לכבוד יום הולדתי, שכבר חל

אבח"י

Well-known member
נסענו לשני לילות לצפון, לחצור הגלילית היפהפיה.
שהינו במלון יפהפה בשם "בית בגליל". מלון יפהפה, בנוי מאבן, חדרי ענק [או לפחות זה שקיבלנו], בתוך יער ביריה.
ממנו יצאנו לטיולים בסביבה. בטח עמוקה, כולל מסעדת בת יער [מיקום מעולה, אוכל... לא לבנות על גורמה, שירות מעל ומעבר]. היינו בשביל הדו קיום.
השביל הזה עשה לנו הרבה "צרות".
הכניסה אליו דרך גוש חלב לא מסומנת, ואם אין הנהג מקפיד להסתכל ימינה או שמאלה אפשר לחלוף על פניה [ואכן חלפנו פעמיים]. אחר כך, בחניון ליד ג'יש אין סימון היכן מתחיל השביל. מי שנכנס לחניון רואה מולו שני שבילים, מאחוריו עוד שביל, מנותק מהחניון!! לך תבין שזה השביל.
אז, פעמיים נכנסנו לשבילים הלא נכונים. בראשון ירדנו לגוש חלב, ואז עלינו מחדש [מזל שהייתי עדיין עם מספיק מצבורי אנרגיה לא להתמוטט באמצע], השני הגענו, לא יודעים לאן, ואז גילינו שהשביל מאחור, או צידי.
מובטחים לנו מתקני ספורט, ספסלי ישיבה - נו, מתקני ספורט כמובן קרובים לדלתון, מתקני ישיבה? הצחקתם.
זכינו גם לאכול בג'פניקה ראש פינה, כל קשר בינה לבין אחיותיה בגוש דן, בטח זו שבגבעתיים הוא השם. [בראש פינה זו מסעדה כשרה, מיועדת למשפחות, לכן כל סגנון המזון אחר] אבל מלצריות מקסימות, מתלמדות שעשו מעל ומעבר.
מבחינתי - זו היתה מתנת יום הולדת מופלאה.
אהה
התחלתי את העשור השמיני של חיי.

GoldenEyes

Well-known member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
קולולולולולו

מאחל לך רק בריאות ונחת וכושר לטיולים חופשים ונופשים
ולאלו שלא הבינו , העשור השמיני זה לא אומר שהוא בן שמונים :)

mיטלמן

Well-known member
שהינו במלון יפהפה בשם "בית בגליל". מלון יפהפה, בנוי מאבן, חדרי ענק [או לפחות זה שקיבלנו], בתוך יער ביריה.
ממנו יצאנו לטיולים בסביבה. בטח עמוקה, כולל מסעדת בת יער [מיקום מעולה, אוכל... לא לבנות על גורמה, שירות מעל ומעבר]. היינו בשביל הדו קיום.
הכניסה אליו דרך גוש חלב לא מסומנת, ואם אין הנהג מקפיד להסתכל ימינה או שמאלה אפשר לחלוף על פניה [ואכן חלפנו פעמיים]. אחר כך, בחניון ליד ג'יש אין סימון היכן מתחיל השביל. מי שנכנס לחניון רואה מולו שני שבילים, מאחוריו עוד שביל, מנותק מהחניון!! לך תבין שזה השביל.
אז, פעמיים נכנסנו לשבילים הלא נכונים. בראשון ירדנו לגוש חלב, ואז עלינו מחדש [מזל שהייתי עדיין עם מספיק מצבורי אנרגיה לא להתמוטט באמצע], השני הגענו, לא יודעים לאן, ואז גילינו שהשביל מאחור, או צידי.
מובטחים לנו מתקני ספורט, ספסלי ישיבה - נו, מתקני ספורט כמובן קרובים לדלתון, מתקני ישיבה? הצחקתם.
זכינו גם לאכול בג'פניקה ראש פינה, כל קשר בינה לבין אחיותיה בגוש דן, בטח זו שבגבעתיים הוא השם. [בראש פינה זו מסעדה כשרה, מיועדת למשפחות, לכן כל סגנון המזון אחר] אבל מלצריות מקסימות, מתלמדות שעשו מעל ומעבר.
אהה
מזל טוב,
בריאות ונחת וגם ההייפך.
ושנזכה לימים טובים יותר.

