד הלילה על פניו אם ישאר לבד בדרך כשקשורות רגליו מרעד שעובר כעת בשתי ידיו האר את עיניו שמור עליו מכל פוגע רוח קרב משמש ששורף בחום כבד ביום שרב מכל מכשול אשר ניצב בדרך לפניו הייתי עוטפת אותו בשתי ידי ומחכה שירדם, יישן, ינוח, ירגע הייתי מחכה האר את עיניו עד שישוב לחוף בטוח בין גליו עוד ים סוער גועש ומבקש הוא את חייו לבטח שמור עליו, האר עכשיו את שתי עיניו

למעלה