די מדוייק
בעיה אחת שאני לא מצאתי לה פתרון טוב (רב המקומיים כלל לא רואים בזה בעיה, ואם כן, יש להם את הפתרונות שלהם*):
איך נוהגים הביתה אחרי ששתית?
הפתרון שאני אימצתי (שוב, לא משהו בעיני) הוא פשוט לסיים את הבירה (האחת**) די מהר ולשבת מספיק זמן עד שזה עובר (אפשר להשתמש במדד ה-strandard drinks כקו מנחה). הבעיה היא שזה הופך את כל העניין לדי ארוך וקצת מתיש (לפחות בעיני), במקום איזה קוויקי די-נחמד שאפשר לסיים איתו ולהמשיך בחיים.
*) הפתרונות המקומיים שאני נתקלתי בהם לא מתמקדים ב"איך להיות במצב שאתה נוהג פיכח" אלא ב"איך להימנע מלהיתפס ע"י המשטרה, ומה לעשות אם כבר נתפסת". כלומר, מבחינתם זה בסדר לנהוג שיכור, אבל מבאס תחת לקבל נקודות ו/או לאבד את הרשיון.
**) אפשר כמובן להזמין בירה (אחת או יותר) half strength, אבל אז אתה יוצא נקבה (כמו ששמעתי כאן, קוראים לזה לפעמים girlie beer). יש גם בירות עם 0% אלכוהול - רחמנא ליצלן - ששמעתי שפותחו בדיוק למטרה הזאת - שיהיה לך בקבוק להחזיק ביד בזמן שאתה מדבר, ועדיין תוכל להגיד ש"לקחת בירה", אבל אם אתה רוצה לצאת באמת ווירדו - זאת הדרך. זה כמעט כמו לתלות על עצמך שלט "אל תספרו אותי, אני לגמרי אאוטסיידר ואין סיכוי שאשתלב אי-פעם. ביי!"