סופהו 1

Well-known member
אהה
מזלטוב
ליום ההולדת שעבר💐💐
ושתמיד תהיינה סיבות לחגוג.

נראה כמו אחלה מתנת יומולדת.
איזור יפהפה, תקופה נהדרת לטייל בו.

תגיד, בעמוקה בקרתי בסוף שנות ה 80.. (ולא, לא עליתי לקברו של מזווג הזיווגים, אבל זה היה יעד רציני למגזר המשתטחים).
המקום התפתח? יש משהו לראות מעבר לאתר הקבורה?
ובפעם הבאה, לך על חניון עין זיתים. אמנם יש שם מתקנים לילדים, אבל לא נראה שנתקלתם בילדים בתקופה זו ויש שפע מקומות ישיבה.

כעת אני קולטת שהנסיעה האחרונה לצפון (סתיו בשמורת החולה ואצבע הגליל) היתה לפני כשלוש שנים.
מסתבר שהזמן רץ לא רק כשנהנים.
יש לעשות משהו בנדון.

שלט באחד מקיבוצי אצבע הגליל:
IMG_20210928_121839.jpg

אבח"י

Well-known member
מזלטוב
ליום ההולדת שעבר💐💐
ושתמיד תהיינה סיבות לחגוג.

נראה כמו אחלה מתנת יומולדת.
איזור יפהפה, תקופה נהדרת לטייל בו.

תגיד, בעמוקה בקרתי בסוף שנות ה 80.. (ולא, לא עליתי לקברו של מזווג הזיווגים, אבל זה היה יעד רציני למגזר המשתטחים).
המקום התפתח? יש משהו לראות מעבר לאתר הקבורה?
ובפעם הבאה, לך על חניון עין זיתים. אמנם יש שם מתקנים לילדים, אבל לא נראה שנתקלתם בילדים בתקופה זו ויש שפע מקומות ישיבה.

כעת אני קולטת שהנסיעה האחרונה לצפון (סתיו בשמורת החולה ואצבע הגליל) היתה לפני כשלוש שנים.
מסתבר שהזמן רץ לא רק כשנהנים.
יש לעשות משהו בנדון.

שלט באחד מקיבוצי אצבע הגליל:
צפה בקובץ המצורף 122812
לא השתטחנו ולא עלינו - הגענו לבת יער, שזו חוות בוקרים. יש שם נוף נהדר.
ההמלצה התקבלה בשמחה, חניון עין זיתים.
ותודה

סופהו 1

Well-known member
לא השתטחנו ולא עלינו - הגענו לבת יער, שזו חוות בוקרים. יש שם נוף נהדר.
ההמלצה התקבלה בשמחה, חניון עין זיתים.
ותודה

חוות בת יער כבת 40 (אולי פחות, אולי יותר). זו חוות סוסים ותיקה והיתה שם גם מסעדה לקרניבורים. מעניין האם שרדו את התקופה?

אבח"י

Well-known member
חוות בת יער כבת 40 (אולי פחות, אולי יותר). זו חוות סוסים ותיקה והיתה שם גם מסעדה לקרניבורים. מעניין האם שרדו את התקופה?
המסעדה קיימת, כולל מעשנה.
אבל האוכל - בינוני. החלטנו שבפעם הבאה שנבוא אליה נאכל רק את ה"פורטה" שלהם.
דא עקא, ששנינו כבר לא אוכלים בשר ממש.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אהה
ימבה מזל"ט.

עד מאה ועשרים (אם אתה בתכנית הסטנדרטית).

