לכבוד יום האישה הבינלאומי הנה מבחר ציטוטים
1. אישה היא כמו שקיק תה, אתה לא יכול לדעת כמה היא חזקה עד שאתה שם אותה במים חמים - ננסי רייגן,
2. אל תשווי את עצמך לאף אחד, את היחידה שיש לך - ג'ניס ג'ופלין,
3. תביני מי את בלי קשר למשפחה שלך או למי שאת נמצאת איתו במערכת יחסים. מצאי את מי שאת ומה עושה לך טוב בעולם הזה לבד. אני חושבת שזה הדבר הכי חשוב בחיים. מצאי את תחושת העצמי, כי עם זה את יכולה לעשות כל דבר - אנג'לינה ג'ולי
4. הרצונות העמוקים שלנו הם הלחישות של האני האמיתי שלנו- שרה בן בריתנאץ,
5. תמיד תהיי הגירסא של עצמך מדרגה ראשונה, במקום להיות הגירסא מדרגה שנייה של מישהו אחר - ג'ודי גרלאנד,
6. כולנו עפרונות ביד האל במכתבי האהבה שלו אל העולם - אמא תרזה,
7. נשים שמתנהגות יפה עושות היסטוריה לעתים רחוקות - לורל תאצ'ר אולריך,
8. אם אישה יכולה להצליח רק על ידי חיקוי גברים, אני חושבת שזה הפסד גדול ולא הצלחה. המטרה של האישה היא לא רק להצליח, אלא גם לשמור על הנשיות שלה ולתת לנשיות שלה להשפיע על החברה- סוזן ברוגר,
9. נשים שרוצות להיות שוות לגברים הן חסרות שאיפות - טימותי לירי,
10. אישה היא המלווה של הגבר, עם יכולת שכלית וכישרון שווים לו- מוהנדס קרמצ'נד גנדי
1. אישה היא כמו שקיק תה, אתה לא יכול לדעת כמה היא חזקה עד שאתה שם אותה במים חמים - ננסי רייגן,
2. אל תשווי את עצמך לאף אחד, את היחידה שיש לך - ג'ניס ג'ופלין,
3. תביני מי את בלי קשר למשפחה שלך או למי שאת נמצאת איתו במערכת יחסים. מצאי את מי שאת ומה עושה לך טוב בעולם הזה לבד. אני חושבת שזה הדבר הכי חשוב בחיים. מצאי את תחושת העצמי, כי עם זה את יכולה לעשות כל דבר - אנג'לינה ג'ולי
4. הרצונות העמוקים שלנו הם הלחישות של האני האמיתי שלנו- שרה בן בריתנאץ,
5. תמיד תהיי הגירסא של עצמך מדרגה ראשונה, במקום להיות הגירסא מדרגה שנייה של מישהו אחר - ג'ודי גרלאנד,
6. כולנו עפרונות ביד האל במכתבי האהבה שלו אל העולם - אמא תרזה,
7. נשים שמתנהגות יפה עושות היסטוריה לעתים רחוקות - לורל תאצ'ר אולריך,
8. אם אישה יכולה להצליח רק על ידי חיקוי גברים, אני חושבת שזה הפסד גדול ולא הצלחה. המטרה של האישה היא לא רק להצליח, אלא גם לשמור על הנשיות שלה ולתת לנשיות שלה להשפיע על החברה- סוזן ברוגר,
9. נשים שרוצות להיות שוות לגברים הן חסרות שאיפות - טימותי לירי,
10. אישה היא המלווה של הגבר, עם יכולת שכלית וכישרון שווים לו- מוהנדס קרמצ'נד גנדי