לכבוד יום ההולדת של בן הזוג... |בלו

טרסיוס

New member
לכבוד יום ההולדת של בן הזוג... |בלו

הזמנתי צימר בדרום וארוחת ערב ממישהי שעושה קייטרינג באזור, לעוד כשלושה שבועות. רציתי לשאול לדעתכם: אם אציין שמדובר ביום הולדת, האם ינסו להנעים לנו את האירוח (ואולי אפילו יצ'פרו אותנו במשהו...?) או שיקרה בדיוק ההיפך: יחשבו שלזה אני חותרת, וסתם יתעצבנו? מדובר במקום שמעולם לא הייתי בו, וההזמנה נעשתה רק על בסיס חוות דעת (מעטות) שקראתי באינטרנט, וע"פ תמונות מהמקום. אני מפחדת מאכזבה (כבר קרה לנו, עם צימר בצפון שלא נכתב בשום מקום שהוא יושב ממש בחצר בעלי הבית...), ורוצה שההפתעה תהיה מושלמת. מה אתם אומרים?

ה דרומי

New member
../images/Emo131.gif מה שם המקום לא צינת

האם לא כדאי להרים טלפון ולהסביר שהסיבה שאנחנו יוצאים זה יום הולדת לבן הזוג ומה ניתן לעזור מעבר ל"רגיל" כי בכול זאת זה יום הולדת.

איריסג

New member
ל"ו תאנים - מקום מקסים

קודם כל - את יכולה להיות רגועה - המקום מקסים ומיוחד - עשית בחירה מצויינת. בעלי הבית מאד נחמדים ושווה לשאול אותם (אולי להגיד בנימוס ש"גם אם זה כרוך בתוספת תשלום....), או לחילופין להתייעץ איתם אם יש מקום שהם יכולים להזמין ממנו עוגה (יש במושב ישע בית קפה מקסים של בחורה בשם גלית שעושה קינוחים נהדרים) ולדאוג שהיא תגיע לחדר - ולחייב אתכם עליה בעזיבה, ואז היא תבין שיש יומהולדת.... בכל מקרה - היורטות נפלאות, ארוחת הבוקר מאד טעימה ומיוחדת - והחצר של היורטות נפרדת מבית המארחים.

למעלה