לכבוד חג החנוכה המתקרב-

ולדמן

New member
לכבוד חג החנוכה המתקרב-

החלטתי להיות עצלן,להיכנס לשירונט,ולהוציא את המילים של השיר ה...הזוי הזה: (או במילים פשוטות:דודו ויזר,אתה יכול לקפוץ לי,לצערי הרב). (אה כן,עומר/ניר/פיט,חוסו על אי-כשרוני בשליחת קישורים כראוי,ואל תמחקו את ההודעה הזאת). בלבולים ביצוע: קורין אלאל מילים: דודו ויזר לחן: קורין אלאל ילד שמו רונני, שיערו אדום היה מוצא מילים לא נכונות ללילה לפעמים היה קורא הוא יום ולתקרה היה קורא עגבניות בלבולים בלבולים כל הזמן בלבולים בלבולים כל הזמן עד שלמדנו לדבר פעם הוא רצה לאמר גבינה טובה יצא לו מהפה להתראות ופעם הוא רצה טיול יפה בחוץ אבל אמר רוצה סלט של עוגיות בלבולים... לשמש הוא היה קורא מנורה לכחול היה קורא כתום ופעם הוא רצה מאמא נשיקה אבל אמר לה חתולים בכל מקום בלבולים... (אכן...שיר משעשע
) חג שמח,שומני ובלתי-חוקי לכולכם!

clyps

New member
ממש לא נעים לי להגיד..

וקורין תסלח לי אני מקווה.. אבל... השיר הזה מזכיר לי את שלמה ארצי

ולדמן

New member
כנ"ל../images/Emo10.gif

אבל בל נשכח שמדובר בפסטיגל 1985...הכל שם נשמע כמו שלמה ארצי

ולדמן

New member
ודאי.

"אני הכנתי לך תה לימון ואת ביקשת תה עם נענע אל תעזבי אותי בגלל שאין לי נענע והתנים מייללים אאו אאו. חיי אינם חיים אם הם אינם מסתכמים בפיצוח גרעינים- נופל צונח,לא גונח,כי את קנית אפרשזיף."
שלמה המעוכב שכלית שלנו,מה היינו עושים בלעדיך?

ולדמן

New member
אבל כעת אנחנו יכולים לשוחח-

על הארספואטיקה הנפלאה שהצגתי בפנייך בהודעה הקודמת,הלא כן? (פחח,"הלא כן" זה...זה..אוקסימורון!
)

עוד שניה אני בועטת בשנייכם!

שלמה ארצי הוא אומן דגול, ואל תזלזלו כי זה מרגיז נורא, אז תכבדו, וקורין לא רק שלא תסלח לך שיר, היא תשמח שהשוות את זה לשלמה ארצי, כי זה באמת שיר נוראי, שלא מזכיר בשום דבר את שלמה ארצי. וקורין תסלח לי אבל זה שיר רדוד למען האמת, שלדעתי אמור היה להצחיק, ושלמה ארצי לא רדוד ולא מצחיק. וכרגע אתם מזכירים לי שני ילדים קטנים שיורדים על כל מה שלא נראה להם. אח"כ נגיד אתם נגיד מתעצבנים על אנשים שאומרים דברים מסויימם על קורין, אבל תראו איך אתה מדברים. פשוט שמרו על הצוחיקה הלא מצחיקה הזאת, ואם זאת הדעה שלכם אז בכלל, לעצמכם.

clyps

New member
מנור, זה ממש לא המקום לדיונים

האלה.. סך הכל צחקנו, ואם לא הבנת זו בעיה שלך..

ולדמן

New member
אה כן ושכחתי לומר-

שקורין הופיעה עם השיר הזה בפסטיגל...אז נא להתייחס בהתאם.

זו ממש לא בעיה שלי

זה ממש לא מצחיק, וזה לא המקום לדיונים האלו אמרת יפה, אז למה את ועומר משרשרים על השטויות האלו שירשור מטומטם כזה? עשי טובה שיר, זה לא נאה לפורום שאת מנהלת

למעלה