לכבוד חה"כ אברהם בורג יו"ר הכנסת

Avy Sloma

New member
לכבוד חה"כ אברהם בורג יו"ר הכנסת

רמת-גן, י"ט אייר, תשס"ב 1 מאי, 2002 לכבוד: חה"כ אברהם בורג [אישית] יו"ר הכנסת ירושלים. חה"כ אברהם בורג, יו"ר יקר ., אם בנגידים ובשופטים נפלה שלהבת, מה יגידו האנשים עם מוגבלויות?? כאשר בצמרת חוגגים עם משכורות עתק, רפואה פרטית ברמה: V.I.P, טיפולי שיניים, נסיעות, הוצאות אירוח – א.ש.ל. והכל ע"ח משלם המסים. כארבעים שרים וסגניהם, ומי ימנה את מספר היועצים, המזכירות, ומי ימנה את מניינם של "מלחכי פנכה על שולחנם של מצנטים".. לזאת ימצא התקציב ובשפע לא מפתיע... ובין לבין עורכים "חגיגה" אחרת בכנסת, פסטיבלי דיונים וחוקים "לטובת" האנשים עם מוגבלויות. אך, בפועל, אין מוזרמים תקציבים. מרוקנים את ההטבות מכל תוכנם ומרקמם ואף את זאת סיימו בקול דממה דקה. גאוותם המתנשאת והאטומה של הח"כים, אינה נמנית על חפצי נוי שבירים. אם במעון נכים, חסרים עשר עגלות ממונעות, בגלל אי הזרמת תקציבים. אם החרשים ממנים את עזריהם מכיסם הפרטי. [אני אישית רכשתי מכשירי שמיעה חדשים, עלותם: 14.000 ₪] אם אין מקיימים הסכמים. שר האוצר חתם לאחרונה. בתואנה, שאין מוצאים את התקציב להטיב עם 100,000 אנשים עם מוגבלויות, עד אנה הגענו ? כל התקנות, החוקים ושאר "ההטבות", שאמורים היו להגיע לאנשים עם מוגבלויות, ניתן לשלחן למגרסה. המסמך עליו חותמים שרינו-צרינו, ראויים אך ורק לגריסה ולמחזור.. בכבוד רב. א. סלומה

יעקב ר

New member
אני תומך בכל מילה ../images/Emo39.gif

לאבי סלומה אני תומך בכל מילה ומילה שנכתבה ליו´ר הכנסת, מכתב שמביעה את ההרגשה של הרבה אנשים במדינה, ולאו דוקא נכים. הנ"ל ידוע כפריק מחשבים, ומעניין יהיה באם כבודו יואיל בטובו ויקדיש מספר דקות וישיב למכתבך.
יעקב

Avy Sloma

New member
אם היו"ר הנכבד לא יטרח להשבני

בוודאי צוות מזכירותיו תעיין ותשיב. אין אני צופה במהפכה או בכיבוש הבסטיליה... הנני ככלב שנבח ושיירת מכוניות השרד חלפה עברה ומעט אבק עלה מהכביש... אבי סלומה

התר

New member
מסכימה עמך../images/Emo45.gif

שלום רב! אני מקווה ששלחת את המכתב. אם כבר אתם עושים הפגנה, תעשו פלאייר למכתב. אולי ככה כולם ח"כ ויו"ר הכנסת" ורוה"מ ישמו לב. כולל אזרחים עוברים ושבים

בית ספר פרטי לא יוכל לחייב תלמידים

להמשך הכתבה: עודכן ב-02/05/02 21:44 בית ספר פרטי לא יוכל לחייב תלמידים בתשלומים נוספים מאת משה ריינפלד, ה"ארץ" בג"ץ קבע כי בסמכותו להתערב בענייניו של ביה"ס פרטי, כל עוד הם נוגעים לחוק חינוך חובה. כל הזכויות שמורות לעיתון ה"ארץ"

זהבה נ

New member
זה היה וגם ישאר לצערי ימשיכו לגבות

כספים מתלמידים על שרותים נוספים שהמדינה צריכה לספק, בבתי הספר של החינוך המיוחד (בחינוך המוכר שאינו רשמי ) כלולים הרבה בתי ספר כאלה שגובים סכומים גבוהים מאוד עלתוכניות "העשרה" למינהם ואנו ההורים ממשיכים לממן את כל הדרישות כבר בתחילת השנה. קראתי את הכתבה, מאוד הזדהתי עם העותרים לבג"ץ ומקוה שסוף סוף זה יפסק, אנו ההורים לא כספומט!!! די נמאס! זהבה נ פורום "זכויות הורים" בתפוז

למעלה