צליליתה1

Well-known member
ברכות ליום הולדתך!
אין אין אין חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה
אז איפו איפו איפו איפו

סופהו 1

Well-known member
ברכות ליום הולדתך!
אין אין אין חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה
אז איפו איפו איפו איפו
העוגה במוזיאון העיר תל אביב-יפו: https://timeout.co.il/עוגת-העיר/?fbclid=IwY2xjawH_gpZleHRuA2FlbQIxMQABHT5hyjaE380Be7giIx8kn8bGy55DOZG3FB7vlCiYrSFh2GTCePuj3uSQ4Q_aem_2QOqKgtDcnNTU7BM7ldqlQ

יש לך איזו עוגה עם סיפור, או סיפור עם עוגה?

‪Vintage 1955 Cake Topper for 66th Birthday Kuwait | Ubuy‬‏

קלייטון.ש

Well-known member
מזל טוב ליום הולדתך.
שבילים ברורים זה למבוגרים.
אנחנו הצעירים לא אוהבים כשנותנים לנו למצוא את השביל בקלות כאילו שאנחנו בני איזה 120 פלוס.

אבח"י

Well-known member
מזל טוב ליום הולדתך.
שבילים ברורים זה למבוגרים.
אנחנו הצעירים לא אוהבים כשנותנים לנו למצוא את השביל בקלות כאילו שאנחנו בני איזה 120 פלוס.
אנחנו מבוגרים בגוף, וסכנות לרגליים בשל צעד מוטעה או אבן במקום לא נכון... אמיתיות ממש. [יש היסטוריה]
תודה על הברכות ♥♥♥

קלייטון.ש

Well-known member
סכנות לרגליים בשל צעד מוטעה או אבן במקום לא נכון
זה נכון גם לילדים למשל בגילי, ולכן תמיד לוקחים להליכה ביער מקל הליכה או איזה מוט להשען עליו.
הציל אותי פעמים רבות מנפילה.
פעם הייתי הולך ככה לא חמוש, עד שפעם היה גשם ומדרון חלקלק, והחלקתי כמה מטרים על הגב ישר לתוך זרימה. נשרטתי בכל הגוף ונספגתי מים ועוד היו לי 5 קילומטרים לצעוד הביתה. הגעתי הביתה ובמקלחת שטפתי את הדם והבוץ, והייתי בטוח שבשעות הקרובות יעלה לי החום בגלל זיהום והסוף שלי יבוא סוף סוף.
למרבה האכזבה לא קרה כלום. אפילו הכאבים שהיו לא היו מרשימים.
בכל אופן מאז ליער תמיד רק עם מקל.

כוכבית מצויה

Well-known member
זה נכון גם לילדים למשל בגילי, ולכן תמיד לוקחים להליכה ביער מקל הליכה או איזה מוט להשען עליו.
פעם הייתי הולך ככה לא חמוש, עד שפעם היה גשם ומדרון חלקלק, והחלקתי כמה מטרים על הגב ישר לתוך זרימה. נשרטתי בכל הגוף ונספגתי מים ועוד היו לי 5 קילומטרים לצעוד הביתה. הגעתי הביתה ובמקלחת שטפתי את הדם והבוץ, והייתי בטוח שבשעות הקרובות יעלה לי החום בגלל זיהום והסוף שלי יבוא סוף סוף.
אם לא קרה כלום בלי מקל אין סיבה להוסיפו.

אבח"י

Well-known member
אני טייל/הלך אורבני.
זוגתי אוהבת גם ללכת בעיר, אבל היא מחפשת סמטאות מיוחדות, שבילים חורגים מהשגרה. אני, תן לי את דרך בגין מתחילתה ועד סופה.
יערות וטבע אינם בדר"כ אזורי הטיול/ההליכה שלנו. יש לנו ניסיון נורא מטיול ביער ביפן, שבקושי שרדנו אותו.

למעלה