לכבוד יום כיפור... אני רוצה לתת:

WhiteBear

New member
לכבוד יום כיפור... אני רוצה לתת:

תודה! מישהו אמר לי שאולי עדיף ביום כיפור, במקום לבקש סליחה על הכול. למצוא על מה להגיד תודה. אז הנה: ל-DEAP OCEAN - וואו. אני לא יודע בדיוק על מה להודות לך. אבל אני חושב שאני יודע: תודה על שאת נחמדה אלי. תודה שהקשבת לי כשביקשתי ממך. תודה על שאת לא לוחצת עלי ושאני לא לוחץ עליך. תודה על שאת מסתכלת עלי כך שאת יכול להעריך אותי. ותודה שהזכרת לי שאני באמת יכול להבין (קצת) אנשים, אם אני רק משתדל ושותק. ל- בן טל שחר - תודה על האימון בגשקו. תודה על ההקשבה שנתת גם כשכל כך לא התחשק לך. תודה על שאתה מאתגר אותי לא לפסול דברים שאני לא מכיר. ותודה על חיבוקים שעוד נתחבק. מי עוד? לערן - אתה מאד כועס עליך. ואני רוצה לוותר על זה. אז עכשיו אני מבטיח לנסות. אתה מראה שהשקעת במה שמעניין אותך. אני מקווה שפעם נדבר קצת. לשי - אתה כזה חמוד בן אדם. אני בטוח שאתה דואג קצת מכל מיני דברים. וגם אני כזה. אני מבטיח לך שתמשיך להיות אתה ויהיה לך ניפלא. אני מקווה ללמוד ממך. ל- chanda - אפשר להרחיב אבל אני לא. אני רק אגיד תודה אחת: תודה שחשבת שאני בן 25. לכל השאר - אני מתייחס אליכם כמו קהל לנואמים. וכמו נואם לקהל. תודה על שאתם שם. תודה שאתם מקשיבים ומגיבים. תודה שאיכפת לכם, או שאתם מנסים. תודה על המאמץ והאהבה שאתם מרשים לעצמכם. תודה לבחורות ולבחורים. תודה לכם אנשים מקסימים. גמר חתימה (אני לא מאמין בשטויות האלה) טובה, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
הי תודה לך!

שמחה שעזרתי לך במשהו :)) הולכת לנוח קצת התעייפתי כבר מכל ההודעות מיכלי ומה אתה כותב גמר חתימה טובה אם אתה לא מאמין בזה?!?!? פעם הבאה לא לכתוב דברים שאתה לא מאמין בהם! :) כמו שאתה לא צם כי אתה לא מאמין בזה! :))) בקיצור, להישאר נאמנים לעצמנו-זה מה שאני מאחלת לעצמי, לך ולכולם!

pinibs

New member
תודה לך, דוב לבן

הי דוב לבן, תודה לך על הודעה כל כך יפה (היא כל כך יפה כנראה משום שמשתקף בה היופי שלך). שנה נפלאה לך, פיני

Jerald_Admonds

New member
יא תודה אחי!!

אני גם רוצה להגיד לך תודה על שאתה בן אדם כזה נפלא.. ושאתה חולק את הידע והתפישה הנהדרת שלך של המציאות איתנו.. גם אני רוצה ללמוד ממך אחי! תודה... שי

למעלה