לכבוד חג הפסח הקרב, כולכם מוזמנים לענות לסקר למעלה.
N NoWords New member 25/3/04 #2 חסרה לי אופציה אחת אחר כי אני אוהבת אותה עם שוקולד,רטובה,יבשה,לחה,חרוסת... ממש הכול! סקר נחמד
C cobainos New member 26/3/04 #4 קוראים לזה מצברייט בעברית! בעצם ביידיש...אבל מצברייט ,מצה מטוגנת בביצה נשמע סתם דלוח
S SupeRonit New member 26/3/04 #5 כמובן שאנחנו אוכלים מצברייט.. ואתם וזה לא מצה מטוגנת בביצה זה משהו קצת אחר.. (מתכון מדיוק יגיע בהמשך היום)
כמובן שאנחנו אוכלים מצברייט.. ואתם וזה לא מצה מטוגנת בביצה זה משהו קצת אחר.. (מתכון מדיוק יגיע בהמשך היום)
A AeroPeek New member 26/3/04 #7 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif
C cobainos New member 26/3/04 #8 ראסמי שוס../images/Emo70.gif אבל של אמא שלי!וגם של סבתא שלי!וגם אני יודע לעשות כן לא רק מצות וביצים אלא גם עוד כל מיני דברים כמו חלב וכל מיני דברים לפי הטעם(כמה טיפות וניל וכו')
ראסמי שוס../images/Emo70.gif אבל של אמא שלי!וגם של סבתא שלי!וגם אני יודע לעשות כן לא רק מצות וביצים אלא גם עוד כל מיני דברים כמו חלב וכל מיני דברים לפי הטעם(כמה טיפות וניל וכו')
S SupeRonit New member 27/3/04 #12 נכון,צודק,מסכימה איתך סתםםםםםםםםםםםםםםם..הפעם אני לא-אני לא מכניסה את עצמי למאבקי עדות ואם כבר אז אני אעשה אפליה מתקנת ובטח לא אצודד באשכנזים-שלא יגידו לי שאני מתנשאת.
נכון,צודק,מסכימה איתך סתםםםםםםםםםםםםםםם..הפעם אני לא-אני לא מכניסה את עצמי למאבקי עדות ואם כבר אז אני אעשה אפליה מתקנת ובטח לא אצודד באשכנזים-שלא יגידו לי שאני מתנשאת.
C cold fire1 New member 27/3/04 #15 ררר מצברייט, עשיתם אותי רעב, נבלות. זה אחד הדברים בשבילם צריך את פסח...
S SupeRonit New member 27/3/04 #16 אם יש לך צמה,חלב וביצים למה אתה מחכה תשבור את המצה בקערה עם החלב,תוסיף ביצה (אחרי שנתת למצה "להתבשל" בחלב)-תכין כמו חביתה ולא לשכוח ללקק את האצבעות בסוף לחוויה מושלמת
אם יש לך צמה,חלב וביצים למה אתה מחכה תשבור את המצה בקערה עם החלב,תוסיף ביצה (אחרי שנתת למצה "להתבשל" בחלב)-תכין כמו חביתה ולא לשכוח ללקק את האצבעות בסוף לחוויה מושלמת
C cold fire1 New member 27/3/04 #17 זה לא שאנל'א ידוע להכין מצברייט פשוט אין לי כח וחוצמ'זה שהמתכון שנתת הוא לא מלא חסרים לך מלא מלא מרכיבים ששמים עוד..
זה לא שאנל'א ידוע להכין מצברייט פשוט אין לי כח וחוצמ'זה שהמתכון שנתת הוא לא מלא חסרים לך מלא מלא מרכיבים ששמים עוד..
C cobainos New member 27/3/04 #18 אפשר לעשות את זה גם בצורה של מקושקשת ולא רק חביתה ככה זה נגמר פחות מהר