לכבוד טו בשבט קישור נפלא לבניית עץ - מדהים!!!

דבי, הזכרת לי נשכחות. במסעדת ה"בית" בבוסטון

היה עץ כזה. הילדים היו עומדים לידו ומחכים שהוא יתחיל לדבר. תודה רבה. אנסה לבדוק אם יש תמונה......

יהבוליק

New member
ואווו, זה חתיכת עבודה..

בואו נעשה סוואפ ומשהו יביא לי כזה עץ?? ... יפה מאוד העץ..

יהב, את גדולה

איזה יופייייי

התוצאה מהממת
מסכים עם יהב שזה חתיכת פרוייקט וגם אני חשבתי תוך כדי צפייה שאם אזדקק לעץ כזה אז אני פשוט אבקש מדבי שתעשה לי ב
דבי, נכון שמיד תסכימי???!!!
תודה על הקישור

וכמובן ט"ו בשבט שמח לכולם

איך אני אוהב פירות יבשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כפרות עליך עץ כזה ??? ואיפה תאפסן?ומי יסחוב?

אני יכולה להסתכל על תהליך העבודה במשך שעות כל כך הרבה ללמוד רק ממבטים....וואוו.... שמחה שאהבתם אם אמצא עוד משהו מעניין אשתף בכייף.....טו בשבט שמח. דבוש

מה זה אומרת איפה

בווילה המפוארת שלי בקיסריה יש מספיק מקום לאכסן מאות עצים כאלה! אה נזכרתי שאין לי וילה כזו
אז בבית רחב הידים שלי במושב הפסטורלי... בעצם גם את זה אין לי
טוב, אבל אחרי שאני אעשה הצגה עם עץ כזה אז בטוח שאני ארוויח ממנה המווווון
ואז יהיו לי גם וילה בקיסריה וגם בית במושב!!!!!!!
עד אז אני אסתפק בגירסה מוקטנת של העץ מי אמר שהוא חייב להיות בגודל כזה?! להצגת תיאטרון בובות גם יתאים קטן יותר! בקיצ'ר עוד לא למדת שלא תצאי מזה איתי?! אז פשוט תבטיחי שתעשי לי ודי. מאוד אהבנו את הקישור ומחכים לעוד... רק שהפעם אולי כדאי שתחשבי מראש טוב טוב מה את מעלה מתוך ידיעה שאני עלול לבקש שתעשי לי

דודי, בסלון - יחשבו שאתה יכול לגדל עצים .....

אצלי כל עציץ מת.....רק ממבט
. החתולה בטוח תאהב את העץ, לא?

"אשתדל" להכין עבורך עץ

הבטחה תקבל רק אם תועיל לגרור את עצמך אליי או לקבוע פגישה בת"א
שבת שלום

פ י ו ל ה

New member
וווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווו

דבי איזה מאלף!!!! תודה על הקישור! תגידי מה זה הכלי הזה שהם משתמשים בו לפיסול?

לקח לי זמן לפענח שזהו כלי תוצרת עצמית ...חחחה

כלי מדליק ביותר שמפסל במהייייייירות...וואו ...לכשאתפנה ואחותי היקרה תשתחרר מבית החולים שבו היא מאושפזת כבר חודש אחשוב איך לייצר את הכלי וכמובן שאשתף.... בייי הייתי פה.... דבוש

למעלה