לכבוד יום האהבה

karoleking

New member
לכבוד יום האהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ששכחנו לחגוג לפני יומיים (טוב נו זה של הגויים
) בואו נזכר בשורות מתוך שירים של שלומי שבהן יש אהבה... ויש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הנה אני מתחילה: "אני אוהב אותך בלילה וביום אני חולם עלייך באותו מקום אני רוצה אותך ולא יכול לישון שוב להרגיש אותך כאן בכל יום"
קדימה חברים להתעורר

סחתיין על היוזמה , אני ממליץ שבכל יום אנשים

יחשבו ויתנהגו כמו ביום האהבה , אחרי הכל מה יש לנו בחיים ? אין דבר יותר חשוב מלתת ולקבל אהבה
, בלי אהבה אולי לא היו זמרים ומוזיקה בכלל , דרך אגב אתמול פשוט "חרשו" על שלומי בערוץ 24 יש לו ים של שירי אהבה , אולי אפילו כולם לא ? בכל אופן , אני הולך על השיר המדהים הזה .

karoleking

New member
בהחלט שיר מדהים../images/Emo140.gif

וזה נכון שרוב שירי שלומי הם שירי אהבה. משפט המחץ שלי: "בלעדייך אני בעצם כלום" ומה שטוב בעברית זה כמו בצרפתית, אפשר לכתוב את זה ולכוון לשתי המילים. (בנוספ בצרפתית אפשר גם להגיד וזה נשמע אותו דבר.) יום נפלא לכולם

סיבכת אותי עם הצרפתית ..אני לא יודע למה אבל

בצרפתית הכל נשמע יותר רומנטי , וכך גם בספרדית ...אולי מפני שאת שתי השפות אני לא מבין ,כמו את האהבה עצמה וכך זה מסתדר יותר טוב

orianush

New member
שירים עם אהבה?

הכוונה לשירים שהמילה 'אהב'ה מופיעה בהן או שירים שמדברים על אהבה? כי זה כמעט כל השירים..
הנה: "מצאתי אהבה שעוד לא כאבה כי היו לי אהבות וגם אכזבות, נפגעתי ואם זה אמיתי תמיד תהיי איתי יודע שאף פעם בי לא תפגעי..."

karoleking

New member
מה שבא לך... העיקר להעיר אתכם../images/Emo202.gif

העיקר שבשבוע הבא יהיה פה ערני ביותר...

למעלה