עונה! ../images/Emo6.gif
3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. ענברי (הורים) 2. ענבווי (inbawi... האחים שלי כשהם היו קטנים ולא הצליחו להגות "ר" כמו שצריך...) 3. ענבר? אין לי ממש כינויים... 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. אופטימיות
2. את היכולת לאנשים ודברים חדשים (בהנחה שאני מנסה
) 3. אממ.. שטחי, אני יודעת, אבל את עצמי מינוס 5 קילו? 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. לאחרונה אני מזגזגת בין מצבי רוח וזה משגע לי את השכל. אני נורא מתוסכלת ואני שונאת את זה. 2. אני לא יודעת איך אני מרגישה. אני לא מצליחה להבין. 3. אני לא אוהבת שאני לא אוהבת את עצמי. *ילדה מתוסבכת* 3 דברים שמפחידים אותי 1. מוות של מישהו קרוב 2. אנסים 3. לגלות שמישהו הוא ממש לא כמו שחשבתי שהוא (לרעה) (באופן היפותטי, בחיי) 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מוזיקה 2. מוזיקה 3. מדי פעם גם קצת אוכל
3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. חולצת פיג'מה? חולצת טריקו ישנה שקיבלתי בתחרות טניס ויש עליה לוגו ענק של וילסון
2. מכנסי פיג'מה? טרנינג ורוד זוהר מכיתה ה' בערך שקצר עלי ונראה נורא אבל הוא נוח... 3. תחתונים??? אני בד"כ לובשת סווטשירט אפור (פיג'מה...) אבל עכשיו חם לי, ואני לא לובשת שום דבר אחר... 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: (נכון לכרגע...) 1. nightwish *אין שום אחריות על הסדר, זה ישתנה מחר. כולל הוספות של להקות והיעלמות של להקות* 2. אפיקה? שמעתי אותם המון היום... היה כיף
3. אממ.. קמלוט נראה לי. איזה קול יש לזמר
3 השירים האהובים עלי כרגע: (די! זה קשה מדי... אני לא יכולה!) 1. cry for the moon-epica נתקע לי בראש.... חזק.... 2. the kinslayer-nightwish הוא מסתובב לי בראש (המילים דווקא, לא המוזיקה) ויש לו המון משמעות בעיניי. לאו דווקא אישית 3. המממ... אולי... know why the nightingale sings-nightwish אם לוקחים את הבית האחרון (ורק את הבית האחרון!) ומוציאים אותו מהשיר, הוא נשמע נורא אופטימי.... כשקוראים את המילים של כל השיר מגלים שהדמות בעתם מתה בסוף...
3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. לצאת עם מישהו? אבל רציני. מישהו שאני באמת אוהב. לא כמו הפעם
2. את ההצגה באפריל
אח... התיאטרון הזה, למרות שהוא בבצפר וזה קצת מעאפן, זה מדהים... 3. אני רוצה ללכת להופעה! טובה! אבל עד שזה יקרה... 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. כנות 2. אהבה (אבל באמת. למרות שזה עדיין לא קרה לי. עוד יקרה) 3. עניין הדדי (אי אפשר לאהוב אדם משעמם. פשוט אי אפשר. צחוקים זה נחמד, אבל זה חלק מעניין, וזה בונוס. חייב להיות משהו באדם השני שיסקרן אותי, שיגרום לי לרצות להכיר אותו עוד) 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני ממש עייפה עכשיו 2. יש לי המון דברים לעשות ולא ממש בא לי 3. הדבר שאני הכי רוצה לעשות כרגע זה להשאר ערה ולענות על השאלון הזה
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. היי, חבר'ה, אני בת 14! תעזבו אותי השקט! 2. אבל אם אתן ממש רוצות להיות יותר ספציפיות- ג'וני דפ. מספיק טוב?
3. די. זהו. לא רוצה. טוב, תכל'ס- אני עדיין מחפשת אדם שיטריף לי את השכל. שיגרום לי לרצות להיות לידו. לא בגלל איך שהוא נראה, אלא בגלל שהוא סוחף. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להשאר באותו מצב רוח 3 שעות ברצף? 2. לשמור על קו מחשבה רציף אחד, בלי להתחיל לחשוב על דברים אחרים בדרך... 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. אני? אני יודעת, מסתבר, להיות בשני מקומות בו זמנית... אין שום דרך אחרת להסביר את זה שאני עושה השנה כל כך הרבה דברים (יחסית אלי לפחות) ועדיין מצליחה להשקיע בהכל
2. אני יודעת לחבר אקורדים ברצף בגיטרה
3. אני גם יודעת, מסתבר, לשחק! קטעים איתי
3 התחביבים האהובים עלי: 1. מוזיקה. בלי ספק בכלל. (גם לשמוע, בעיקר לשמוע... אבל גם לנגן) 2. מסתבר שלהיות בקבוצת תיאטרון הזאת. מדהים שם! 3. מחשב, טלויזיה, כאלה... (אה, ולהיות עם חברים, אבל במקום זה נכנס התיאטרון...) 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. לישון! 2. לא, באמת. לישון. ולחלום. ולזכור את מה שאני חולמת. הגיע הזמן. 3. לשמוע מוזיקה. כולם ישנים אז אני לא יכולה
3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. רופאה? כן, נדוש משהו, אבל תמיד אהבתי רפואה. באמת 2. ועל אותו משקל- אולי פסיכולוגית
3. שחקנית!! יכול להיות כיף
3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. כל מיני מדינות מאירופה עם להקות מטאל מעניינות
ועם נופים יפים.... 2. ארה"ב. לממש הרבה זמן. 3. אוסטרליה. בלי קשר לסדרה. פשוט נראה לי מקום מדהים 3 שמות לילדים: (מעודי לא חשבתי על זה ברצינות, אני זורקת עכשיו) 1. שירלי? 2. אריאל (גם לבן וגם לבת. נראה לי) 3. איתמר (הלכתי על שמות ישראלים למהדרין. אולי חוץ מראשון
) 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. להבין מה באמת חשוב לי בעולם הזה. אני מאוד מקווה שאני אעשה את זה. 2. אהיה בחוויה חד פעמית ומדהימה, למשל טיול ארוך בחו"ל 3. כיף.