לכבוד חג החנוכה ולכל מי שיוצר עם ילדים ...... בבקשה קישור רעיונות ליצירה ממיחזור
ד דבי זריהם New member 12/11/07 #1 לכבוד חג החנוכה ולכל מי שיוצר עם ילדים ...... בבקשה קישור רעיונות ליצירה ממיחזור
ח חגית מהמדבר New member 13/11/07 #2 תודה דבוש../images/Emo24.gif בדיוק היום באחד הגנים "שלי" הגננת נתנה לי מצילתיים כבסיס לבניית חנוכייה (היא במקור מאיזשהו קיבוץ שמייצר מצילתיים!!). אני מתכננת הרבה יצירות עם הילדה שלי , אז תודה תודה !!
תודה דבוש../images/Emo24.gif בדיוק היום באחד הגנים "שלי" הגננת נתנה לי מצילתיים כבסיס לבניית חנוכייה (היא במקור מאיזשהו קיבוץ שמייצר מצילתיים!!). אני מתכננת הרבה יצירות עם הילדה שלי , אז תודה תודה !!
ד דבי זריהם New member 13/11/07 #3 בבקשה. ../images/Emo65.gifובהזדמנות זאת הרשי לי לברך אותך: יום הולדת שמח בחודש הקודם התבלבלתי המון בריאות ומי יתן ויתגשמו רוב משאלותיך באהבה דבוש
בבקשה. ../images/Emo65.gifובהזדמנות זאת הרשי לי לברך אותך: יום הולדת שמח בחודש הקודם התבלבלתי המון בריאות ומי יתן ויתגשמו רוב משאלותיך באהבה דבוש
ש שחרזדה האחת New member 13/11/07 #4 שלום לכולם צריכה עזרה-מחפשת סיפור קל לחנוכה שאני יכולה לספר ולהפעיל עם בובות כפפה לחנוכה או בובות אצבע. לילדים חריגים בגיל 6-10 בערך.. תודה
שלום לכולם צריכה עזרה-מחפשת סיפור קל לחנוכה שאני יכולה לספר ולהפעיל עם בובות כפפה לחנוכה או בובות אצבע. לילדים חריגים בגיל 6-10 בערך.. תודה